onsdag 25 december 2013

Nu blickar vi framåt och sätter nya mål inför 2014. ....Jobba hemifrån

Hej och god fortsättning 

Hoppas du hade en trevlig Julafton. 

Vår son som är 4 år, är så tuff i vanliga fall, men ack när tomten dök upp igår då var han inte tuff längre. Hela dagen hade han varit spänd inför tomten och se hans förväntan var bara för oss en upplevelse och när han väl fick öppna sina julklappar och fick se Spiderman och Nija Turtels blev han så glad och bara tjöt av iver. Detta var rena julklappen för oss att se denna glädje.

Från det ena till det andra .Nu blickar vi framåt och sätter nya mål inför 2014. 

Hur ska ditt år vara? Har du nya idéer? 




Att ta fram sin innersta entreprenör innebär en resa med utveckling och lära sig konsten tackla och bemästra alla tänkbara moment som kommer på vägen Och framför allt förstå sig själv, dvs växa som människa genom att bygga ett starkt förtroende för sig själv och andra. Att bli sitt eget varumärke och lära andra gå den väg du själv gjort.

Tillsammans med vår samarbetspartners SFM (The Six Figure Mentors) & DEA (Digital Experts Academy ) kan du arbeta fram en framgångsrik internet verksamhet med en världsledande beprövad business plan

Sälj och företagsutveckling

Kundservice och kundvård

Management och Ledarskap

De Simpla Sanningarna – Professionell utveckling – Personlig utveckling

och mycket mera till



SFM Online verksamhet ger dig alla tänkbara verktyg, mallar, coaching, support och utbildning( live och online) , för att bli framgångsrik på Internet och att du kan jobba hemifrån. Förser dig med 15 tal hemsidor,färdig blogg, Automatisk e-mail utskick för kunder världen över, färdiga betald sidor där kunden kan direkt göra betalning och SFM säljteam säljer för dig och gör kunduppföljning åt dig



Vi har blivit fler och fler svenskar som jobba endast via internet med SFM. Själv har vi jobbat framgångsrikt i över 2 år och älskar verkligen detta automatiska online system och kan jobba var vi än befinner oss i världen, som på resor.

För mer info och kostnadsfri konsultation via svensk SFM Support: HEMSIDA



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar