måndag 3 oktober 2011

Vi jobbar med Internet Marknadsföring hemifrån

Systemet och företaget vi jobbar med heter SFM & DEA ONLINE Verksamhet

SFM ger en steg -för steg , omfattande direkt marknadsföring lösning komplett med de system, verktyg och resurser som krävs för att starta och växa ett framgångsrikt företag.

Vad är SFM?
SFM är ett globalt entreprenörskap i utbildningsvärlden. Vår uppgift är att inspirera och ge människor möjlighet att förverkliga sin fulla potential genom att tillhandahålla de verktyg och stöd att starta och driva ett framgångsrikt företag, Internet marknadsföring.

Vad är din vision? Vill du jobba hemifrån? Vill du få frihet och bestämma över dig själv?
SFM ger den möjlighet för den som har tänkt sig att jobba sten hårt och bygga upp ett seriöst företagsverksamhet. Utbildning ingår i systemet. Du ska bara lära dig steg för steg olika strategier inom Marknadsföring. Efter utbildningen är du redo ut och jobba på Internet och tjäna dina pengar.

Hur kommer man igång?
Först svarar man på frågorna   Applikation Kit och därefter kommer man steg för steg  få information om hur man går tillväga för att komma igång med online systemet





Jay Kubassek

Verkställande direktör och marknadschef och som skapat fram onlinesystemet

För Jay, att vara entreprenör är att leva livet på dina egna villkor, och att tjäna pengar i direkt proportion till ditt värde för samhället, att inte bara bränsle drömmar och skisser av företagets chefer. Det innebär att ha den ekonomiska friheten att kunna göra vad du vill när du vill med de människor du bryr dig om. Hans uppdrag är att väcka folk till de val de har som individer, och han lanserade sortimentet så att folk kan dra nytta av varandras kunskaper, resurser och produkter i världsklass för att leva livet på sina drömmar.

Vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet? 

Se hemsida till höger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar