måndag 11 juli 2011

Vad är PRO U ?


Hej på er alla!
Dagens post är att besvara de frågor som jag får om och om igen från människor om vår primära verksamhet med PRO.



Vad är PRO U ?
Pro är ett direktförsäljningföretag som grundades 2006 i Kansas City, USA av Jay Kubassek. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen. Pro har utvecklat ett professionellt marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa entreprenörer att lyckas med försäljning på Internet. Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden
.
Helt enkelt ,  PRO är den snabbast växande och mest uppskattade Internet marketing system för tillfället och har en stor gemenskap runt den. Det är en inkubator för företagare med omfattande utbildning som lär du dig allt du behöver för att vara framgångsrikt företag ägare, offline eller online.
Just nu, det har medlemmar över hela världen i mer än 200 länder och  Pro affärsmodellen presenteras på över 50 språk
Det använder den hetaste råvaran right now-Internet med hjälp av online marknadsföring för att nå miljontals människor som ser att starta en online hem baserat företag.
Det är mycket lätt för alla att starta en online-verksamhet just nu med mycket mindre budget och kostnader än ett bankkontor och andra institutioner företag. Detta är i själva verket där de flesta människor söker starta ett företag just nu – på Internet.
PRO kan hjälpa alla dessa människor få en lättare start och få lönsamma genast, eftersom försäljning systemet redan har ställts upp för alla därmed det dramatiskt minskar inlärningskurvan en måste gå via när komma igång med online marknadsföring. Hem systemet grundar sig på Duplicera och modellering de framgångsrika marknadsförare redan gör, i stället för att återuppfinna hjulet,så har du ett färdigt koncept
Den tillhandahåller alla som verkligen intresserar sig börjar en online-verksamhet med alla utbildning, verktyg och stöd de behöver för att starta sina online-företag och bli framgångsrika.
Möjlighet för alla, oberoende av deras bakgrund, ålder och utbildning för att få information direkt från de sex- och sjuåriga figur anställda genom att dagligen bor utbildning samtal och att gå från noll till en mycket sund inkomst är anledningen rekommenderas PRO bland home business industrin.
"Hur fungerar det?"

Du får alla verktyg du behöver för att marknadsföra ditt företag online utan att du behöver skapa något för det:
1. Gratis webbplatser och landning sidor du kan styra människor till;
2. Fri innehåll för dessa webbplatser att göra webbplatsens besökare inser vilka stora möjligheter de har stött på.
3. Gratis annonser som du kan använda för att dra besökare till din webbsida.

Kom ihåg att detta inte är ett  MLM (multi level företag)!
Detta är INTE Fyllning kuvert, Medical Billing, Gifting, enkäter, "bli rik snabbt" eller en "Money Game"!
Detta är ett verkligt företag legitim hem affärssystem för Seriösa Business Minded företagare

Din framgång beror inte på oss eller någon annan använder detta samma system – det beror på hur mycket du är beredd att arbeta för din egen framgång.
Att acceptera fulla ansvaret för dina egna åtgärder är priset för frihet



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar