torsdag 21 februari 2013

Du kanske tänker, ja, men jag kom ju till denna blogg för jag vill tjäna pengar och arbeta endast via Internet? Men hur kan detta vara möjligt?

Den Digitala livsstilen har mer och mer börjat synas.  Vi skapar våra egna val och vi har flera vägar att tillgå och att få utvecklas framåt. Vi arbetar var vi än befinner oss. 

Bestämmer vi oss att resa till Barcelona har vi både Iphone och den bärbara datorn med oss och kan arbeta några timmar och ge respons till kunder över hela världen. Vi har ju hela världen som arbetsplats.  Men vi väljer själva de områden vi vill jobba på.





Den Digitala livsstilen och dess utbildningsforum  ger också oss en möjlighet att utvecklas framgångsrikt på Internet. Genom  e-lärande program ger det oss en grund för framgång i den digitala ekonomin.

Vadå för program, kanske du tänker?
WeSkill Sales and Service Training from WeSkill

En egen "e-lärande" plattform som drivs av WeSkill, världsledande inom professionell utveckling och online utbildning. (Detta är samma utbildning som några av världens mest framgångsrika företag betalar hundratusentals dollar för.)


Varför ska jag utbilda mig kanske du tänker ?
Jo om du funderar på att starta något på Internet bör du ju ha kunskap om hur dina kunder ska hitta dig och hur du driver trafik till din tjänst så att kunderna köper din tjänst. Även om du inte har en egen produkt än så länge eller inte vill ha, så har du möjlighet att hjälpa andra hur de ska bygga företag på Internet, för den biten kan du redan genom den utbildning som du får i denna information och utbildningsplattform.

Du kanske tänker, ja, men jag kom ju till denna blogg för jag vill tjäna pengar och arbeta endast via Internet? 
Ja och det precis det du kommer att göra lära dig lärandet att skapa inkomst via Internet och lära dig driva trafiken till tjänsterna som finns i online plattformen där du utgår ifrån.  Du kommer inte att arbeta med försäljning, då vi har säljsupport som sköter det tråkiga arbetet åt dig (självklart kan du göra det, om du tycker det är roligt). Du kommer inte behöva göra egna hemsidor utan det finns färdigt till dig. Det som också finns färdigt är automatisk email utskick till dina kunder, undersidor där dina kunder köper dina tjänst direkt på sidan. Och så klart alla tänkbara video utbildningar, live online utbildningar, online verktyg m.m  där du får kunskap om hur du dina kunder hittar dig. Det blir inte du som jagar kunderna utan de hittar dig och de är så den professionella entreprenören arbetar.

Du kanske tänker, de är så mycket kunskap och utbildning, jag har ju gått skolan och orkar inte mer.
Broms säger vi här direkt, ingen panik. Först och främst har du 12 månader att beta av den e-lärande program du börjar på och du har alltid möjlighet att titta tillbaka på det du vill färska upp och allt gör du i den takt du vill och vad du vill ta in. 

Det här en guld investering till dig själv som ingen kan ta ifrån dig, som skulle ta dig många år på högskolan att lära dig och även bli enormt studie skuldsatt och ändå inte få kunskap av alla dessa bitar som DEA (The Digital Experts Academy ) online produkterna erhåller och dess digitala kvalité. Med den här investering till dig själv bygger du din framgångsrika internet verksamhet på en kortare tid än traditionell företagsamhet

Du kanske tänker, ja men de där friheten var ju jag ute efter ?
Precis så är det du bestämmer själv när på dygnet du vill arbeta och hur många timmar du vill.
Har du 3-4 timmar över då kommer du långt och kan lägga in dem där du vill och när du vill. Ja och friheten är också att inte jobba som en anställd på 8 timmar utan jobba mycket mindre,  men mer effektivt.

För att du ska få mer inblick i det hela har våra business partners skapat en svensk hemsida med all information om hur du kan arbeta endast via Internet och utvecklas framgångsrikt

FÖR MER INFORMATION KLICKA IN HÄR 


Vad vill du göra med ditt digitala liv?  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar