fredag 21 oktober 2011

Oprah Winfrey, bästa kvinnliga företagare

Här kommer en artikel som är översatt. Den handlar om Oprah Winfrey, bästa kvinnliga företagare


"Oprah ansluter sig till skaran av Elite Internet Marknadsförare ..."
Inte säker på om du har hört denna nyhet ännu, men Oprah Winfrey, den i särklass bästa kvinnliga företagare (och definitivt de rikaste) har lanserat den största Personlig Tillväxt och utveckling projekt som finns.
Var noga med att ägna stor uppmärksamhet här ...
Den gångna måndag kväll Oprah lanserade den "första någonsin" över hela världen interaktiv web cast från alla hörn av planeten som blev en av de största enskilda nätet händelser i Internets historia! Mer än 500.000 människor inloggade samtidigt på att titta på Oprah Winfrey och bästsäljande författare till The Power of Now, Eckhart Tolle, leva.
Oprah kallar det "det mest spännande sak hon någonsin gjort och vad hon anser vara det viktigaste ämnet i vår tid" ...
Under de kommande tio veckorna start denna vecka kommer hon att genomföra tio varje vecka online-lektioner med Eckhart Tolle. De kommer att diskutera och studera hans nyligen släppt, genombrott Ny bok: en ny jord. Deras mål är att utforska genom lärdomarna av denna bok är den viktigaste frågan du någonsin kan fråga dig själv ...
"Vad är meningen med mitt liv och hur jag uppfylla detta syfte?"
(Att kunna förstå denna fråga och identifiera sig med det kommer att avgöra exakt hur mycket framgång du kommer att uppnå i ditt liv både personligen och professionellt. Det är ett faktum.)
Eckhart Tolle säger:
"Det blir en kurs i egen utforskning och uppvaknande. Det kommer att hjälpa dig se vad dysfunktionella mönster finns inom dig själv som skapar onödiga konflikter och lidande och hindra dig från att hitta sann uppfyllelse. Förhoppningsvis kan det också hjälpa dig att få tillgång till en dimension inom dig själv att du kanske inte visste fanns eller bara skymtade i sällsynta fall.
Låt dig inte fastna för resten av ditt liv inom de snäva gränser för din personliga historia och dina betingade personlighet och låt ditt liv att förvandlas inifrån, genom kraften av medvetandet självt. "
Ganska mäktig ämnen minst sagt. Jag är inte så säker någon är i stånd att inte delta i detta och erfarna webcast:
Detaljer på Oprahs hemsida här -> http://www.oprah.com/
Varje måndag 20:00 CET.
10 veckor, 10 kapitel - En ny jord .... Kanske även en ny DU?
Missa inte det! Ta del av vecka 1 just nu. Dess enda torsdag. Fortfarande gott om tid ...
Jag kollade bara ut den första veckans lektion häromdagen och innehållet är enastående och kommer definitivt att öppna dina ögon för vissa områden i ditt liv som kan hålla dig tillbaka ...
Även om du inte kan göra måndag kväll live webcast varje vecka kommer du att ha möjlighet efter den händelse att hämta in till iPod video, ladda ner en mp3, lyssna på inspelningen på din dator eller ladda ner en pdf avskrift. Så inga ursäkter att inte avsätta tid varje vecka!
Du kanske aldrig får chansen igen för att studera vid sidan av Oprah Winfrey, en av århundradets viktigaste och mest framgångsrika entreprenörer, och be henne frågor LIVE från datorn varje måndag kväll. Tänk dig att ...
Engagera dig! Och gå ut och uppnå vissa genombrott i ditt liv börjar nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar