lördag 3 december 2011

Att veta vad man ska välja är alla gånger inte lätt. Att konceptet är seriöst bör ändå vara det man först väljer att granska och att man kan jobba hemifrån seriöst, dvs att det är en seriös företagsverksamhet

Välkommen! Dagens ämne som vi tänkte ta upp är just den uppsjö av " jobba hemifrån " koncept .
Vissa lovar verkligen guld , gröna skogar och du ska bli rik över en natt. Eller dessa otroliga undersökningsprogram, där du ska tjäna pengar på att svara på  undersökningar som tar 10-20 minuter att svara på.

Vi fick in en intressant historia från en kvinna som hade starta igång med ett undersökningsprogram , där hon betalt över 3000 kr för. Hon berättade att hon hade säkerligen svarat på en ca 800 frågor under ett års tid och bara fått ihop några hundra lappar extra. Detta hade också resulterat att hon hade fått nackbesvär och kunde knappt arbeta med en dator längre.

Att bygga upp en seriös verksamhet på detta sätt är ingen dröm för någon. Nu vill vi inte tracka ner dessa undersökningsföretag, men lite mer betalt kunde de i alla fall kunna ge.

Nu till de koncept där de lovar stora pengar över en natt. De existerar inte denna värld. Om så vidare inte du vinner en storvinst på lotto, men då är det nöjes koncept och tur så klart.

Nej för att jobba på internet och verkligen jobba med seriösa koncept, krävs att det finns inga anmärkningar eller svartlistat om företaget och konceptet. Men visst de finns altid de som smutsskriver om andra´företag eller koncept för att själva marknadsföra sitt eget och vinna på det. Vilket visar oftast tvärtom. 

De är ju klart vi tycker vårt koncept är bäst ute på marknaden. Så tycker ju alla om sitt. Men däremot lovar vi inga guld gröna skogar över en natt. Är man seriöst intersserad av att jobba på bara internet med marknadsföring som vårt koncept är. Så ska man vara medveten över att det tar 30- 90 dagar och bli utlärd internet marknadsförare och under den tiden lär man sig alla de tänkbara internetmarknadsföringstraterier som just nu är trendigaste inom internet världen både inrikes och mest utrikes just nu. Och man får regelbundet nya stratigier för utvecklas vidare och få ett framgångsrikt företag, som vi alla vill ha.

Som sagt det krävs hårt arbete i början , men efter 90 dagar syns koncptet väl och inkomsten du får in, finns inga begrnsningar på och åter igen fast vi egentligen inte tycker om att jämföra med andra koncept så vill vi ändå säga att det kommer ju verkligen inte ta ett år för att få ett human inkomst att leva på. Vi har flera, precis som vi slutat med våra jobb för att helt jobba bara med PRO Elite marknadsföring på väldigt kort tid ungerfärligt ca 6-7 månader.

För den som inte tycker om att sälja är detta ett väldigt ypperligt sätt att jobba med , ett kanon bra system. Vi har callcenter som säljer och du får ändå den största provision.

Detta får tillgång i systemet : utbildning, online verktyg och olika resurser du behöver för att marknadsföra online, callcenter som ringer dina leads ,samt landningssidor( färdiga webbsidor) försäljningssidor, tillgång till att göra egna hemsidor, automatiserad e-mail och allt detta kan du göra personlig och utvecklingsmöjlighet med olika kurser och mycket mera till.  
Det är omöjligt beskriva värde på allt som finns I systemet. Allt inom business och marknadsföring.

Inget lager, inget sälja till vänner och bekanta, inget MLM, inget pengarspel

Utan ett seriöst business koncept för seriösa inriktade privatpersoner och entreprenörer. Detta ansess inte vara någon hobbyverksamhet, utan ett företag som vill lyckas och få bli framgångsrikt. Däremot är det många som börja mer PRO sidan av sitt nuvarnade arbete för att sen kunna gå ifrån helt och hållet.

Vill du komma igång och veta mera om detta så anmäl intresse och gör applicktion Kit för att få hemskickat studeringsmaterial och titta hemma i lugn och ro.

Jay Kubassek grundaren till PRO U - konceptet har inte funnits på internet marknaden mer än sju år och det är världsledande på marknaden idag och finns i över 200 länder idag. PRO är Ett vetenskapstestat och beprövat koncept och har samarbete med världskända författare och profesionella business tänkare och utbildnings bildade personer

 http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar