söndag 5 februari 2012

Vi rekommenderar dig att läsa " The Coffee House Letter "

Det här punkterna var med oss då vi bestämde oss att pröva ett nytt koncept som många tusentals personer hade redan gjort och flera hade blivit framgångsrika på väldigt kort tid.

  • Våga stå på dig. Du har den bästa ideen
  • Tro på dig själv, du kan precis som alla andra framgångsrika och jobba hårt i motgångar.
  • Skaffa en mentor att bolla idéer med
  • Var nyfiken och ge dig ut i världen för att hitta nya idéer och infallsvinklar.
  • Titta på vad andra har gjort som har fungerat. Leta efter möjligheter överallt

Eftersom vi visste sen tidigare hur MLM branchen fungerade ville vi hitta ett koncept som inte var MLM och en dag fann vi det då vi minst anade genom en annons

Vi rekommenderar dig att läsa

tryck på länken->  The Coffee House Letter :





( Trött på att hantera downline bortfall och små kontroller provision, fler och fler hem företagare vänder sig bort från den traditionella "MLM" affärsmodell, till förmån för allt populärare GPT struktur som beskrivs i följande brev vissa kallar kontroversiellt, medan andra kallar det helt enkelt "geni". )

Vad gör du om du är ute efter att göra stora pengar, snabbt utan en downline. (Detta är perfekt för alla som vill lämna sitt jobb och ersätta deras inkomster snabbt).



"The Coffee House Brev öppnade verkligen mina ögon. Men ännu viktigare, förutsatt att det en lösning. Jag är övertygad om att alla MLMer som läser detta brev kommer relatera till det och hitta ett bättre sätt att skapa den livsstil de har drömt om, utan oroa dig för bortfall och små kontroller för massiv insats. "

- Wally Carmichael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar