måndag 30 september 2013

Här kommer lite info om hur det ser ut att arbeta med den digitala världen, dvs endast via Internet

Ny vecka och nya tag och massor med inspiration 

Hoppas din helg var bra och du har fått vila ut

Här kommer lite info om hur det ser ut att arbeta med den digitala världen, dvs endast via Internet




                                                                                                                                                                                Vi är en hel del i världen och flera från Sverige som jobbar med SFM Digitala Business system och dess digitala produkter & tjänster

Vill du också bli en del av ett, världsledande beprövad internet verksamhet? 
Vill du också jobba online hemifrån eller var du vill i världen?




Vi visar dig hur du kan:


Ersätta din nuvarande inkomst genom att plugga in till Six Figure Mentors, ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över.

Få 6000-50000kr i provision per försäljning genom att marknadsföra Digital Experts Academy´s digitala utbildningsprogram endast på internet.

Slippa att arbeta med försäljning då vi har säljsupport som sköter det tråkiga arbetet åt dig.(Självklart kan du göra det också om du tycker det är roligt)..


Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.



SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM” med en färdig marknadsföringstratt till hands, och ger dig möjligheten att marknadsföra och utnyttja SFM´s snabbt växande community av etiska och drivna entreprenörer.
Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coaching och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.


Svensk Info : KLICKA IN HÄR

söndag 29 september 2013

Vill du veta mer om hur du kan arbeta hemifrån och starta din egen online verksamhet




Ta fram den digitala entreprenören i dig


Idag har vi större möjlighet att skapa vår inkomst
Internet har gett oss den möjlighet









SFM Online Business erbjuder ett online system, där det tillkommer all utbildning inom business och internet marknadsföring, passiv inkomst, otrolig provision för varje försäljning, SFM säljteam säljer åt dig så du behöver aldrig ringa och sälja själv. 

och mycket mera till


FÖRDELARNA AV ATT JOBBA HEMIFRÅN


Spar tid och resor till/från arbetet
Bli din egen chef: Det fina med att arbeta hemifrån är att du själv kan bestämma när och var du ska arbeta, i alla fall med detta jobb
Mer frihet: Du kan välja arbetstid och arbetsmängd själv. När du arbetar självständigt hemifrån får du mer frihet.
Möjlighet att påverka din egen lön: Detta är verkligen en av de stora fördelarna med att arbeta hemifrån att kunna prestera lite bättre och själv påverka sin lön. Medan man är anställd får man lugnt vänta på löneförhöjning och inte allt för ofta den kommer, även om man har slitit otroligt länge för att visa framfötterna, dvs den prestation man har åstadkommit.




En framgångsrik digital entreprenör är den som tar till sig all kunskap som finns på vägen och även kan visa den rätta vägen för andra som vill lyckas och utvecklas. 

Vill du också jobba hemifrån seriöst?


Utan att ha egen produkt,  så har du allt i ett komplett system för att få ett framgångsrikt företag och vill du veta mer om hur du kan arbeta hemifrån och starta din egen online verksamhet med det bli proffs i internet marknadsföring


Mer info : KLICKA IN HÄR


fredag 27 september 2013

Upptäck hur du kan jobba online hemifrån och skapa inkomst online

Hej och välkommen

Har du länge letat efter något som kan ge dig bra inkomst och där du seriöst jobbar med egen Internet verksamhet och som inte är något MLM koncept?

Med SFM online verksamhet lär du dig all internet marknadsföring. Du behöver aldrig lyfta ett finger när det gäller försäljning utan det gör SFM säljteam åt dig. 

Stor Provision på varje försäljning
Passiv inkomst 
Utvecklande
Utbildning
Support
Videomallar
Verktyg och utbildning för marknadsföring
osv...



Upptäck hur du  kan jobba online hemifrån och skapa inkomst online

Upptäck den frihet att vara mer med familjen och mer tid till egna intressen





torsdag 26 september 2013

Att satsa på egen internet verksamhet och jobba hemifrån är en otrolig investering för dig själv och din familj

Hej! Hoppas du har det bra så här i hösta tider. Det är en grann tid just nu med alla dessa fina färger som skiftar i rött till orange 

Vi vet att det är många som undrar om det är några svenskar som jobbar med SFM
och det är det. En av dem är Tobias Johansson som har varit igång några månader och har full koll på internet marknadsföringen och är en suverän digital entreprenör. Han byggde snabbt upp bloggar och en av dessa kan du se här Tobias blogg ( http://internetkoncept.blogspot.se/ ) och egen Facebook gilla sida . Vi har haft regelbunden kontakt och sett hans stora förändring att bygga upp sin egna framgångsrika verksamhet.

Det inte alltid lätt att veta vad man vill och när man inte har en egen produkt.

 I SFM online business jobbar du med deras digitala tjänster & produkter och SFM egna säljteam gör grovjobbet åt dig medan du lär dig allt inom internet marknadsföring, dvs SFM säljer för dig och du får en otrolig provision, vilket inte många företag idag kan erbjuda.

Att satsa på egen internet verksamhet och jobba hemifrån är en otrolig investering för dig själv och din familj
Flera av oss lever ett mer friare liv, där vi bestämmer helt när vi vill arbeta och jobba var vi vill med vår laptop




Med detta vill önska dig en super bra dag

onsdag 25 september 2013

Tjäna pengar på nätet – Se vad vi rekommenderar

Det finns en hel del olika sätt att tjäna pengar på nätet.  Vi har själv provat en del olika saker och funnit genom den hårda vägen vad som fungerar och vad som inte fungerar.
Tjäna pengar på nätet- Hur fungerar det och går det verkligen?
Vi har inte alla svaren, men några kan vi dela med oss
Vi vill först reda ut begreppen om att tjäna pengar på nätet
” Många tror att det inte skulle kunna gå att tjäna pengar och vissa får det att låta som att det bara är att trycka på en knapp så regnar det pengar över dig men så enkelt är det inte.  Det krävs alltid lite arbete bakom.”
” Men vi kan nog slå hål på myten redan nu att det inte skulle gå att tjäna pengar på nätet för i så fall skulle inte personer som Blondinbella, Kissie etc fortsätta att blogga tex.  Men det gäller samtidigt att se upp för det finns många där ute på internet som gärna vill lura till sig dina pengar på nätet. Du har säkerligen blivit utsatt av sådana. Webbsidor som lovar guld och gröna skogar där du kan tjäna pengar på nätet. Det är en av anledningarna till att man uppfann funktionen som rensar spammejl, de försöker trycka på dina så kallade “hot buttons” när det gäller att tjäna pengar på nätet och på så vis få dig att öppna din plånbok till dem.”
Vilka sätt finns det då att kunna skapa en inkomst på Internet?
tjäna pengar
” Egentligen är det inga konstigheter att börja tjäna pengar på nätet men det gäller bara att veta vad som kan ge bäst återbetalning på dina investerade pengar så det inte bara blir en hobby. Du måste verkligen lägga ner arbete på det så du verkligen börjar få snurr på din verksamhet. Men jag tänkte gå igenom vilka sätt det finns för att börja tjäna pengar på nätet. ”

Tjäna pengar på nätet med affiliate program

” Du kanske har hört uttrycket affiliate någon gång, det innebär att du kan tjäna pengar på nätet genom marknadsför någon annans produkt eller tjänst. Det finns många företag som erbjuder att du kan bli affiliate partner med dem, tex cdon, paypal, canal+, pokerstar etc. Det innebär att du får betalt så fort du har genererat en försäljning/trafik till företaget. Du är då som en liten mellan hand mellan företaget och kunden kan man säga. För att börja generera en bra inkomst här gäller det att erbjuda en bra produkt som betalar bra, med affiliate slipper du mycket av administreringen själv för det sköter företagen åt dig, det enda du behöver göra är att skapa trafik åt dem och när något säljes kan du tjäna pengar på nätet.”

Tjäna pengar på Internet med en webbshop

” Webbshoppar har blivit ganska populärt under 2000-talet på grund att det är enklare och billigare att sätta upp en webbshop istället för en vanlig butik. Den stora skillnaden är att du har tillgång till en mycket större marknad än bara lokalt. Men att driva en webbshop kräver betydligt mer arbete än vad affiliate kräver, för du måste se till att frakta iväg dina produkter, se till att kunderna får sina produkter och kanske ha ett lager hemma alternativt ha ett lager för dina produkter i en större lokal.”

Tjäna pengar på nätet med Google Adsense

Image representing Google AdSense as depicted ...
Image by None via CrunchBase
” Många har faktiskt skapat sig en bra heltids inkomst genom att tjäna pengar på nätet med Google adsense, problemet är bara att du behöver en sida som redan har bra trafik. Har du ingen trafik till din webbsida idag så tar det ganska lång tid att bygga upp ett bra flöde av trafik. Det är t.ex såhär de stora kända bloggarna tjänar sina pengar. De säljer en plats på sin sida för att visa reklam.  Det kräver nästan ingen administrering över överhuvudtaget.”

Tjäna pengar på att svara på undersökningar

Här krävs det att du går med i nåt undersökningsprogram och får då olika undersökningar skickade till din e-mail,
” Hur mycket du tjänar kommer att bero på hur många företag du väljer att registrera dig hos och hur mycket tid du vill spendera på att delta i undersökningar. Om du vill maximera dina inkomstmöjligheter, råder vi att du registrerar dig hos så många undersökningspaneler du kan.”
” Betalda undersökningar kan ge dig från 5kr till 50kr per undersökning och eventuellt ännu mer för specialiserade undersökningar. Andra Undersökningsföretag belönar dig även med presentkort, poäng som kan bytas ut mot kontanter och deltagande i tävlingar. Du kan se detaljerad information om varje undersökningsföretag på vår Undersökningsjämförelsesida (efter att du klickat på ‘Börja Nu. Det är Gratis!’).”
Panelsök säger så här  ” Vi uppmanar dock alla till att delta i betalda undersökningar i ändamål av att tjäna ”extra pengar” och inte i syfte till heltidslön.”

Tjäna pengar på nätet –  Se vad vi rekommenderar och har jobbat med i över 2 år

Som du kanske har märkt har alla vi räknat upp nått gemensamt när det gäller att tjäna pengar på internet och det är trafik. För utan den så kommer ingen att kunna se ditt erbjudande. Men tänk om du har ett system som utbildar dig på den här biten och samtidigt har färdiga sidor du skulle kunna marknadsföra där det redan finns produkter.  Då slipper du all administrering och du kan få hög provision när något säljs?…
Det enklaste sättet att tjäna pengar på nätet är att starta och marknadsföra andra företags produkter. Men först innan du gör det så måste du lära dig internetmarknadsföring. Kan du inte internetmarknadsföring så kvittar det vilken produkt eller tjänst du erbjuder. Ingen kommer att hitta din webbsida och du kommer inte tjäna pengar på nätet.
Tjäna pengar på nätet med DEA produkter  & tjänster
dea-splash-logo
Det är därför vi rekommenderar DEA’s produkter där de erbjuder ett nyckelfärdigt system med utbildningsprodukter  och där de lär dig från grunden hur allt detta går till. Du kan tjäna pengar på nätet  genom att marknadsföra deras webbsidor om du så vill. Vi kan med gott samvete säga att det är  ett av de bästa sätten att komma igång.  Du kan se hur hela systemet är uppbyggt och hur det går till genom att besöka hemsidan.  Men komihåg du måste jobba hårt från början och lägga ner några timmar om dagen på att driva trafik
Enorma inkomster möjligheter . ( Självklart kan vi inte garantera din inkomst , eftersom det skulle vara olagligt och oetiskt . Men detta system har genererat sexsiffriga inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för vissa av våra medlemmar . Så det finns inga gränser på vad du kan göra. )
Upptäck Exklusiva digitala produkter & tjänster
DEA Utbildningsprodukter av världsklass -  öka och tjäna enorma inkomster av unika digitala tjänster och produkter
Upptäck ett Professionellt Affärssystem: Ett unikt träningsprogram där du “tjänar medan du lär dig” av Digital Expert Academy
Upptäck hur du kan…
Jobba hemifrån eller var du vill med en global digital verksamhet, endast din dator behövs som verktyg

Gå direkt till----> Hemsidan

 

tisdag 24 september 2013

Jobba hemifrån eller var du vill med en global digital verksamhet, endast din dator behövs som arbetsverktyg

En ny underbar dag att ta till

En del går till jobbet med leende på läpparna, medan en del kämpar varje dag med sina tankar att vilja göra något annat

Att våga göra en ny förändring kan ibland kännas främmande. Men de är ingen som har sagt att man måste göra en direkt radikal förändring, för man kan hålla fast i det gamla en tid innan man helt vill och kan bryta sig loss.

Det gäller bara hitta sig själv och se vad är det man vill göra. Vad är det man inspireras av?

Att ha något extra sidan av det man gör idag är inte fel

Fler och fler väljer att hitta något digitalt att jobba med , jobba hemma vid datorn, dvs hitta en koncept via Internet och jobba endast via Internet 



"Tänk dig det här ...

Du börjar ett nytt företag med en direkt försäljning  En av anledningarna till att du har bestämt dig för att gå med den här är att de erbjuder produkter och tjänster som förändrar liv. Du vill inte sälja vitaminer, kosttillskott, lotion, smink eller juice. Du vill ha ett företag med ett högre syfte. "


Just det en internet verksamhet av högre syfte
Där du kan jobba mindre, tjäna mer och skapa den frihet och livsstil du önskar

Med hjälp av SFM kan du jobba fram precis det där framgångsrika internet verksamhet som du drömt om utan ha egna produkter eller sälja själv



Upptäck en legitim, höginkomst potential online verksamhet som kan köras från din bärbar dator och var som helst i världen

Se en möjlighet och ett Internet koncept av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling

Jobba hemifrån eller var du vill med en global digital verksamhet, endast din dator behövs som arbetsverktyg


Med hjälp av svensk support kan du driva fram din egen  internet verksamhet som är helt nyckelfärdig och som i stort sett jobbar automatik åt dig. 

Svensk support och mer info: KLICKA IN HÄR


måndag 23 september 2013

Professionella konsulter gör allt " grovjobbet " försäljning för dig . ( Ingen personlig försäljning , övertyga eller förklara i ett ..Någonsin ! )

Jobba hemifrån eller var du vill med din laptop

Vad som gör  SFM Business System unik ...

Alla vet att komma igång på nätet är verkligen svårt . Lead ( kund) generation kan också vara en utmaning . Du kommer att upptäcka , med stöd från oss och våra medlemmar , att 
det  blir förvånansvärt enkelt ...


Och det är inte allt ...

Här är varför så många människor berättar hänfört om vårt system och vad du kommer att kunna njuta av...





Tolv kraftfulla potentiella inkomster strömmar ( och växande ) .  " flera strömmar av inkomst "  för ultimat ekonomisk trygghet och framgångsrik verksamhet. Inklusive extrainkomst !

En stor provision på många försäljningar â ? ? ? ? att börja tjäna riktiga pengar ( eller helt enkelt byta ditt nuvarande jobb inkomst) så snabbt som överhuvudtaget är möjligt .

Recession-bevis vinster . ( SFM har sett rekordtillväxt under det nuvarande " stora recession . " )

Noll erfarenhet krävs . ( Kan du använda e-post ? Surfa ? Då har du alla " färdigheter " du behöver för att komma igång . Men du måste fortfarande kvalificera dig . )

Ett, " nyckelfärdigt " system som stort sett körs på automatik


Professionella konsulter gör allt " grovjobbet " försäljning för dig . ( Ingen personlig försäljning , övertyga eller förklara ett ? ? ? ? Någonsin ! )

Enkla steg-för - steg-instruktioner som visar exakt hur du ska göra . ( Inga tråkiga långa " inlärningskurvor " , frustration eller kämpar för att räkna ut saker . )

Obegränsad e-post och chatt stöd om du skulle behöva det . ( Vi , vill att du ska lyckas . )

Tillgång till vår medlem  community forum . ( Du kommer att vara en del av vår växande gemenskap med många mycket framgångsrika hem affärssystem ägare

Enorma inkomster potentialer . ( Självklart kan vi inte garantera din inkomst , eftersom det skulle vara olagligt och oetiskt . Men detta system har genererat sexsiffriga inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för vissa av våra medlemmar . Så det finns inga gränser på vad du kan göra. )

Tid frihet . ( " Heltid " anses vara 12-15 timmar per vecka med många av våra medlemmar . Du kan använda vårt system för att ersätta ditt jobb inkomst medan du arbetar deltid hemifrån , om du vill . Faktum är att många medlemmar driver sina verksamheter från en mobiltelefon från arbetet på sina raster eller lunch timme ! )

Rörlighet . ( SFM kan köras var som helst i världen med en telefon och en bärbar dator . Vill du ta en tur ? . Inga Problem Ta en vecka ledigt ? Inga problem . Systemet kommer att stänga din försäljning och generera intäkter för dig även om du är ute och reser , umgås med dina barn eller uppkrupen sover på stranden ! )

Låg kostnad för att komma igång . ( Långt mindre än många andra hem affärssystem möjligheter â ? ? ? ? Och speciellt mycket mindre pengar än att starta en traditionell affärsverksamhet eller få en examen . )

Fungerar snabbt . ( Du kan komma igång i de närmaste minuterna om du verkligen har eld och lågor att vilja starta! )

Inga bindande avtal

Fungerar för den som hatar att prata med folk

Designad för en vanlig människa , och förutsätter att du vet ingenting om affärer , datorer eller försäljning alls . ( Den genomsnittliga SFM medlem är 47 år utan någon dator , försäljning eller erfarenhet från näringslivet . Det spelar  helt enkelt ingen roll hur mycket du vet eller inte vet att göra denna verksamhet , så länge du bestämd på vilja komma framåt )

Och mycket mycket mer ...





Genom att klicka på bilden kommer du till SFM hemsidan
My Banner






Genom att klicka på bilden kommer du till svensk information


lördag 21 september 2013

Det handlar inte bara om pengar. Det handlar om livsstil att tjäna mer, arbeta mindre och njuta av livet ...

Arbeta med en digital möjlighet hemifrån eller var du än befinner dig



Stuart Ross har skapat ett beprövat digitalt affärssystem som kan drivas var som helst i världen. Där du kan börja öka ditt kassaflöde och bygga ditt egna framgångsrika internet verksamhet.

Stuart Ross är grundare av The Six Figure Mentors &  Digital Experter Academy och har över 5 års erfarenhet, av att hjälpa andra att börja generera inkomster på nätet och börja leva en internet livsstil




Det handlar inte bara om pengar. Det handlar om livsstil att tjäna mer, arbeta mindre och njuta av livet ...

Ett online system där du kan

Utnyttja din tid
Kunderna hittar automatiskt
Sälja produkter 24/7 för att generera en stadig ström av intäkter ...

Och när du behärskar detta system , du kan upprepa det gång på gång ... i så många olika nischer som du kan hitta en efterfrågan på hungriga kunder

Carl Ashton berättar om businessen





Tänk om du kunde få ett välbetalt jobb som inte kräver extra personal ... kontor ... och en som du kan bära omkring på en väska och ta med överallt i världen ...

Låter väl otroligt....

Då vi för över två år sedan kom i kontakt med detta unika digitala system, kunde vi knappast tro att man kunde leva på detta, dvs skapa en inkomst som gick att leva på.

Idag vet vi och gör det om om igen och vi har blivit fler och fler som hittat detta unika entreprenörs koncept.

Få engelsk information direkt genom engelsk mannen och entreprenören Stuart Ross, grundaren av affärssystemet

Få information om hur du går tillväga för att öka din månads inkomst

Hemsida

torsdag 19 september 2013

Jobba via datorn hemifrån

Föreställ dig detta ...
Ta emot en passiv inkomst från internet som ger dig ekonomisk frihet ... frihet som tillåter dig att ha verkliga valmöjligheter i ditt liv.

Hur skulle detta göra en skillnad i ditt liv?
Vad skulle du ändra på?

Tänk dig själv just nu ...
Du promenera lugnt över till din PC eller laptop, efter att du har avslutat din morgon ritual (god frukost med kaffe, tidningen, morgon träning, dusch etc.).
Du slår på datorn och BOOM! 
Går in i ditt online system och ser att du skapat inkomst medan du sov, dvs en passiv inkomst, med hjälp av online programmets säljteam som sålde produkten och tjänsten för dig
Vilken frihet!!
Detta kanske är ganska svårt för dig att föreställa just nu och tro oss .... Det var det för oss också !
Hur du kan ansluta till din egna färdiga internet verksamhet utan egen produkt och få värdefull utbildning inom business & internet marknadsföring

Mer  Information : KLICKA IN HÄR






Med detta vill vi önska dig en toppen dag!

tisdag 17 september 2013

Vad drömmer du om? Internet Livsstil? Arbeta Hemifrån?




Vad drömmer du om?

Frihet?
Mer tid för familj och vänner?
Bättre inkomst?
Bestämma din egen tid?
Mer tid och råd att resa?
Få mer utveckling?
Mer tid för fritid och hobbyn? 
Mening med Livet?
Internet Livsstil?
Arbeta Hemifrån? 

Hur ser din vision ut?







Vi erbjuder en digital möjlighet för dig som vill jobba online och skapa en Internet Livsstil med SFM & DEA online verksamhet.

Vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet?

Svensk information och Svensk support :

Hemsida


söndag 15 september 2013

Att ha frihet att kunna jobba var du vill och när vill med din laptop

Söker du en Internet Möjlighet? Vill du förbättra din livssituation?



SFM  ( The Six Figure Mentors ) erbjuder ett färdigt online system med färdiga utbildningsmallar, hemsidor, utbildning (online & Live ), automatisk e-mail utskick till dina kunder, tips och utbildning  på olika sätt hur du kan tjäna pengar av professionella utbildare & entreprenörer och entreprenörer som har redan gått den vägen om om igen, byggt upp sin internet verksamhet framgångsrikt osv....


  • Du har ett jobb, men vill ha extra pengar för att göra det där extra som du drömmer om
  • Du har finanserna där och vill göra något utvecklande och förändra din livssituation

  • Du vill också hjälpa andra till en bättre livssituation

  • Du letar efter ett koncept att kunna starta eget , men har ingen egen produkt utan vill marknadsföra en produkt som redan är beprövad världen runt.

  • Du vill kunna lära dig allt inom Internet Marknadsföring och business, så att kunderna hittar dina produkter och tjänster

  • Du vill helt enkelt tjäna pengar genom att jobba hemifrån och endast via Internet

  • Du vill ha frihet att kunna jobba var du vill och när vill med din laptop 

Genom att göra en ansökan har man möjlighet att i lugn och ro se om detta kan passa








lördag 14 september 2013

Ersätta nuvarande inkomst genom att arbeta hemifrån eller var du vill med din dator

Att lyckas med detta system kräver att vårt team  arbetar mycket nära samarbete med dig.



... Detta är inte någon ebook

... Detta är INTE en DVD-uppsättning

... Detta är inte en annan online-utbildning ...

... Detta i INTE MLM eller försäljning av lotion, vatten eller juicer.

Denna typ av verksamhet gör att du kan vara din egen chef, och skriva egna lönecheckar helt på dina villkor, från var som helst i världen!



Och om du är skeptisk till detta, förstår vi. Du har all rätt att vara ...


Vi har sett allt skräp som nu säljs ute på internet ...

Förena, dvs anlut i vår exklusiva, gemenskap av affiliate marknadsförare och licensierade återförsäljare som tillsammans har genererat över 100 miljoner dollar
Utbildning om hur man blir en professionell partner och licensierade återförsäljare med heltid inkomst potential

Arbeta var som helst med en bärbar dator och internetuppkoppling ...

Ersätta nuvarande inkomst genom att arbeta hemifrån eller var du vill med din dator...

Se......INFO




torsdag 12 september 2013

Information om Jobba online hemifrån

Söker du något som du skulle vilja jobba med via Internet och från hemmet eller var du än befinner dig? 
Vi är stort gäng svenskar som jobbar med denna internet möjlighet
Söker du frihet?  Vill du investera till egen internet verksamhet och tjäna det du alltid gått och drömt om? Vill du få stor valuta för din business? 





Jobba online hemifrån
SFM online business & DEA produkter & tjänster





onsdag 11 september 2013

Ibland står man i ett vägskäl där man vet varken ut eller in...

Hej och hoppas du har det bra

Ibland står man i ett vägskäl där man vet varken ut eller in. Det som oftast står och väger är att man vet man behöver en förändring. En förändring där man kan känna att det här just det man brinner för och känner att man får resultat

Hur ser du på din tillvaro?

Är den så där underbart givande och ger dig utveckling, dvs att få utvecklas så man önskar och känna otrolig glädje av det


Vi jobbar en del med Youtube också så här kommer en video vi gjorde för ett tag sedan

Till er som är med i vårt svenska team vill vi visa hur man på enkelt sätt kan göra en annonsering







Upptäck hur du kan ansluta dig till nyckelfärdigt online program och jobba via internet eller hemifrån eller precis var du än befinner dig bara du har dator och internetuppkoppling



torsdag 5 september 2013

Tänk efter hur det skulle kännas om du fick allt det här..mer frihet, något som du länge drömt om...

Leva livet efter dina egna principer 

Vad skulle det innebära för dig?

Skulle det vara mer frihet? Skulle det vara något som du länge drömt  om att få göra?

Tänk efter hur det skulle kännas om  du fick allt det här

Här är några tänkvärda ord att ta med på vägen....och var inte rädd för att vandra långt och bär alltid dessa ord att " Du är begåvad och har all styrka att bli det du vill "

Om någon säger : 

"Att du inte kan" eller "Att du inte får" är förmodligen rädd för att "Du kommer lyckas"




Att se en möjlighet innebär, utveckling och glädje
Att inspireras av sitt mål och arbete ger framgång
Att skapa och designa ditt liv som du vill och gå mot strömmen är en otrolig utveckling
Att vara som alla andra innebär ingen förändring. Det bara du som vet vilken väg du ska vandra


Att Internet ger oss valmöjligheter i den digitala ekonomin går inte att undgå
Att få möjlighet att utvecklas och jobba via internet är mångas dröm. Idag går den att förverkliga via SFM & DEA Online Business. En digital internet verksamhet med digitala produkter och tjänster att få provision ifrån och samtidigt få utbildning med man tjänar.

Att arbeta var du vill med din laptop är en otrolig frihet. Vill du sitta på café eller jobba hemma/ hemifrån eller så tar du med din laptop på resan och tjänar pengar medan du ligger på stranden 
Att detta är en möjlighet som de flesta drömmer om ,  men den som är driven och beredd på att jobba hårt från början kommer också gå långt 

onsdag 4 september 2013

Att hitta drömjobbet ....bli egen chef

En perfekt dag

Vi stiger upp vid 8.00 och äter frukost i lugn och ro
Går sen igenom e-mail och går in i backoffiice ( SFM affärssystem med digitala produkter och tjänster)  och ser vad som har hänt under nattens gång
Nya leads har kommit in och ser att saldot har ökat igen
Hur kan det bli bättre än så här?

Hur ser din perfekta dag ut? 

Hur lägger du upp din planering?

Idag lägger vi upp vår planering med att vi går igenom alla våra bloggar
och startar även dagen med att annonsera

Att jobba som internet marknadsförare är en otrolig utveckling och väldigt inspirerande.
Framförallt så säljer vi inte utan marknadsför SFM globala internet verksamhet och får en mycket bra provision på det och samtidigt utbildar vi oss i detta .

Men själva försäljningen sköter SFM: s egna säljteam och vi kan lugnt jobba med att marknadsföra konceptet. 





Om vi skulle visa dig hur du kan ....

Bli din egen chef
Styra din egen tid
Jobba hemifrån
Låg investering
Låg fast avgift
Flera intäktskällor
Utbildning dygnet runt genom ditt personliga onlinekontor.
Support genom chat, e-post och telefon.
Växa i din egen takt



Tillsammans med oss och vår samarbetspartners SFM (The Six Figure Mentors) & DEA (Digital Experts Academy ) kan du arbeta fram en framgångsrik internet verksamhet med en världsledande beprövad business plan

En del frågor dyker upp och här kommer några svar

Hur länge har SFM & DEA drivit verksamhet?
Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).


Hur mycket är provisionen för varje försäljning?
Från 6000- 50000 kr i provision per försäljning genom att marknadsföra Digital Experts Academy´s digitala utbildningsprogram endast på internet.

Vad får jag om ansluter mig till SFM online program?
Du får ett färdigt system med 15- tal färdiga hemsidor med färdiga undersidor och färdig betald sida, dvs säga där kunden kan använda kortsystem som betalning , egen blogg wordpress blogg, olika verktyg och mallar om hur man marknadsför på internet, hur man kan bli kostnadsfritt återförsäljare för andra tjänster på internet, hur man jobbar med Linkedin,Twitter, Facebook, olika forum, hur man gör artiklar och bloggar, Youtube  Wordpress blogg osv..Utbildning online och live och resurser som krävs för att du ska kunna utnyttja dina innersta talanger och förmågor så att du kan skapa ett Digitalt Liv. Support och coaching för du ska nå dina mål och få framgång. SFM & DEA behandlar alla dina kundorder och betalar dig direkt till ditt SFM konto. De förser dig med produkter med hög efterfrågan på marknaden och hanterar all leverans av produkter samt uppföljning med kund. SFM placerar också alla dina webbsidor under deras system och underhåller dem åt dig om du har tidigare webbsidor relaterat till samma niche. SFM & DEA hanterar alla kundservice samtal. Och i ditt online kontor har du live rapportering så du alltid kan hålla koll på dina siffror i din verksamhet. Dessutom har du DEA:s produkt linje( Digital Experts Academy) att ta del av i form av olika kurser : Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vilken produkt du vill på internet i framtiden. Detta utbildningsprogram är skapat med hjälp av befattningshavare från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom: Business, marknadsföring, försäljning  ledarskap, personlig utveckling, kundservice, varumärke, produktskapelse osv...

Hur kommer jag igång?
Först har du möjlighet att i lugn och ro granska detta genom att uppgradera dig till ett kostnad -fritt studentkonto och göra det genom SFM:s  svenska supportteam genom att att boka tid med dem och gå igenom alla dina frågor

Välkommen att lyssna via svensk support  och boka tid : KLICKA IN HÄR
eller gå direkt in på SFM:s hemsida och skapa ett kostnadsfritt studentkonto via denna -->  länk



Detta var en hel del

Ha en super bra dag :)

tisdag 3 september 2013

Var är din vision? Arbeta var du vill med endast din dator?






Att välja väg är inte alla gånger lätt
Man vet aldrig var det leder, 
men tar man inte steget då får man aldrig reda på hur det kunde bli





Det inte heller lätt att gå mot strömmen och välja sin egen väg. Många gånger leder rädslan över vad ska andra tycka och säga.


Men har man bestämt sig så finns där inga hinder utan se varje steg som en utveckling och se varje motgång som ännu mer utveckling. 

När det kommer motgångar på vägen tänk då på var det som gjorde att du startade din resa 
Var är din vision? Var var det du ville förverkliga?




Möt Jay Kubassek, grundaren till SFM online business








Ta fram din innersta entreprenör

Bli din egen - jobba hemifrån


Jobba online

Arbeta var du vill med endast din dator

Våga ta steget till något nytt och utvecklande




Genom svensk supportteam har du möjlighet att boka kostnadsfri studentkonto för att se om SFM Globala digitala internet verksamhet med dess unika digitala produkter och tjänster kan passa just dig