lördag 17 mars 2012

Det är en uppförsbacke för alla som startar något nytt, men det är hur man tacklar den på ett bra sätt utan att förstöra sina relationer eller skapa ett dåligt ryckte som ger det bästa förtroendet

Lördag och helg. det inte fel och våren är här 



Vi tänkte ta upp det här med att det finns massor av bra saker om Network Marketing, affliate marknadsföring och direktförsäljning industrier ute på Internet marknaden och inte minst alla dessa MLM. Men det är en uppförsbacke för alla som startar något nytt , men det är hur man tacklar den på ett bra sätt utan att förstöra sina relationer eller skapa ett dåligt ryckte som ger det bästa förtroendet





De har börjat med låg startkostad




De har utbildning som har gett dem god självkänsla




De har traditionell bra säljarutbildning




De har varit en språngbräda för många fantastiska affärsmän




De är bra på det de gör och de har skapat en bra livssituation




Så vad är de speciella för?




Jo de är fanatiker

Du vet det


De är på Facebook och tjatar ut med sina produkter och tjänster. De berättar att de har den största möjligheten som har någonsin skapats. Du kanske möter dem ute eller på en mässa. De pratar i sönder dig och du gör allt för att försöka gå din väg. Du har kanske en gammal vän eller skolkamrat som precis har börjat med något nytt och denne ringer upp dig och bara tjatar om den nya produkten, även om du inte har bett om det och ni har hörts på år dar


Så du bestämmer dig för att vara artig. Av nyfikenhet, tar en du en titt. Tyvärr är det något i businessen eller produkten som inte riktigt tilltalar dig.

Kanske du inte förstår det. Kanske produkten är under genomsnittet. Kanske du bara inte gillar ägaren. Kanske du ställer en frågar och personen har inget svar för det.


Och här kommer det... vänta ..... vänta ........ nu är du ju inte riktig klok som inte förstår


" Om du inte kan se hur fantastiskt det är, då kan du förmodligen inte ens ha körkort. Du är inte smart nog.
Och inte ens tänka på att komma över en söndag till utbildningen som är mellan 11 -16 (Om du skulle vilja ta en titt på hur kompensationsplanen eller affärsplanen fungerar?)"


Ughhh det här är helt smärtsamt.
Som godhjärtad säger du att du vill faktiskt hitta något annat som du är intresserad av och komma igång med ett annat företag.


Nu har du gjort det. Du har officiellt passerat linjen. Du är " djävulen".


Vi kan höra det redan: " Jagvill inte ens tänka på att försöka visa den för dig säger personen. Min produkt skapades av utomjordingar och den hjälper dig att förebygga alla infektioner till cancer. Om du försöker ställa mig några tuffa frågor om min business eller ens antyda något annat om min produkt så är det lika bra att vi bryter här, så behöver du inte komma antyda mer eller
(drastiskt nog kanske du blir t.om blir hotad)


Ser du inte hur löjligt allt detta låter? Det är nästan som en kult eller värre ...... politiska partier!


Här är verkligheten. Du säljer en produkt. Det var allt.
Idealet, skulle vara en produkt som du verkligen brinner för. Ju mer du älskar det, bättre gör du, men du kommer förmodligen att ha en inlärningskurva. Du kan prova några gånger med några olika produkter innan du hittar rätt passform. Du kanske måste komma tillbaka till samma Företag och vänner för att få din start. Du kanske vill ha kontakt med några av de superstjärnor från det andra bolaget ta en titt på vad de har.


(Det är synd du att du fick dem att känna sig så dumma)
Din MLM eller din tjänst är inte allt. Affärsintressen kommer och går som vi gör vår vägar genom livet. Nätverket ska växa med dig. Det finns en anledning att ordet "Nätverk" kommer före "Marknadsföring". Det är mycket mer viktigare.
Visa dina vänner genom att behandla dem med respekt, var ödmjuk och kraftfull, inte motbjudande med den nya bilen du just kvalificerad för. Förstå att detta är ett maratonlopp inte en sprint, och du kan kanske behöva dem du raderade av på vägen. Det är en stor skillnad mellan makt och kraft.
Din MLM är inte en kult så sluta behandla det som en...




Ha en underbar helg





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar