lördag 13 augusti 2011

Jay Kubassek leder företagare till finansiella verktygen


Online PR Nyheter – 02-augusti-2011 –Los Angeles, Kalifornien (31 juli 2011) - Jay Kubassek, en människovän, framgångsrik entreprenör och grundare av Pro U, har börjat sitt senaste projekt, Pro U, som erbjuder människor hjälp de behöver för att framgångsrikt driva egna företag. Människor som vill ha sin egen hem-baserade verksamhet eller som vill inrätta ett lokalt företag i deras område kan få effektiva verktyg och strategier från Pro U.

Pro u uppmuntrar själv utforskning och personlig utveckling så att företagare kan fungerar bra med medarbetare och klienter samt tillåta dem att veta det verkliga syftet bakom deras val att bli rika och framgångsrikt. Online pedagogiska miljön innehåller en blandning av personlig utveckling med finansiella strategier, uppmuntra att de går hand i hand med varaktig framgång.

Kurserpå Pro U är utformade med kraven på en företagare i åtanke. Den grundläggande

Stiftelsen Medlemskap tränare som är intresserade av att driva eget företag om hur man ska

hantera sin egen ekonomi. Denna kurs är en förrätt kurs för företagare som just har börjat.


Pro u erbjuder även mer avancerad nivå där medlemmar få coaching från finansiella experter från olika områden. Medlemmar på dessa nivåer kan delta i exklusiva sessioner med de ljusaste och mest framgångsrika siffrorna inom brasnchen

Med levande coaching samtal, toppmötet datum och en unik online utbildnings miljö, Pro U förväntar sig att nå ett stort antal företagare som är intresserade av att deras företag till nya nivåer av kundlojalitet.

Jay Kubassek leder företagare till finansiella verktygen



http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg


1 kommentar:

  1. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera