onsdag 25 september 2013

Tjäna pengar på nätet – Se vad vi rekommenderar

Det finns en hel del olika sätt att tjäna pengar på nätet.  Vi har själv provat en del olika saker och funnit genom den hårda vägen vad som fungerar och vad som inte fungerar.
Tjäna pengar på nätet- Hur fungerar det och går det verkligen?
Vi har inte alla svaren, men några kan vi dela med oss
Vi vill först reda ut begreppen om att tjäna pengar på nätet
” Många tror att det inte skulle kunna gå att tjäna pengar och vissa får det att låta som att det bara är att trycka på en knapp så regnar det pengar över dig men så enkelt är det inte.  Det krävs alltid lite arbete bakom.”
” Men vi kan nog slå hål på myten redan nu att det inte skulle gå att tjäna pengar på nätet för i så fall skulle inte personer som Blondinbella, Kissie etc fortsätta att blogga tex.  Men det gäller samtidigt att se upp för det finns många där ute på internet som gärna vill lura till sig dina pengar på nätet. Du har säkerligen blivit utsatt av sådana. Webbsidor som lovar guld och gröna skogar där du kan tjäna pengar på nätet. Det är en av anledningarna till att man uppfann funktionen som rensar spammejl, de försöker trycka på dina så kallade “hot buttons” när det gäller att tjäna pengar på nätet och på så vis få dig att öppna din plånbok till dem.”
Vilka sätt finns det då att kunna skapa en inkomst på Internet?
tjäna pengar
” Egentligen är det inga konstigheter att börja tjäna pengar på nätet men det gäller bara att veta vad som kan ge bäst återbetalning på dina investerade pengar så det inte bara blir en hobby. Du måste verkligen lägga ner arbete på det så du verkligen börjar få snurr på din verksamhet. Men jag tänkte gå igenom vilka sätt det finns för att börja tjäna pengar på nätet. ”

Tjäna pengar på nätet med affiliate program

” Du kanske har hört uttrycket affiliate någon gång, det innebär att du kan tjäna pengar på nätet genom marknadsför någon annans produkt eller tjänst. Det finns många företag som erbjuder att du kan bli affiliate partner med dem, tex cdon, paypal, canal+, pokerstar etc. Det innebär att du får betalt så fort du har genererat en försäljning/trafik till företaget. Du är då som en liten mellan hand mellan företaget och kunden kan man säga. För att börja generera en bra inkomst här gäller det att erbjuda en bra produkt som betalar bra, med affiliate slipper du mycket av administreringen själv för det sköter företagen åt dig, det enda du behöver göra är att skapa trafik åt dem och när något säljes kan du tjäna pengar på nätet.”

Tjäna pengar på Internet med en webbshop

” Webbshoppar har blivit ganska populärt under 2000-talet på grund att det är enklare och billigare att sätta upp en webbshop istället för en vanlig butik. Den stora skillnaden är att du har tillgång till en mycket större marknad än bara lokalt. Men att driva en webbshop kräver betydligt mer arbete än vad affiliate kräver, för du måste se till att frakta iväg dina produkter, se till att kunderna får sina produkter och kanske ha ett lager hemma alternativt ha ett lager för dina produkter i en större lokal.”

Tjäna pengar på nätet med Google Adsense

Image representing Google AdSense as depicted ...
Image by None via CrunchBase
” Många har faktiskt skapat sig en bra heltids inkomst genom att tjäna pengar på nätet med Google adsense, problemet är bara att du behöver en sida som redan har bra trafik. Har du ingen trafik till din webbsida idag så tar det ganska lång tid att bygga upp ett bra flöde av trafik. Det är t.ex såhär de stora kända bloggarna tjänar sina pengar. De säljer en plats på sin sida för att visa reklam.  Det kräver nästan ingen administrering över överhuvudtaget.”

Tjäna pengar på att svara på undersökningar

Här krävs det att du går med i nåt undersökningsprogram och får då olika undersökningar skickade till din e-mail,
” Hur mycket du tjänar kommer att bero på hur många företag du väljer att registrera dig hos och hur mycket tid du vill spendera på att delta i undersökningar. Om du vill maximera dina inkomstmöjligheter, råder vi att du registrerar dig hos så många undersökningspaneler du kan.”
” Betalda undersökningar kan ge dig från 5kr till 50kr per undersökning och eventuellt ännu mer för specialiserade undersökningar. Andra Undersökningsföretag belönar dig även med presentkort, poäng som kan bytas ut mot kontanter och deltagande i tävlingar. Du kan se detaljerad information om varje undersökningsföretag på vår Undersökningsjämförelsesida (efter att du klickat på ‘Börja Nu. Det är Gratis!’).”
Panelsök säger så här  ” Vi uppmanar dock alla till att delta i betalda undersökningar i ändamål av att tjäna ”extra pengar” och inte i syfte till heltidslön.”

Tjäna pengar på nätet –  Se vad vi rekommenderar och har jobbat med i över 2 år

Som du kanske har märkt har alla vi räknat upp nått gemensamt när det gäller att tjäna pengar på internet och det är trafik. För utan den så kommer ingen att kunna se ditt erbjudande. Men tänk om du har ett system som utbildar dig på den här biten och samtidigt har färdiga sidor du skulle kunna marknadsföra där det redan finns produkter.  Då slipper du all administrering och du kan få hög provision när något säljs?…
Det enklaste sättet att tjäna pengar på nätet är att starta och marknadsföra andra företags produkter. Men först innan du gör det så måste du lära dig internetmarknadsföring. Kan du inte internetmarknadsföring så kvittar det vilken produkt eller tjänst du erbjuder. Ingen kommer att hitta din webbsida och du kommer inte tjäna pengar på nätet.
Tjäna pengar på nätet med DEA produkter  & tjänster
dea-splash-logo
Det är därför vi rekommenderar DEA’s produkter där de erbjuder ett nyckelfärdigt system med utbildningsprodukter  och där de lär dig från grunden hur allt detta går till. Du kan tjäna pengar på nätet  genom att marknadsföra deras webbsidor om du så vill. Vi kan med gott samvete säga att det är  ett av de bästa sätten att komma igång.  Du kan se hur hela systemet är uppbyggt och hur det går till genom att besöka hemsidan.  Men komihåg du måste jobba hårt från början och lägga ner några timmar om dagen på att driva trafik
Enorma inkomster möjligheter . ( Självklart kan vi inte garantera din inkomst , eftersom det skulle vara olagligt och oetiskt . Men detta system har genererat sexsiffriga inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för vissa av våra medlemmar . Så det finns inga gränser på vad du kan göra. )
Upptäck Exklusiva digitala produkter & tjänster
DEA Utbildningsprodukter av världsklass -  öka och tjäna enorma inkomster av unika digitala tjänster och produkter
Upptäck ett Professionellt Affärssystem: Ett unikt träningsprogram där du “tjänar medan du lär dig” av Digital Expert Academy
Upptäck hur du kan…
Jobba hemifrån eller var du vill med en global digital verksamhet, endast din dator behövs som verktyg

Gå direkt till----> Hemsidan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar