onsdag 29 januari 2014

Byta yrke? Eller skaffa sig ett nytt jobb? Jobba Hemifrån och var min egen ?

Det är frågor som många går och funderar på idag, att byta yrke, skaffa sig nytt jobb eller hur skulle vara att jobba hemifrån och var sin egen chef.






Hej tack för att du följer vår blogg

Visst du att flertalet av befolkningen vill egentligen byta yrke men inte vågar på grund av hur arbetsmarknaden ser ut idag.

Det vi brukar sig till alla som starta att jobba med SFM & DEA online verksamhet, att lämna inte det du har utan bygg och jobba det nya och sen lämna successivt det gamla eller om man trivs med behåller man kvar det också.

Då vi startade wellnessföretag 2007 jobbade vi aktivt fram till 2011 och därefter började vi att jobba endast via internet med unik affärssystem med all utbildning. Vi hade kvar wellnessen kvar ett bra tag till fast vi jobbade med SFM online verksamhet. Men idag jobbar vi helt med SFM och har lämnat welnessföretaget bakom oss. Nu känns det otroligt skönt att jobba med något som vi brinner för och vi är otroligt tacksamma att vi får den hjälp och support att utvecklas.

Är du ute efter något nytt utvecklande som kan ge dig en bättre inkomst och där du styr det helt och håller på dina villkor


En Komplett verksamhet på internet med utbildning. Mycket lönsamt!

Mer information via svensk support HEMSIDA





Lyssna till Stuart Ross, grundaren av six figure mentors






Mer information via svensk support HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar