tisdag 20 december 2011

Vad är PRO Elite och hur jobbar man bara på Internet?

Hej och välkommen till vår blogg!

Dagens ämne som vi tänkte ta upp om är just " vad är det vi jobbar med "

Vi får många frågor på vad är PRO Elite och hur man jobbar bara på internet.
Vi får också några frågor ibland som, " är det pyramid, skam eller MLM?

Åter igen svar på detta: Först och främst är det olagligt med pyramid. Och när det gäller skam så kan vi inte påstå att internet marknadsföring är skam, men kanske något nätspel eller pengarspel kan vara det i sådan fall. Och till sist då MLM-branchen som finns otroligt mycket av och vi kan förstå att denna fråga kommer åter igen, att många får den tro till att PRO är det också. Åter igen, nej inget MLM


Som sagt, alla har sin egen inneboende grad av skepticism. Men har man ett öppet sinne så kommer denna faktalista belysa några typer av frågor.
• Både PRO och de företag vi företräder har ett helt rent register enligt Better Business Bureaus (BBB).
• Bolaget har aldrig haft ett underbyggt klagomål enligt BBB.
• Inget av företagen har någonsin undersökts eller blivit sanktionerade av Federal Trade Commission (FTC).
• Inga åtgärder av myndigheterna har någonsin vidtagits mot något av bolagen, inte heller finns det några pågående utredningar.
• Båda företagen är baserade i USA.
• Ersättningsmodellen liknar de som används inom försäkringsvärlden, fastigheter, och bostadsobligationsföretag. Ledare som rekryterar och utbildar ny personal får provision när deras team lyckas med en försäljning. Men den största provisionen går till den person som genomför försäljningen. Du belönas för ditt hårda arbete.
• Branschledare som Mike Dillard med Magnetic Sponsring och Jeffrey Combs med Golden Mastermind Seminarier är associerade med PRO. Dessa industriledare skulle ha mycket att förlora om någon av dessa produkter avslöjas som en bluff.


PRO Elite är Direktmarknadsföring (inte MLM). Direktmarknadsföring innebär att den person som säljer produkten får provision, vilket innebär att de människor som tjänar de stora pengarna är de som säljer massor av produkter. Multi-level marketing (MLM) modellen tenderar att uppmuntra till att “luta sig tillbaka och vänta på inkomster från andras arbete” medan direktmarknadsföring motiverar människor att sälja.

När det gäller hur vi jobbar är ju det allra intressantaste i det hela.
Först och främst så är det helt marknadsföring vi jobbar med , alltså internetsmarknadsföring.
Vi jobbar i ett online system , alltså vi utgår därifrån. Vi får våra utbildningar därifrån och online webinars och live utbildningar också. Vi får olika marknadsföringsstrategier i systemet och vi lär oss marknadsföra på olika sätt ute på internet. Vi har otroliga Business utbildningar och otroliga utvecklingsmöjligheter för dem som vill nå otroligt långt och då snackar vi om 7 siffriga årsinkomster. Vi jobbar genom att driva trafik till vårt system och den som hittar oss är oftast ute efter byta jobb, eller skapa nytt jobb eller lyfta upp sitt eget företagande. Vi jobbar på att blogga, skriva artiklar, annonser, olika forum, facebook, twitter, Linkin och mycket mera till. Det var bara en lite skala på vad vi driver trafik ifrån och till. Låter detta spännande att få jobba bara på Internet och slippa ha massa produkter på lager, eller sälja till folk ute eller bekanta. Här du hela världen att jobba med, vi visar exakt hur du kommer igång och av oss får du alla tips och coaching. I systemet får du support och callcenter som säljer för dig om du inte själv  vill sälja. Alltså sälja online utbildningsprodukter inom business, som tex säljarkurs, personligutveckligskurser, affärsjuridik, kundservicekurs, marknadsföringskurser på olka nivårer etc...och mycket mera till.
Frågan om hur tjänar man pengar kommer också ofta ? I systemet finns 9 inkomstströmmar både aktivta och passiva . Alltså med andra ord du tjänar pengar medan du sover. Låter väl otroligt!! Det bästa med det hela är nu att man kan köpa olika kurser på  delbetalning och . Vad är Black box ? Det är den så kallade affilate system du köper först för att komma igång med din business. Då du köper black Box är du igång direkt att jobba, först med utbildning hur man går tillväga med hela systemet och direkt ska du lära dig driva trafik och vi visar vägen.

Här kan du lyssna till en av våra toppsäljare inom PRO gemenskapen ( PRO teamet)


Hva er PRO Elite? from Lena Bjorna


Är du osäker fortfarande, så ladda ner  Gratis Jay kubassek Black book, här till höger. För att få ännu mera information går du direkt och anmäler dig på vår hemsida:
http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar