onsdag 27 juli 2011

Framtidens affärsmöjlighet för dig som söker jobb hemifrån. Jobba Hemifrån Seriöst!!

PRO’s produktpartner säljer en unik uppsättning av produkter som har kommit långt i alla de 6 viktiga kriterier som krävs för en hållbar och lönsam direktförsäljningsverksamhet.

Dessa 6 kriterier är:
Högt värderade produkter. Enkelt uttryckt, om inte produkterna eller tjänsterna har en tillräckligt hög prislapp finns det inget sätt att tjäna pengar på att sälja dem. De flesta marknadsföringsföretag har detta mest grundläggande problem – det tar för lång tid att skapa betydande intäkter, eftersom den underliggande produkten är billig och alltför många enheter måste säljas.

Ingen försäljning till “Vänner och Familj”. Detta är antagligen den största anledningen att de flesta väljer PRO framför andra affärsmöjligheter. Detta bidrar till flera fördelar: dels blir din livskvalitet bättre eftersom dina vänner inte känner att du försöker att sälja på dem, det andra att du inte begränsas av hur många personer du känner eller hur stort nätverk du har.

Direktmarknadsföring (inte MLM). Direktmarknadsföring innebär att den person som säljer produkten får provision, vilket innebär att de människor som tjänar de stora pengarna är de som säljer massor av produkter. Multi-level marketing (MLM) modellen tenderar att uppmuntra till att “luta sig tillbaka och vänta på inkomster från andras arbete” medan direktmarknadsföring motiverar människor att sälja.

Extrainkomst. Få betalt flera gånger för arbete som du gör en gång – det är en hörnsten i nästan varje lyckad välståndsstrategi. Det är grundläggande för PRO verksamheten också. När vi sa Pro är inte multi-level marketing (MLM) innebär det inte att CCP inte betalar extrainkomster. Team-medlemmar är ekonomiskt motiverade att hjälpa sina team att gå bra och får en återkommande månatlig inkomst för vad de säljer. Skillnaden är här att PRO inkomsterna kommer från gruppmedlemmarna som säljer sina produkter där MLM inkomsterna kommer från gruppmedlemmarna som lockar nya gruppmedlemmar. Du kommer att lära dig mer om det här när du engagera dig i verksamheten, men lita på oss, det är en viktig skillnad.

Enorm marknadspotential. Internet är i särklass det bästa sättet att nå väldigt många människor världen över, så hur bra är det att sälja en produkt som inte tilltalar många människor? PRO säljer tjänster som kan intressera nästan vem som helst i världen och en fenomenal affärsmöjlighet.
Låg overhead-kostnad / inget eget lager. En framgångsrik hembaserad verksamhet är inte en där du har lådor av produkter uppstoppade i garderober och du måste göra dagliga resor till postkontoret för att hämta och skicka varor. Våra produkter är tjänster och system, inte något slags förpackade varor.

 

Hur lyckas jag med Pro?

Helt enkelt genom att ansluta sig till Pro-systemet och följa en 30 dagars utbildningsguide inklusive alla åtgärder som är utvecklad för dig som inte har någon tidigare erfarenhet av direktförsäljning på Internet. Detta är ett ”kan inte misslyckas-koncept” som utvecklats för din framgång inom internetmarknadsföring. Vi underlättar och stöder våra medlemmar med personlig träning och coaching och du får tillgång till alla resurser som behövs för at bli en framgångsrik entreprenör.


Hur kommer jag igång med detta unika affärssystem och få jobba hemifrån via internet?


Möt Jay Kubassek som är företagets grundare


Ett startpaketet för att bygga upp din egen framgångsrika verksamhet inom internetmarknadsföring. Black BoxBlack Box innehåller marknadsföringsmaterial, planer för marknadsföring och hur du ställer in systemet. Det omfattar även utbildningsmanualer, DVD’s, och tillgång till ditt webbaserade servicecenter. Black Box är det enda du behöver för att starta din PRO verksamhet och du behöver inte köpa något annat!


Genom att gå och skriva in dig på vår hemsida och kommer du få information om hur du går tillväga för att kunna bygga upp din egen framgångsrika affärssystem på Internet och hur du tjänar pengar på det.


Men glöm inte att detta är ett verkligt företag och inget Get-Ritche- game  eller lotto-fiffelspel. men är du beredd på att lägga ca 20 timmar i veckan på att jobba med detta kommer de visa resultat garanterat. Att tjäna en 30000- 100000 kr i månaden är väl inte fy skam. Men som sagt är du seriös , driven och vet att du kan ge mer än 100 % då får du garanterat utdelning.


Här kommer länken till vår hemsida:

http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar