onsdag 12 februari 2014

Idag hittade vi en intressant artikel om Facebook - Jobba Online Hemifrån?

Hej och välkommen

Nu är det inte långt till vår

Idag hittade vi en intressant artikel om att Facebook behåller greppet om svenskarna, 66 procent av alla internetanvändare använder fortfarande tjänsten. Även om spridningen sedan ett par år har stannat av, ökar användandet fortfarande något i nästan alla åldersgrupper. Twitter ökar kraftigt bland svenskarna, här har en fördubbling skett på två år. Det visar ny statistik i vår kommande rapport Svenskarna och internet 2013. I rapporten framgår också att det nu är nästan lika många som använder Instagram som Twitter. 

Så här ser statistiken ut 




Via denna länk kan du läsa artikeln
https://www.iis.se/blogg/facebook-behaller-greppet-om-svenskarna/

Hur ser din vardag ut? Är du också på Facebook, Instagram eller Twitter?

Här kommer en personlig fråga till dig? Hur mycket tid lägger du på Internet?

För att vi frågar dig är för att vi själva la en väldigt många timmar på Facebook ,för 3 år sedan , genom att spela spel och kolla en massa statusar

Under den perioden hade vi vårt wellnessföretag ,men den gick inte  så där bra, så av en slump när vi som vanligt är inne på Facebook hittar vi intressant artikel om att jobba hemifrån och endast via Internet.

Där slutade vårt onödiga att var på Facebook och fördriva tiden där med spel. Idag jobbar vi där med annonser och Gilla sida.

Idag gör vi nått vettigt av Facebook och når hela världen med vårt koncept.
Vi tacksamma att vi kom i kontakt med detta unika affärssystem som generar oss inkomst  fast vi är på Facebook 

Alla som är minst 18 år kan ha en egen online verksamhet.med SFM six figure mentors

I konceptet får man steg för steg utbildning om hur man går tillväga och man säljer inte själv utan har hjälp utav SFM säljteam. I stället väljer man själv att jobba med det som passar och tycker är inspirerande. Vi gillar blogga, annonsera, Facebook, Youtube 


Intresseanmälan går att göra via svensk support HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar