måndag 6 januari 2014

#Jobba Hemifrån - Jobba via internet

Hej och tack för att du besöker vår blogg

Att kunna få skapa sitt bästa liv är idyllen för de flesta. Men hur många gör verklighet av det?
Hur många vill skapa sin drömlivsstil? Om allt vore möjligt, vad skulle det innebära för dig?

Att få skapa ett liv av möjligheter, är egentligen igen konst. Det gäller bara att steget till något nytt och följa dem som redan har gått vägen

Då vi började jobba med SFM online verksamhet visste vi ingenting om vad det skulle innebära att #jobba endast via Internet. Vi hade bara viljan att göra något som skulle ge oss frihet att vara oberoende av plats och tid.

På den vägen blev det och idag har vi en otrolig utvecklande koncept och har kontakt med stor gemenskap av entreprenörer som vi delar våra tips och idéer med.

Att jobba med digitala tjänster och produkter har inneburit för att vi har inget lager och behöver aldrig sälja något utan får vår inkomst via att SFM: s säljteam gör det grova jobbet åt oss.

Vi har fått all utbildning man kan tänka sig när det gäller business och Internetmarknadsföring. Idag måste du ha kunskap om hur du ska marknadsföra ett koncept på internet. Det går inte bygga upp en hemsida och tro att kunderna kommer dit direkt. Nej man måste driva trafiken dit och de är det vi får utbildning på och man har en egen mentor att få hjälpa av och tips och idéer om hur man kan jobba framgångsrikt och olka utbildnings mallar och videos och live utbildning osv... Vi får också 15-tal hemsidor med färdiga betald sidor och färdig wordpressblogg och behöver inte skapa något eget utan allt är färdigt med text och videoinformation.





Jobba hemifrån eller var du vill och skapa din internetlivsstil

Vill du ha mer information via svenska sfm support och få svar på dina frågor

Svensk support:  Hemsida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar