onsdag 7 mars 2012

Dina tankar och känslor skapar ditt liv. Det kommer alltid vara så. Garanterat!

Hej! Härligt att solen tittar fram. Allting känns lättare, även det som skulle känts tungt vanliga fall blir lättare när vi får sol och ljus. 


Idag tänkte vi ta upp hur saker ting påverkar oss och det som vi får höra som barn kan speglas i vuxen ålder. Alltså det våra föräldrar lärde oss eller sa till oss kan sätta sig djupt i oss. Har vi alltid tex fått höra att varför vi gjorde så och inte så, kan det också bottna i oss att vi tycker att vi inte kan tillräckligt. Hur det än var och vad vi fick höra som barn , kan vi ändra på det idag som vuxen. Vi ska tror på att vi är bra och vi kan mycket mer än vi tror. Alltså våga bemästra känslorna och säga till sig själv varje dag , att jag är bra och älskar mig själv. Det låter otroligt att behöva berömma sig själv varje dag, men hjärnan fungerar så att den tar in det intryck du tänker och så kommer du känna, när du har tänkt dig det här i många dagar i sträck. Alltså självkänslan och självförtroendet blir mycket starkare och starkare ju mer du berömmer dig. Sen klart kan man alltid falla tillbaka till det gamla tankemönstret, men då gäller det att bli uppmärksam och berömma sig igen. Så går det på rätt spår igen. Det här med att jobba på sitt självförtroende är hela tiden en färsk vara. Så även vi som har jobbat ett tag med vår verksamhet, får dagar då vi måste bemästra våra känslor och tankar och berömma oss för att kunna nå dit vi vill.


Så dina tankar och känslor skapar ditt liv. Det kommer alltid vara så. Garanterat!


Just det här att tänka till sig saker ting är ett intressant ämne. För några år sedan fick boken


 The Secret och har du inte läst den så rekommenderar vi dig att läsa den. Vi fick verkligen insikt på hur allting påverkar oss och att det är bara vi som kan ändra på det och vi vill nå något.






'






Nu har ju även efterföljaren, The Power också kommit och den beskriver saker och ting mera detaljerat. Men vi rekommenderar dig att läsa först The Secret,  för att sen förstå The Power bättre
















Alltså du har makten att förändra vad som helst, för det är du som väljer dina tankar och det är du som känner dina känslor.


Då vi bestämde oss att ta steget fullt ut att bara jobba på Internet. Gjorde vi ett val som har gett oss mer frihet, glädje och väldigt mycket mindre stress eller rättare sagt ingen negativ stress mer. Bara positiv stress för att utmana oss själv och utvecklas vidare som Internet marknadsförare. Att få jobba med PRO U och ha så många trevliga människor att kunna samarbeta med har gett oss stor utveckling och alla dessa otroliga utbildningar och att bara få jobba hemifrån är en otrolig känsla.


Att kunna lägga upp vår dag precis som vill, som att tex ge oss på en skogsrunda mitt på dagen är verkligen kvalitet och så jobbar vi några timmar lite senare med på vår online verksamhet för att komma framåt till de mål vi har skapat. 


Det var allt för idag. Ha en underbar dag och skapa det du verkligen drömmer om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar