tisdag 6 maj 2014

Jobba Online och var du än befinner dig


Hej och välkommen

Idag tänkte vi ta upp ett viktigt ämnen som berör många


De flesta människor lever det liv de tror att de måste leva. De är ouppfyllda, överarbetad, stressad och fast i ett system som utnyttjar dem i stället för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. 


De får den utbildning de tror att de behöver för att få jobbet i samhället.
Tyvärr , vad de flesta saknar är den livskunskap som behövs för att vara egen , självförsörjande , entreprenör och självständig. 

Sfm :s vision är att väcka upp miljontals människor att inse den enorma potential som finns inom de själva. Och vidare, för att visa dem hur man kan utnyttja och utnyttja denna potential i den nya, digitala ekonomin. På så sätt kommer de att övergången från beroendet av sitt nuvarande jobb eller yrke till ett liv i frihet, självtillit, och total kontroll. De kommer att göra gott i världen genom att skapa framgång och överflöd, inte bara för sig själva, utan också för deras samhällen och deras omgivning.

Möt Stuart Ross och Jay Kubassek ( grundarna  av sfm online verksamhet ) och 2 sfm team-medlemmar som berättar om hur man jobbar med sfm och hur man kan få framgång i den digitala ekonomin

via denna --->Klicka in,  videoinfo < ----


Hur ser din tillvaro ut? Är du nöjd med ditt liv?





Här kommer en inblick hur man kan jobba hemifrån och endast via Internet med sfm

Intresseanmälan via svensk sfm support :  HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar