måndag 22 september 2014

Jobba hemifrån och endast via Internet “tjänar medan du lär dig”





Hej och välkommen till vår sida

Förmodligen kom du in här av slumpen eller så letar du efter något, där du kan tjäna pengar och jobba via Internet och hemifrån

Eller vill ha en ytterligare möjlighet sidan om din nuvarande sysselsättning

Hur det än är, så ska vi förklara lite om konceptet som vi jobbar med. 

Vi började för över 3 år sedan och kom i kontakt med affärssystemet av en slump på Facebook via en annons. 

Vi startade först med att vi tog den digitala applikation paketet och fick bonus material att gå igenom och grundutbilda oss med kurserna som är värd  § 497
  



och sen fick vi en rund tur om hur själva affärssystemet fungerar av grundarna, Jay kubassek och Stuart Ross









Här berättar Jay Kubassek processen med applikationen


 


Sfm , six figure mentors är inte bara ett IT-system, utbildning och mentorskap som är en del av det kompletta systemet ,utan det kan hjälpa dig att bygga ditt egen digital framgång i dina affärer. Sfm är inte någon magisk tryckknapp system utan är det är unikt på alla de saker som vem som helst skulle behöva starta en digital (marknadsföring) företag. Det är världens ledande systemet i sitt slag, Därför väljer sfm dem de vill samarbeta med ( via ansökan)  och de vill det ska fungera för dig, och vill att du ska lyckas,  så sfm ser till att hålla ut de människor som söker snabba pengar.



Tillsammans med vår samarbetspartners SFM (The Six Figure Mentors) & DEA (Digital Experts Academy ) kan du arbeta fram en framgångsrik internet verksamhet med en världsledande beprövad business plan


Professionellt Affärssystem: Ett unikt träningsprogram där du “tjänar medan du lär dig” av Digital Experts Academy

I programmet där du lär dig och utbildar dig samtidigt som du ökar din inkomst

SFM (The Six Figure Mentors) är exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.


Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.

SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM” med en färdig marknadsföringstratt till hands, och ger dig möjligheten att marknadsföra och utnyttja SFM´s snabbt växande community av etiska och drivna entreprenörer.

Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coaching och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.

Som medlem i Six Figure Mentors erbjuds den bästa möjligheten att vidareutbilda sig i Digital Experts Academy som är en utbildningsstege i 4 nivåer. De olika nivåerna heter Silver, Guld, Platinum, Black.

Bli en heltids eller deltids internetföretagare genom att utbilda dig i Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vilken produkt du vill på internet i framtiden. Detta utbildningsprogram är skapat med hjälp av befattningshavare från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom

Marknadsföring – Internet marknadsföring
Ledarskap
Försäljning
Kundservice
Varumärke
Personlig utveckling
Produktskapelse
Juridik
och mycket mera till




Vi ger dig möjlighet att komma direkt till sidan där du kan välja din applikation paket och i lugn och ro titta närmare på hela konceptet. 

SFM - HEMSIDA



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar