onsdag 21 mars 2012

Hur gör man när man inte känner sig behövd?



Vi tänkte ta upp ett speciellt ämne idag. Att hur det känns att inte behövas på ett arbete, dvs när arbetsuppgifterna inte är tillräckligt många och det kanske bara finns arbetsuppgifter som inte ger utveckling över huvudtaget. Arbetsuppgifter som man är överkvalicerad till, med tanke på hög utbildning som ligger i grunden till arbetet.



Det är just så här många har i det i vårt arbetssamhälle idag. Arbetsgivarna ligger lågt, vågar inte säga upp, jobben kommer in med jämna mellanrum i mindre utsträckning, men ändå så det går runt tillräckligt. Men den som står i kläm är just den anställde igen. Har denna valt detta från början, då den blev anställd. Nej klart inte, först och främst var ju de ordinarie arbetsuppgifterna själva orsaken till att den anställde tog jobbet.

Och inte kan man heller bara gå ifrån ett jobb bara så där, när det sådana tider som idag. Först och främst är det den ekonomiska delen som gör att det inte går att bara bryta. I större företag eller kommunjobb kan man gå till facket och då kan det alltid göras åt problemet med åtgärder. Men i mindre företag blir situationen annorlunda och den anställde är mer såbar.



För att kunna härda ut och inte bara bryta upp och bli arbetslös med karens i flera månader:



* Tala om för dig själv att du är värd allt och att du bra som du är

* Titta varje dag på Internet om det finns andra arbetsuppgifter eller andra arbeten

* Under tiden gör en mening med din fritid, hitta roliga aktiviteter så att du inte fokuserar på det som inte känns bra i din vardag

* Skriv lista på allt du kan tänka dig vilja göra

* Härda ut, ge inte upp. Inget varar för evigt. Du är fortfarande bäst, precis som du var från början



Då vi var i en sådan situation att vi var tvungna att förändra för att saker och ting skulle bli bättre
började vi titta runt på Internet på olika koncept som man kunde jobba hemifrån med. Det mesta vi såg var MLM koncept, inget emot dem, men när vi redan hade jobbat med MLM branschen och fann ingen vinst inte utan tvärtom fick ordentlig skuld, så ville vi bestämt hitta nåt annat. Det var slumpen en dag att vi råkade hitta en annons på Facebook och började titta närmare på det. Tack än en gång till denna norska som marknadsförde konceptet för oss. Idag slipper vi jaga kunder, utan nu kommer kunderna till oss, också för att vi har lärt oss olika strategier genom vårt online koncept. Det bästa med detta är att du tjänar otroligt bra om du vågar satsa och att det du lär dig är hur kunderna kommer till dig istället för att du jagar dem. Och du kan jobba med vilken produkt som helst, antingen egen eller det som finns i systemet

Det var allt ifrån oss idag
Ha en bra dag!



P.S

Vill du veta mer om vårt koncept och hur du kan jobba hemifrån seriöst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar