lördag 30 juli 2011

CCPRO Fakta - Jobba Hemifrån- Jobba Via Internet

Att hitta rätt företag som man kan samarbeta med är inte det enklaste. Framförallt så finns det många jobba hemifrån jobb som du kan jobba på internet med. Men som sagt det är en djungel av dem och veta om alla är seriösa. Framförallt så ska man titta på företagets fakta

Så här lyder CarbonCopyPRO fakta


• Både PRO och de företag vi företräder har ett helt rent register enligt Better Business Bureaus (BBB).
• Bolaget har aldrig haft ett underbyggt klagomål enligt BBB.
• Inget av företagen har någonsin undersökts eller blivit sanktionerade av Federal Trade Commission (FTC).
• Inga åtgärder av myndigheterna har någonsin vidtagits mot något av bolagen, inte heller finns det några pågående utredningar.
• Båda företagen är baserade i USA.
• Ersättningsmodellen liknar de som används inom försäkringsvärlden, fastigheter, och bostadsobligationsföretag. Ledare som rekryterar och utbildar ny personal får provision när deras team lyckas med en försäljning. Men den största provisionen går till den person som genomför försäljningen. Du belönas för ditt hårda arbete.
• Branschledare som Mike Dillard med Magnetic Sponsring och Jeffrey Combs med Golden Mastermind Seminarier är associerade med PRO. Dessa industriledare skulle ha mycket att förlora om någon av dessa produkter avslöjas som en bluff

Så här skriver Anders Haslum - online entreprenör

" CarbonCopyPro är på riktigt!
Men att hitta en riktig recenssion av CarbonCopyPro är inte det enklaste. Genom att göra en simpel google sökning av ”CarbonCopyPro Scam” ser vi att det kommer upp hundratals recessioner.

Flera av dessa recenssioner är negativt inriktade och tror man på det man läser så finns det ingen chans att man kommer att gå med eller ens tro att företaget existerar.

Men vänta… Kan det finnas fler sidor till denna historia?
De flesta recenssioner som ligger uppe faller under någon av dessa två katergorier:
* Duktiga konkurenter skriver och använder sig av dessa recensioner för att försöka övertala läsaren att istället gå med och köpa deras produkt/tjänst.
* Andra personer har faktiskt varit med i CarbonCopyPro men inte uppnått de resultat de hoppats på. Hur kommer det sig?
Antagligen har dessa personer haft orealistiska mål som de önskat att uppnå inom rekordtid. Men när resultaten uteblivit skyller de sitt misslyckande på CarbonCopyPro.
Det finns personer som har tjänat hundratusentals kronor under sitt första år men för andra har det tagit längre tid. Detta kan bero på antalet timmar som personen lägger ner, längre inlärningskurva osv.
CarbonCopyPro är en riktigt affärsmöjlighet som kräver både tid och engagemang. Väljer du att gå med så ”blir du ditt eget företag” och möjligheten att lyckas finns där om du är seriös och är villig att göra det som krävs. Ser du ditt företag som en hobby kommer du att få hobbyresultat men ser du på ditt företag som ett företag som kommer du få företagsresultat.
Det unika med CarbonCopyPro är att alla verktyg som krävs för att lyckas finns tillgängliga. Systemet, träningen och support finns tillgänglig 24 timmar om dygnet och finns där för att hjälpa dig att lyckas. Din uppgift är alltså att ta tillvara på dessa resurser och verktyg och skapa din egen framgång.

Är du en person som gillar att vara mycket på Internet och tycker om att skriva, göra gratis annonser, twitta, vara på facebook, blogga etc....
Då kan detta vara en rolig utmaning och samtidigt under tiden tjäna pengar- Man kanske behöver extra pengar till resa eller vill flytta till bättre boende eller vill småningom helt byta karriär.Då ska du titta närmare till på koncept  http://www.work-at-topmarketing?t=JobbaHemifrånSeriöst
 Men som sagt än en gång vill vi poängtera att detta är inte Get-Ritch-Game-
Inget Lottosystem, spelfiffel, utan detta är ett hederligt företagsarbete- För seriösa företagare
Det krävs hårt arbete ibörjan  30-90 dagar- och allt hänger på dig själv hur mycket du har tänkt att satsa att jobba


Ha en fortsatt skön helg!


http://www.work-at-topmarketing?t=JobbaHemifrånSeriöst

Jobba Hemifrån - Jobba Via Internet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar