måndag 24 oktober 2011

ARBETA HEMIFRÅN BARA VIA INTERNET / Hur Fungerar PRO?



Skulle du vilja arbeta hemifrån bara via Internet?





Vi visar vårt koncept

Så följ med :-)







Vad är PRO?

PRO  är en direktförsäljning och en utbildningsplatform för entreprenörer som vill arbeta med affärskurser och företagande utbildning och har idag imedlemmar i mer än 200 länder. PRO-medlemmar får över 10 timmar i veckan av levande ledarskap och marknadsföring utbildning samt tillgång till utbildning arkiv och verktyg.





Hur fungerar PRO?

Pro fungerar som en gemenskap av transparent vägledning.. Vi ger dig en plan för hur man skapar ett framgångsrikt företag på nätet, och verktyg för dig att genomföra det. Vår gemenskap är en plats där problem löses gemensamt och får erfarenheter som gynnar alla.






Vi får ofta frågor om PRO är MLM . Svaret Är nej

PRO  Uär ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Det startades år 2006 I Kansas City, USA av Jay Kubassek och Aaron Parkinson. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring.

PRO har blivit en ledande utbildningsplattform och företagande i världen för människor som vill starta en egen verksamhet

Pro kan användas till att marknadsföra vad som helst och till vem som helst i hela världen. Många som startar upp har redan egna produkter eller tjänster de önskar att lära sig hur man marknadsför dem bäst och effektivast genom internet. Har man inga egna produkter har PRO det bästa produktlinjen i industrin nu. Som medlem får du tillgång till en uppsjö av marknadsföringsstragerier inom internet marknadsföring och marknadsföring online

ÄR PRO RÄTT FÖR DIG?

De människor som får ut det mesta av våra tjänster har några saker gemensamt:




De är mycket engagerade i att den process som de föresatt sig att utföra. They follow a plan that makes their performance predictable. De följer en plan som gör deras prestationer förutsägbar. De följer igenom.

De tror på att göra det rätta. Det handlar inte om det snabbaste resultatet, det handlar om att göra det rätta.




De vet att det handlar om att vara långlivade, oavsett omständigheterna. Det handlar om att kontrollera vad som kan kontrolleras och att ta fullt ansvar för sina handlingar.




De är optimister. De ser den bästa sidan av alla och varje situation.

Dessa är de människor som får ut det mesta av vad vi gör.




Om du tror att detta är hur du agerar, är PRO för dig. Om inte, så du kan kämpa lite med några av de saker som vi lär.




Fråga dig själv, med start idag, jag är villig att skapa några nya vanor ... och börja främja en del nya föreställningar..Din tro bestämmer vad du tycker, vad du tror bestämmer vad du gör, och vad du gör avgör ditt liv.




Väck din inre förmåga. Fråga dig själv, har du möjlighet att ta till akt att skapa några små delmål

Visualisera, dvs se framåt där du skulle vilja vara i framtiden och fundera på vad som krävs

Sätt några delmål varje dag och skriv ner dem.




Har du några funderingar och vill gärna fråga oss om PRO Elite så gör en intresse anmälan på några av våra hemsidor - till höger. Har du några och du kan också ringa oss







eller klicka på Applikations Kit Bilden och få mer information om hur du kommer igång
























VÄCK DIN INRE ENTREPRENÖR OCH TA STEGET ATT JOBBA HEMIFRÅN

TA STEGET ATT JOBBA MED OSS TILLSAMMANS MED PRO U!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar