onsdag 3 augusti 2011

”Internet är en värld av möjligheter” - Jobba Hemifrån

I Artikeln "Hur internetmarknadsföring skapar nya möjligheter att jobba hemifrån" Beskriver Axel Bohlin att " Internet är en värld av möjligheter " Läs gärna vidare hur Internet har skapat enorma möjligheter för vanliga människan att jobba hemifrån

" Internet har skapat enorma möjligheter för vanliga människor att börja jobba hemifrån. Det är idag ingen konst att starta ett eget företag och erbjuda produkter och tjänster. Fler och fler blir entreprenörer och eftersom att internet växer i sådan hastighet blir kunskaper om internetmarknadsföring allt viktigare.
Det görs i genomsnitt 22 000 Google-sökningar på ordet ”jobba hemifrån” varje månad. Runt om i Sverige ser folk de fantastiska möjligheterna som entreprenörskapet ger.
Tänk dig själv: Friheten att bestämma själv, kunna komma och gå som man vill, ett eget företag, att vara sin egen chef.

Med internets otroliga expansion de senaste åren ökar möjligheterna för att jobba mer effektivt. Det finns t.o.m. system för automatisk försäljning och kundåterkoppling. Att jobba smartare istället för hårdare blir lättare och lättare, om man vet vad man ger sig in på.

”Du har redan allt du behöver, med rätt träning finns ingen begränsning på hur långt du kan komma”

Allt du behöver för att börja är i princip en dator och en internetuppkoppling. Men det finns något som sätter stopp för många lyckosökare direkt: De tror inte att de kan. Där har de fel, alla kan, men de måste få rätt vägledning och träning.

Jag ska berätta historien om Dr Charles Smithdale, en riktig hjälte. Dr Charlie, som han tycker om att kallas, har under hela sitt liv varit kirurg. Han var dessutom den förste i familjen Smithdale att ta examen. Vid 65 års ålder gick han i pension men p.g.a. intresse och stor inkomstpotential gav han sig in på fastighetsmarknaden. Det gick väldigt bra... tills bostadsbubblan sprack i USA och alla Charlies fastigheter hamnade ”under vatten” (de var alltså mer skuldsatta än husen var värda).

Här stod nu Charles, 73 år gammal, hela pensionen förlorad p.g.a. en ekonomisk kris som han aldrig kunnat förutspå. Vad gör karlen? Att ta upp kirurgin skulle bli dyrt, det skulle krävas mycket jobb, de skulle behöva flytta och frågan var om någon skulle vilja operera sig hos en gubbe som inte gjort något på åtta år?

En dag stötte Charles på ett erbjudande om att lära sig internetmarknadsföring och sälja en finansiell utbildning med god inkomstpotential. Han funderade på om han verkligen skulle klara av det, 73 år gammal, knappt någon säljerfarenhet, knappt någon datorkunskap. Men så mindes han en författare han pratat med en gång i tiden. ”Om du ska lära dig skriva så sätter du dig ner på arslet, framför en skrivmaskin, börjar skriva och tillslut så är du en författare.”

Så Charles satte sig ner, kopplade upp sig mot den bästa träningen som finns, följde instruktionerna, började marknadsföra och i slutet av mars 2010 fick han pris efter att ha vunnit en tävling i marknadsföring online.

Dr Charlie är ett levande exempel på att vem som helst som får rätt träning och rätt mentor oavsett bakgrund och förkunskaper kan lyckas på internet. Allt handlar om inställning, något som han själv tagit upp de gånger jag pratat med honom. Hittar du bara glädjen i att lära nytt, jobbar hårt och vägrar ge upp är framgången inte allt för långt borta.

”Internet är en värld av möjligheter”

Marknadsföringsmetoderna har förändrats. Dell har tjänat 3 Miljoner dollar på twitter sen 2007, företag gör marknadsundersökningar på Facebook och det finns t.o.m. studier som visar på att 97% av traditionell marknadsföring aldrig når fram till kunderna. Det här gör att företag i större utsträckning blir tvingade att ta sig ut på internet. Om du då redan vet hur man gör, kan du alltid jobba som konsult.

Dessutom är konkurensen i Sverige inte så stor. Många fenomen startar i USA och tar lång tid på sig innan de kommer till Sverige. Därför är en amerikansk utbildning, som den som Dr Charlie gick, förmodligen ett smart alternativ. Genom internetmarknadsföring lär du dig hur kunderna ska hitta dig istället för att du ska behöva jaga efter kunderna. Dessutom kan du jobba på en marknad som inte är begränsad till dina nuvarande kontakter, din hemstad, eller ens Sverige. Internet växer exponentiellt och funderar du på att börja jobba hemifrån kanske det är smartare att lära sig framtidens marknad.

”Internet innebär en enorm inkomstpotential”

Om du inte känner för att marknadsföra någon annans företag, eller ta en konsulttjänst för ett företag, så finns en fantastisk möjlighet att jobba direkt hemifrån. Med internet når du ut till den stora massan utan att du behöver lämna hemmet. Det finns tusentals mindre ”offentliga” produktlinjer som Amyway och Herbalife som dessutom ger dig chans att bygga upp passiv inkomst. Men ska du åt de stora pengarna så är mitt tips att leta efter direkt försäljnings företag. Deras provisioner är ofta 50% och med Top-Tier program som t.ex. finansiella utbildningen Wealth Masters International har du prisvärda dock dyra produkter där ett sälj kan generera 70 000 kr.

Vilken marknad du ger dig in på när du väljer att jobba hemifrån är helt och hållet ditt val. Men oavsett om du marknadsför din egen produkt, jobbar som konsult åt ett företag eller en privatperson eller provar på direkt sälj eller nätverksförsäljning så ligger kunskaperna om hur man finns, syns och marknadsför på internet rätt i tiden.

Internet har idag ca 1,6 miljarder användare. Facebook används av 500 000. Marknaden ligger där och väntar för den som vill ta steget. Är du redo? "

Vi berättar gärna mer hur du går tillväga att starta en egen verksamhet på Internet och dessutom med det Marknadsföringssystemet som Dr Charlie byggde upp sin verksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar