lördag 4 februari 2012

Är du också en av dem som söker något något unikt och att få jobba hemifrån?

Är du också en av dem som söker något något unikt och att få jobba hemifrån, då är du precis som vi och tusentals andra som vill förändra och förverkliga drömmar


Ibland måste man gå den långa vägen för att komma rätt,
det gjorde vi. Vi var anställda på ett antal arbetsplatser. Vi blev mättade och gick vidare för vi behövde utveckling. Men till slut insåg vi att vi kunde inte vara anställda utan ville själva styra våra tider och vårt jobb. Vi ville inte ha en chef över oss, utan bestämma över oss själva ochbli våra egna chefer.


Vi hittade PRO U genom en annons. Visst var vi skeptiska från början, men vi tog reda på så mycket vi kunde om företaget och insåg att detta var vår framtid. Utbildningen vi fick, var otrolig och det bästa är att vi får fortfarande utbildning regelbundet online och Live för utvecklas vidare.


PRO U är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Det startades år 2006 I Kansas City, USA av Jay Kubassek och Aaron Parkinson. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder privatpersoner och entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen.
PRO U har blivit en ledande utbildningsplattform och företagande i världen för människor som vill starta en egen verksamhet 


Webinar Excerpt for MME 7 from Jay Kubassek

Ladda ner Gratis, Jay Kubassek E-Bok, Black Book

För dig som vill starta något på Internet , men vet inte vad
Här får du svaren!!


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=BBookJay?t=Blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar