fredag 18 maj 2012

Arbeta hemifrån och starta eget / Hur är det egentligen, när det gäller kostnader?

Hej igen! Vi tänkte ta upp det här med att arbeta hemifrån och starta eget, hur det egentligen ligger till med kostnader. 


Vi får ofta frågan om det kostar något. Finns det något som är gratis att starta? 


Tänk ska du starta egen butik. Då  har man en hyra som ligger kanske mellan 6000 - 20000 kr,  beroende på vad den ligger. Sen har du försäkring, larm, telefon räkning etc.. Och sen ska du köpa in produkterna och det handlar ju också om vad det kostar att köpa in produkterna, som tex kläder, mat, möbler , bilar, teknik ,leksaker, djurbutik etc...och där ska då få ännu mer tillbaka för det du köpte in det för. Sen har man kostnader på marknadsföring som kostar oerhört varje månad. Det är ju ett måste vem ska annars hitta dina produkter


I PRO har du hela konceptet med Internet marknadsföringen som ingår i online systemet


Att starta något på Internet är inte gratis. Ska du ha en webb - butik kostar den i att köpa upp och så behöver du skaffa produkterna och själv skicka dem till kunden. 


Börjar man jobba med PRO:s  tjänster och produkter har man först och främst ingen hyra och behöver inte skicka produkter till kunden . Det görs direkt från PRO:s Huvud kontor ( i Amerika)


Därmed har man en startkostnad på mindre än vad en Iphone kostar och så har man en medlemsavgift varje månad som ligger på ca 1000 kr , alltså billigare en vad en hyra till en butik skulle kosta. 


Vill man satsa och tjäna riktigt stora pengar ska man överväga att satsa på de högre paketen i PRO. Då tjänar man ordentligt mycket pengar. Då pratar vi om 6000 - 120000 kr i provision per försäljning


Funderar du på att starta något, men har inga idéer när det gäller vilka produkter du ska arbeta med. I PRO behöver du ingen egen Produkt, där finns färdigt system, hemsidor och produkter . Men vill du jobba med egen produkt kan du samtidigt marknadsföra både och . Då kommer du förstå hur mycket som behövdes för att lära sig Internet marknadsföring. Det går att bygga upp en hemsida eller webb- butik , men vem hittar den. Det är just det du kommer lära dig i PRO att driva trafik på Internet så att andra hittar konceptet du jobbar med.


Det finns så många där ute som vill ändra inriktning, dvs byta arbete. Det finns så många som behöver hjälp med att bygga upp sitt företag. Det finns som många som behöver få bättre livssituation. Ja listan kan bli hur lång som helst.....


Till sist vill vi påminna om den frihet detta ger går inte byta bort mot att vara anställd. Att kunna jobba när man vill och var man vill, för det ända redskap man behöver är ju dator och Internet uppkoppling. Så åker man iväg kan man ändå ha kontoret med sig, dvs datorn. 


Bestämma egna tider, bestämma över sig själv !! Är man den typ av person som är driven disciplinerad och vill ha utveckling då kan egen internet verksamhet vara en idé att starta


Vill man jobba med PRO:s Koncept hjälper vi till och du får support , utbildning och kontakt med trevliga entreprenörer 



r

http://goprou.com/effectivebusiness/mySW-IB.htm?t=BG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar