söndag 1 april 2012

Frihet är så mycket. Alla har vi olika sätt att se på begreppet frihet.



Vad innebär frihet?

Frihet är så mycket. Alla har vi olika sätt att se på frihet.

Att få gör det man drömmer om kan ger stor känsla av frihet. Att se möjligheten vad den leder till.







Du har rätt till att göra det du drömmer om. Kommer du att se tillbaka på ditt liv och säga: "Jag önskar att jag hade " eller "Jag är glad att jag gjorde"?

Det är bara du som vet vad frihet är för dig. Alla funderar vi någon gång på vad vi egentligen vill ha. Men vi stannar inte kvar så länge i den tanken, utan tänker mer på vad vi inte vill ha. Och vad sker, ju vi får allt det vi inte vill ha. 

Tankens kraft är mäktig och den ser till att du får det du vill ha. Så tänker du verkligen på det du vill ha så kommer det till dig. Se det framför dig, visualisera det och se det som du redan har det.

Frihet innebär väldigt mycket och för oss är frihet att få vara friska och känna glädje för livet. Att vi tagit vårt beslut att jobba hemifrån har gett oss enorm frihet och framför allt jobba bara på Internet. För vi kan ha dator med oss var vi än är och jobba var i världen vi än är.
Denna frihet innefattar också att vi får bestämma över vår eget arbete och vår egen tid. Frihet är också att få känna oss oberoende, dvs att kunna unna oss det vi vill. Att få vara mer med våra barn är också en stor frihet för oss, dvs att vi kan lägga upp våra arbetstider så vi får mer tid för våra barn. Att också kunna göra spontant våra resor utan att alltid behöva planera så långt innan är också en stor del av vår frihet.

Frihet innebär så mycket. Det kan vara allt ifrån att få bo där man är trygg, få vara skuldfri, att må bra eller må bättre varje dag, att ta egna beslut, att vara sin egen chef etc...

Tänk nu på var är det just du vill och tänk inte på vad andra ska tycka. Det du beslutar är din frihet och det har ingen annan rätt att ta ifrån.












Då vi tog beslutet att jobba med PRO U hade vi en stark tro till att utvecklas och få den frihet vi alltid drömt om och framför allt att få arbeta med något som vi brinner för




Här vill vi dela med oss vår video och det koncept som gett oss frihet
att jobba på Internet och få vara ekonomiskt oberoende




Vill du veta mer om PRO U och online systemet och produkter? Anmäl dig på http://goprou.com/effectivebusiness/?t=blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar