onsdag 7 maj 2014

Att välja rätt väg - #jobba Online hemifrån

Hej och välkommen till vår sida

Efter regn kommer sol och så känns dagen idag. Regnade hela förmiddagen och nu här på efter middagen tittar solen fram igen och genast blir man lite piggare.

Och så är det med mesta här i livet. Först ser man ingen ljuspunkt och plötsligt finner man en ny väg och genast blir allting lättare och hoppet börjar gro

Då vi fann sfm hade vi letat ett tag på Internet efter något sätt att kunna tjäna pengar av och något som kändes utvecklande. Tre år har nu gått och det känns bara en oerhörd tacksamhet till denna möjlighet.


Nej, den frihet och livsstil vi har skapat oss via denna online verksamhet är vi oerhört 
tacksamma över och delar vi gärna med oss till dem som känner sig intresserade


Att prata om pengar har alltid varit tabubelagt här i vårt land. Men om vi talar om en frihet och en livsstil, som kommer av framgångarna av den här möjligheten, då skulle ingen förstå det förrän de själva hade provat.



Att välja rätt väg inte lätt, men lyssna inåt och se vad du får för svar. Besluta själv och låt ingen annan komma med sina kloka råd hur du ska göra. För de kan du allra bäst och vet innerst inne vad du egentligen vill med ditt liv.

Hur skulle din tillvaro se ut om du skulle våga förändra?





Att våga ta sig ut i det okända är en stor utmaning
Se också det som en stor utveckling och erfarenhet. Det kan ingen ta oss ifrån och kunskap är något som vi aldrig får för mycket av.

Vad skulle du vilja lära dig?
Hur ser din vision ut?

Här kommer en svensk informationsvideo hur man kan jobba via internet och hemifrån med endast laptop eller mobil och internetkoppling

HEMSIDA


Här via denna video samtalar Stuart Ross,( grundaren av sfm) med två team- medlemmar om deras resa med sfm





Vill man uppnå framgång måste man vara medveten att lämna det som mindre bra, alltså lägga det bakom sig och fokusera bara på det som ska ske just nu. Chris säger att alla kan nå framgång med SFM om de bara tar beslutet att följa programmet steg för

Intresseanmälan via svensk sfm support HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar