lördag 19 maj 2012

Är du trött på att ingenting fungerar? Är du trött på att ha för lite pengar?

Har du också provat på det mesta och ändå känt att det inte fungerar. Har du också kämpat länge och ändå inte nåt dit du ville?

Det finns mycket här på nätet. Det gäller bara att hitta sin väg. Men visst går det om man prova t.ex., svara på undersökningar så får man vara beredd på att, det tar väldigt lång tid att tjäna ihop några hundralappar, men klart har man inte mer krav så kan det vara alternativet. Vill man jobba i MLM - branschen så kan man ju bygga upp sin business på några år, men där gäller det att se till att andra jobbar så du tjänar på det. 

Man kan ju också bli återförsäljare för nån produkt och sälja det på nätet i en webb-butik. Här blir det ju kostnader. så det gäller ju att se till att andra hittar webb-butiken så att du kan få igen de pengar du satsade.


Vill man jobba med en vinstdrivande Internet verksamhet hemifrån med exklusiva online produkter och tjäna stora pengar, får man vara beredd på att jobba hårt i början och satsa på bra utbildning för att kunna komma framåt och utvecklas. 

Med denna online verksamhet arbetar vi bara på Internet. Vi behöver inte ha lager hemma utan produkterna skickas direkt till kunden från företaget. I online systemet får vi regelbunden utbildning på hur vi kan marknadsföra konceptet. Internet är ju som sagt en plats som förändras dagligen och vi får det nyaste strategierna regelbundet för att kunna utveckla vårt företagande framåt. Vi har också hjälp av support, callcenter som säljer för den som inte själv vill göra det jobbet, online utbildningar/ 5 dagar i veckan och olika , mallar, verktyg , video utbildningar och mycket mera till för den som vill skapa ett framgångsrikt Internet verksamhet. Och stora provisioner på varje försäljning är måste om du ska nå framgång och det är från 6000 - 120000 kr per provision som måste till. Det är inga dåliga siffror, men man får vara beredd på att arbeta precis lika hårt från början , som vilket annat nytt företag. 

Är du intresserad av att veta mer om hur man kan komma igång med denna online verksamhet och dess produkter, se hemsidan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar