torsdag 8 september 2011

Att våga ta steget!

Godmorgon! Idag tänkte jag ta upp det här med att våga ta steget och göra något helt annat.


Det är inte alla gånger så himla enkelt att veta vad som är bäst. Oftast letar man förbrillat efter något utan att egetligen veta vad är det man vill göra. Det är oftast då man är tveksam och inte 100 % säker.
Nej det  första man bör göra innan man börjar ut på jakt efter något annorlunda eller ny väg är att granska sig själv. Fråga sig själv vad är det jag vill och vad är jag bra på, inte fundera på så mycket vad du inte vill för det vet du. Annars lägger du så mycket förspilld tid onödan och glömmer se vad det du egentligen skulle kunna göra.


Att vi skulle bli internet marknadsförare hade vi ingen aning om för ett halv år sedan. Då stod vi där förbryllade och visste inte vad vi skulle göra. Vi hade vårt friskvårdsföretag och visste vad vi hade, men verkligheten var annorlunda och hälsa har ju varit mycket på det senaste åren, men att människorna vill vara hälsomedvetna var långt i från verkligheten. En del ville göra något åt det, men den skaran är inte allt för många, men vi i alla fall jobbade med bra många somg jorde stora hälsoresultat. Vi brann verkligen för det vi gjorde, men en dag fick vi ta beslut att kanske börja titta på något annat också. Och det på den vägen blev det vi hittade ett koncept som passade oss otroligt bra. Först och främst för vi älskar att forska internet passade detta oss så himla bra och dessutom märkte vi att här kunde vi tjäna pengarna som vi inte hade kunnat på samma sätt tidigare. Sen är det ju framför allt friheten i detta som också gör att vi tyckte detta passade oss så bra. Friheten att kunna vara på hemmaplan inte stressa i väg och ha långa arbetsdagar och friheten att få vara mer med våra barn. Och dessutom att nu kan vi utveckla oss själv att bli experter i affärskonceptet.


Just nu håller vi på att studerar David Bach " The Automatic Millionaire" Som han säger gör det en gång, resten är automatiskt


Tillbaka till dagens ämne att våga ta steget och med det vill vi avsluta att säga att bara att du har kommit så här långt att titta på att jobba hemifrån seriöst är en bra bit på vägen. Vill du ta ett steg till att se på vårt koncept har du möjlighet att göra en Gratis Applikation KIT  http://goprou.com/effectivebusiness/thankyou för att få mer info om detta och se om detta kan passa dig. Vi jobbar med drivna, seriösa och positiva personer och de som har tid att lägga minst 15 timmar i början för att uppnå framgång i sin verksamhet. Vi coachar och hjälper igång steg för steg och lär ut olika marknadföringsstragier och som du också får utbildning i systemet. Vilket system undrar du säkert. Jo det är så kallad Black Box du startar igång, ett online system som har otroliga finesser och verktyg och mallar , allt för att du ska kunna bli framgångsrik och tjäna otroligt bra
Du kan även göra en intresseanmälan på vår hemsida: http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg


Med detta vill vi avsluta och visa vår första marknadsföringsvideo för dig


Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar