torsdag 23 februari 2012

Att välja väg inte alla gånger lätt - Att sätta mål är det viktigaste då man har tagit beslut

Att välja väg inte alla gånger lätt. Det viktigaste är att lyssna till sitt hjärta vad är det man verkligen vill göra. Ibland kommer tankar som nej det där kan jag väl inte göra eller hur ska detta fungera. Eller kan jag verkligen tro på att det kommer gå bra. Inom oss alla har det nån gång funnits en tveksamhet, då vi ska påbörja något nytt. 


Det viktigaste i detta skede är att bestämt säga till sig själv att det här kommer gå hur bra som helst. Har tusentals andra provat och lyckats varför skulle inte jag då kunna göra likadant. 




Det var precis så vi kände oss, när bestämde oss att prova detta unika online verksamhet och bara jobba på Internet. Med facit i handen så är evigt tacksamma att vi lyssade till vår inre röst som sa att detta kommer ni klara galant och på den vägen är det. Idag jobbar vi med kunder över hela världen som lär sig strategierna i systemet och lär sig de färdigheter för att synas med konceptet på olika platser på Internet




Att sätta mål är det viktigaste då man har tagit beslut för att förverkliga det man drömmer om. Målen kan delas upp i små delmål så att vägen känns lättare. Är du nu t.ex en resa man vill göra. Då får man bestämma sig när ska denna resa ske och vad krävs för att nå dit. Behöver man skapa fram resurser? Vad finns att göra för att skapa fram resurserna? Vad är man intresserad av? Finns jobbet i din närhet? Hur hittar jag detta arbete? 


När man väl har hittat det man söker, bör man börja agera direkt och ta kontakt och se om man är lämpad till arbetet. Därefter är det utbildning under första fasen, för att veta hur allting går till och då allting börja flyta på,  är det delmål som gäller för att nå till målet och samtidigt får man inte glömma att ha roligt under tiden och fira alla steg som ger resultat. Och när det kommer dalar se det som en lärdom att att det går att förändra och gå en annan riktning till målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar