söndag 7 september 2014

Att jobba med något som är roligt

Hej och välkommen

Som digital entreprenör behöver man ta en paus lite då och då. Så idag var vi iväg med barnen i Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Rekommenderar den skarpt om du aldrig tidigare varit där. Det passar både ung som gammal och skådespelarna var verkligen proffsiga. Till grabben vår köpte vi en mysse och bysse , precis som Emil hade i filmerna.
Och så fick han ingraverad sitt namn i byssen.  Du må tro han var stolt denna femåring



När vi kom hem på kvällsfronten hann vi också jobba lite med sfm affärssystemet. Det är så himla roligt och inspirerande och när man väl haft lite ledigt längtar man att få jobba igen. Det låter otroligt i mångas öron, men sant. Hur många jobb är så givande att man längtar så att få jobba?  Vi har en vän via Facebook som skriver ofta att han längtar till måndag för att få jobba med sin verksamhet och de är inte många som skriver det i sina statusar. De är fler som mer söndagsångest och vill att det ska vara fredag snart igen. Att välja ett arbete som är roligt är verkligen viktigt för både sin hälsa och mentalitet.

Att jobba via Internet har gett oss en annan perspektiv av vårt liv. Vi har fått möjlighet att utvecklas och få göra vår vardag mer spännande. Vi kan idag unna oss mer spontant vår fritid, som det här att åka till Astrid Lindgrens värld . Men visst det krävs hårt arbete från början för det är inget som kommer av sig själv om man vill se resultat

Jobba via Internet & hemifrån / arbeta online

Jobba med sfm affärsmöjlighet

Via svensk sfm support går det bra att göra en intresseanmälan

HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar