fredag 2 november 2012

Hur driven kan man vara för att nå ditt man önskar.

Hej! Fredag igen och det är lika härligt som vanligt.

Idag tänkte vi ta upp det här hur driven kan man vara för att nå ditt man önskar.

I alla människor finns det en drivkraft, men en del ger upp alldeles för tidigt. 
Medan det finns en annan sort människor som har det här lilla extra för att verkligen inte ge upp. Då pratar vi om att vara 110 % driven. Det är dessa människor som har t.ex.. vunnit maraton, vunnit i sångtävlingar, byggt upp företag som omsätter flera miljoner, blivit berömda talare osv....

Hur kan de vara möjligt tänker du kanske eller att det där kommer jag aldrig kunna göra.
Det som inte får glömmas i detta är att dom kanske var precis där du är nu. Det hade bestämt sig och till 110 % skulle de lyckas med sin dröm. Och visst har alla dessa haft sina dalgångar,alltså då det gått mindre bra. Men vad dessa personer har  är att de har beslutar inom sig är att aldrig ge upp och det är därför de har kommit så långt med sin dröm. De har fått säga en 10 tal gånger att jag kommer inte ge och då har de också lyckas komma närmare och till slut nå sin dröm.

Om vi går tillbaka till de andra sortens människor som ger upp alldeles snabbt. Där ligger så många faktorer som avgör varför det blir så. Det kan vara så att man har det mönstret från barndomen. Man kanske aldrig fick beröm för det man gjorde och så gav man upp istället.  Eller så kanske inte styrkan finns där tillräckligt då det kommer en motgång och ger upp för det. Eller så kanske ekonomin gör så att det går inte längre och i den fasen, finns det alltid utvägar om man bara har bestämts sig för nå sin dröm. Men styrkan att komma igenom en motgång är också något man måste arbeta med och få hjälp med av t.ex.  med hjälp av en mentor eller coach. Sen finns de som ger upp för tristess, dvs att de tycker att de händer ingenting. Och här i denna fas gäller det verkligen titta tillbaka och fundera över vad var det som gjorde att jag vill nå min dröm. Och fundera vad krävs för att jag ska komma närmare. Finns där något som jag aldrig har gjort eller kan jag få tips av någon annan. Det gäller alltså hitta nya vägar som driver dig framåt till din dröm.

Här nedan kommer en gammal film då löparen Michael Johnson gjorde olympiskt världsrekord i 400 meter. Se hur han fokuserar innan han drar iväg med sin enorma styrka och vilja och vinner överlägset. Att sätta fokus på sin dröm är det viktigaste moment man bör göra. Så glöm inte vad var det som var det viktigaste du tänkte då beslutade från början att förverkliga din dröm. Det var kanske att aldrig aldrig ge upp. 

 
 

 För att ge dig en inblick i det vi jobbar med och hur du kan jobba bara via internet och med unika utbildningsprodukter inom business vill vi dela med oss denna film vi gjorde för ca 1 år sedan. När de gäller domännamnet till hemsidan så gäller inte den som i filmen. Vi avslutade den för ett tag sedan och skaffade oss denna istället: 
http://onlinebusiness-global.com/?site=myownweb1?t=bg


Vill du veta mer om hur du kommer i kontakt med PRO business koncept anmäl intresse på vår hemsida

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownweb1?t=bg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar