fredag 31 maj 2013

Vi skapar online succé, genom frihet, livsstil och inkomst

Fredag och solen tittar fram från blå himmel. Vilken dag! Idag blir det några timmars jobb här på Internet och sen en runda till stranden. Det blir premiär för året. Idag skall det bli upp till 25 grader så då tänkte vi passa på. Det är meditation att höra havsbruset och bara njuta av livet.

Det är en livskvalitet att få bestämma själv när man  vill jobba, men det gäller ändå vara disciplinerad och var bestämd att jobba de timmar man har bestämt sig och verkligen lägga all krut i det.  




Det är verkligen den digitala tiden nu och det nu som vi ser stora resultat i vår internet verksamhet.

Vi började för över två sedan och då var vi några svenskar i teamet och idag är vi betydligt många fler. Alla har sökt sig av olika skäl, men gemensamt för alla är att alla säger att det här är himla roligt och inspirerande och framför allt tycker alla det bästa är friheten att bestämma själv när man vill jobba eller var. Alla är vi våra egna chefer, dvs att vi har våra egna internet verksamheter.


Vi skapar online succé, genom frihet, livsstil och inkomst. 
Vill du  göra en lukrativ inkomst från hemmet?

Vii samarbetar med SFM, en stark gemenskap med det bästa av det bästa i form av försäljning, utbildning, unika DEA online produkter inom näringslivet och ett ersättningssystem plan som kommer att få dig att skapa fantastiska resultat. Missa inte detta tillfälle! Pengar inte bara lycka ... det ger dig val ..Du måste fortfarande jobba hårt, men bara du är inställd på det, kan du nå hur långt som helst. Vi har lärt många människor att tjäna sin inkomst på nätet

Om du vill utbilda dig och vill tjäna din inkomst endast på nätet ger vi möjligheten att titta på den här internet möjligheten

All info är helt gratis och du har möjlighet att lyssna igenom i lugn och ro

Mer info om hur man kan jobba via Internet och hemifrån eller var du vill
Svensk info:  Klicka In Här

Ha en super bra dag!! 

torsdag 30 maj 2013

Att själva välja när man ska jobba är idealet för många





Ett jobb på Internet ger en stor utveckling och många möjligheter. 


Vi har blivit en stort gäng svenskar som har hittat vägen till frihet och utveckling genom att vi valt att arbeta via Internet. En del är t.om bosatta i andra länder och jobbar med sina datorer därifrån. 

Detta är en möjlighet som passar den som är mycket på Internet eller den som brinner för att ha en egen internet verksamhet. 

De som jobbar med denna unika affärssystem är folk som har varit arbetslösa, vill byta arbete, vill ha ett extra arbete inför pensionen, har börjat studera och vill kunna ha ett extra arbete sidan av sin studier, men ändå vara sin egen chef, vill bara ha ett extra arbete sidan av sitt ordinarie jobb eller som är timanställd osv....

Att själva välja när man ska jobba är idealet för många. De vet var ribban ska sättas när det gäller hur mycket arbete ska göras. Hur många timmar de ska lägga på sin verksamhet för få den att rulla och det får det resultat de önskar.

Att kunna jobba hemifrån och via Internet utan behöva sälja något har ock så blivit en stor efterfrågan. 

I denna online verksamhet lär vi oss driva trafik till de tjänster och produkter som finns affärssystemet, dvs att kunder i världen över hittar tjänsterna och kan ta del av dem på olika sätt beroende på i vilken situation de är i. Vi behöver inte sälja något om vi inte vill utan det gör säljare konsulter åt oss, ett så kallat callcenter gör jobbet åt oss. I stället jobbar vi med att synas med konceptet på olika sätt på Internet och det få vi utbildning på , dvs vilka vägar man kan ta till. Man väljer själv vad som passar och vad man ser att blir resultat.











För att kunna på egen hand marknadsföra sina tjänster på internet krävs det lite utbildning. Det krävs att man har lite kunskap om internet marknadsföring, dvs hur man marknadsför sina tjänster på Internet






Tidigare pratade man om marknadsföring som där man jobbade direkt till hushållen genom reklam i brevlådan. Idag är det nästan bara livsmedelsbutikerna och inredningsbutikerna som skickar ut reklam den vägen och några enstaka småföretagare. Några använder istället telefonmarknadsföring, genom att ringa efter en lista och sälja denna vägen.

I denna online verksamhet behöver vi aldrig ringa och sälja utan som vi tidigare nämnde så gör callcenter det åt oss.

Mer information om denna internet verksamhet : Klicka In Här








onsdag 29 maj 2013

Nu är det rätt tid för mammor att titta in i deras ekonomiska framtid eftersom det finns ett överflöd av möjligheter

Visste du att



Över 5,4 miljoner kvinnor sätter sina karriärer åt sidan för att stanna hemma med barnen. enligt - US Census Bureau. 



Mammor,  att det händer hemma är ingen tvekan, dvs att ifrån hemmet och via datorn skapar de sina inkomster. Många mammor letar efter idéer med hem företag, inte bara så att de kan vara hemma med sina barn, men eftersom ekonomin har tvingat dem att hitta sätt att göra en inkomst. Idag vänder sig fler människor till internet, eftersom det ger en möjlighet för människor att tjäna en inkomst arbeta hemifrån runt deras nuvarande schema och familjeliv. Arbeta online hemma skär också ner på restid och kostnader (som är förknippade med ett normalt jobb). Det minskar också på stressen otroligt mycket att få jobba i det egna hemmet.



Nu är det rätt tid för mammor att titta in i deras ekonomiska framtid eftersom det finns ett överflöd av möjligheter att de kan dra nytta av. Använda de bästa hem affärsidéer som guide. Mammor kan faktiskt använda sina talanger och färdigheter för att generera betydande inkomster från Internet. De kan faktiskt sälja produkter online eller tillhandahålla vissa tjänster som inte är så svårt att hantera. Det fina med en online affärsmodell är att mödrar fortfarande kan ta hand om sitt ansvar i hemmet och samtidigt bedriva verksamhet.


Vi som jobbar med SFM  konceptet har fått alla den möjligheten att skapa vår inkomst via online systemet och internet med unika digitala utbildnings produkter.



Som mamma jag också är,  har jag fått mer tid för mina barn och behöver inte ha grabben mer än ca 20 timmar på dagis. Jag är också hemma när mina tonårs barn kommer från skolan. Jag får idag uppleva det som mina barns mormor fick, att kunna vara mer med mina barn. Skillnaden är att barnens mormor var hemma fru och fick inte betalt. För mig och min familj innebär detta en framtidsinvestering och frihet och att jag får minnas hur mycket jag var med mina barn och fick följa deras utveckling


Alla kan ta den möjlighet, för att jobba hemifrån med SFM online verksamhet och det kräver inga stora summor  att starta

Vill du veta mer om hur du kan komma igång att arbeta/ jobba via Internet och tjäna din inkomst den vägen? 

Svensk video information :  KLICKA IN HÄR

tisdag 28 maj 2013

Få all info hur du kan starta igång och tjäna pengar hemifrån och jobba endast via Internet

SFM Formula - Frihet - inkomst - livsstil 
Följ 7 dagars  gratis e- mail info från Stuart Ross, grundaren till SFM Online verksamhet
Få all info hur du kan starta igång och tjäna pengar hemifrån och jobba endast via Internet


 7 dagars e-mail info  Klicka In Här

OBS!!

** Din information är 100% säker och delas aldrig **

Är du osäker och vill hellre ha svensk video information : Klicka In här

Skapa inkomst via Internet

Hej och välkommen till vår blogg. Dagens ämne handlar om hur du kan skapa inkomst via Internet




Stuart Ross, grundaren av  SFM online verksamhet berättar om hur man kan jobba med banner annonsering 



Vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet?

Svensk video information : Klicka In Här

En möjlighet att jobba hemifrån som inte liknar någonting annat

Söker du något som du skulle vilja jobba med via Internet och från hemifrån? 
Vi är stort gäng svenskar som jobbar med denna internet möjlighet
Söker du frihet?  Vill du investera till egen internet verksamhet och tjäna det du alltid gått och drömt om? Vill du få stor valuta för din business? 

Susan och Chris berättar precis  vad du bör tänka på om du ska tjäna på dina tjänster
Båda jobbar i SFM Online Business



 


SFM  & DEA online business - Information på engelska av grundarna,  Jay Kubassek och Stuart Ross
Klicka In Här

SFM är det mest kraftfulla digitala marknadsföringssystemet i världen och samverkar idag med den absolut bästa produktlinje (DEA )som finns idag.
Tillsammans ger detta en möjlighet att jobba hemifrån som inte liknar någonting annat
Du kan börja se resultat väldigt snabbt eftersom så många vanliga problem försvinner för dig. Är du beredd att jobba lite hårt i början ser du också resultat väldigt fort

Här kommer du även till svensk video information : Klicka In Här 



måndag 27 maj 2013

Att våga ta steget till något nytt kräver verkligen att man får någon som har tryggt gått samma väg och inte gett upp



Vilken början på denna underbara vecka. Solen lyser ifrån blå himmel och idag blir det jobb ute i trädgården, med vår laptop, som arbetsverktyg, dvs att vi kan ta ut jobbet idag och jobba med våra framtidsmål.


Målen för idag blir att skriva några intressanta annonser och kolla lite statistik på hur det går med andra platser som vi driver trafik på.


Funderar lite på att göra en Youtube film , men vi får se hur vi lägger upp det för vi ska ta lite ledigt också, annars får det bli en annan dag


Ja det låter väl otroligt att vi kan göra precis vad vi vill och lägga upp dagen precis hur vi vill. Jo så klart så här det för alla som har egen verksamhet


Vi läser e- mail dagligen och det är också en del av vårt jobb. Idag fick vi ett otroligt brev från Jay Kubassek som är grundaren till det här online systemet som vi jobbar med.

Jay beskriver så här : " Han är säker på att vi alla kan enas om att tiden är dyrbar"
Men, jag tror att förtroende är mer värdefull än tiden. Jag skulle hellre leva ett ögonblick känsla av att bli betrodd, älskad, och uppskattad. 





Jay menar att förtroendet är högsta formen av mänskliga val och belöning. Jay menar att ger man av sitt eget förtroende som gåva, då tillåter det människan att gå längre utan rädsla









Att våga ta steget till något nytt kräver verkligen att man får någon som har tryggt gått samma väg och inte gett upp. Vi har jobbat i över 2 år med denna unika online verksamhet som är grundat av Jay kubassek och Stuart Ross och har också ett stort samarbete med svenskar.  Alla har vi genomgått någon sorts samma känsla från början, som att " får man all stöd när man börjar " och att " man inte är ensam helt " 
Det var där förtroendet kom in från början, att vi fick al hjälp och stöd hur vi skulle göra. Och alla är vi nybörjare mer eller mindre från början, men man väljer att göra det som passar just dig.

Alla jobbar vi på olika sätt, några jobbar med att blogga och några med att driva trafik genom Facebook och andra jobbar med solo annonser och några med att skriva artiklar, göra film osv..

Det finns så mycket att göra, det gäller bara ta fram sin kreativa sida. Som sagt som vi alltid säger att Internet är den största arbetsplatsen i världen och det finns inget slut på det utan, bara otroliga möjligheter. 

Att ta den möjligheten att få jobba endast via Internet och jobba hemifrån ger verkligen utveckling och frihet
Att ta sin laptop och jobba var man vill är verkligen en otrolig känsla av frihet och glädje.

Med detta vill vi ge dig möjlighet att titta vidare på vårt koncept
genom svensk video information - Klicka in Här 





söndag 26 maj 2013

Upptäck hur vi kan hjälpa dig att skapa en framtid på internet

Oj måste säga att vi älskar verkligen vårt jobb. Farmor och farfar tar hand om vår lille fyra åring,  nu några dagar framåt och vi har all världen chans att sticka iväg t.ex. på bio eller bowla eller nåt annat kul och vad gör vi jo jobbar,  för får sådan inspiration via vår internet verksamhet

Tjäna pengar och samtidigt utbilda dig under tiden är verkligen drömmen, men helt hållet verklighet som är omöjligt att förstå,  förrän man har provat


Stämmer en eller flera följande meningar in på dig nedan?
Då är vi rätt för dig!


Jag vill inte:


  • …arbeta för någon annan.
  • …göra någon annan rik.
  • …att någon annan ska bestämma över mig.
  • …leva från löneutbetalning till löneutbetalning.
  • …vara rädd för att pengarna inte räcker till varje månad.



Jag vill:


  • …ersätta min nuvarande inkomst genom att arbeta hemifrån eller var jag vill med min dator.
  • …skapa en inkomst på internet då jag idag är arbetslös och hittar inget jobb.
  • …bygga en stabil passiv inkomst och smarta placeringar på sikt som i sin tur genererar ytterligare passiv inkomst.
  • …vara min egen chef med mer frihet och flexibilitet där jag kan umgås mer med min familj och nära & kära.
  • …starta en business samtidigt som jag redan har ett jobb eller företag.
  • …bli en internet entreprenör på heltid och skapa mitt levebröd med endast min dator som verktyg.
  • …starta min egen business men vill ha ett enklare och billigare alternativ än tex traditionell franchise eller företagande.
  • …ha möjligheten till att kunna resa runt i världen när jag vill.
  • …umgås med likasinnade människor som strävar efter samma sak som jag.
  • …ha steg för steg utbildning så jag kan lära mig fort.
  • …gå i pension tidigare och inte oroa mig för pengar.

zoomPassar en eller flera meningar in på dig så rekommenderar vi att du tittar in och upptäcker hur vi kan hjälpa dig att skapa en framtid på internet.
Du binder inte dig till något utan du får information samt lär känna oss bättre.


Svensk informationsvideo - Klicka In HÄR




Internet möjlighet för den som vill ha en färdig online verksamhet med unika online produkter att tjäna bra provison på

Stuart Ross, grundaren av SFM Online business  i intervju med Greg and Fiona som är med i SFM community 


Online systemet är byggt för alla som vill ha en egen unik verksamhet på Internet och lära sig hur man tjäna pengar,  via utbildning och med hjälp av mentorer som jobbar upp målen med personen.

Det ingen konst att tjäna pengar via nätet om man får kunskapen om hur. 

Att bygga en hemsida och ha super bra produkter är något som många lyckas bra med, men tyvärr misslyckas med kundbiten, dvs att kunderna hittar hemsidan och produkterna. Alltså ger de upp och provar nya ideer, så därför faller 97 % på internet för att de inte lyckas få kunder till sina tjänster. De 3 % vet och det genom kunskap. 

I SFM online verksamhet får du all kunskap,  om hur kunderna hittar till produkterna som finns i online systemet. Och på det viset lär man sig marknadsföring och lär sig driva trafik på internet och hur man tjäna pengar dvs får mycket bra provision via online systemet och dess unika produkter.

Vill du arbeta/ jobba hemifrån?

Vill du titta på denna internet möjlighet? 
Svensk video information ---> KLICKA IN HÄR

lördag 25 maj 2013

Hur bra du kan göra av ett Digitalt Liv?

Internet har gjort att vi kan skapa ett Digitalt Liv, dvs att vi har möjlighet att ha verksamhet endast via Internet. Detta har också skapat frihet för dem som valt att jobba endast via Internet genom att de har sitt arbetsverktyg, datorn  eller mobilen att ha tillhands var de än befinner sig.

Är du ute och reser eller bor i ett annat land, är det inga problem att jobba med denna Internet  verksamhet som vi jobbar med sen 2 år tillbaka 





Tänk vad bra du kan göra av ett Digitalt Liv eller helt enkelt en Internet livsstil som ger frihet, inkomst och utveckling







Och att aldrig behöva känna sig ensam utan det finns svensk samarbete för den som vill jobba med SFM & DEA Online verksamhet.


Vilka är vi då? Jo vi är, Marjukka & Ulf Bengtsson, småbarn och tonårsföräldrar från Sverige som tog friheten före allt annat. Friheten att vara mer med våra barn och mer tid för våra intressen som resor, sport och träning och olika utflykter med våra barn.


För att vi valde att jobba med SFM och endast via Internet var att vi kunde ta med oss vår laptop och jobba var vi ville som t.ex. på våra resor och att vi också kunde styra vår egen tid utan ha en chef som jagade oss. Dessutom kände vi att detta passade oss så otroligt bra för att vi behöver inte sälja själv utan de tråkiga jobbet gör SFM konsulterna åt oss.
Idag samarbetar vi med ett gäng svenskar som också jobbar med SFM & DEA Online Business och som också valde detta för friheten att jobba var de vill och när de vill


Hur bra du kan göra av ett Digitalt Liv?
  • Spendera mer tid till familjen
  • Ge dig själv en otrolig utbildning och utveckling
  • Få mer frihet
  • Förbättra din inkomst 
  • Tid för hobbyn, resor etc..
  • Förverkliga något du länge gått och funderat över
Vill du veta mer om hur du kan jobba via Internet och hemifrån?

Klicka In Här : Svensk video information

torsdag 23 maj 2013

Så länge du har din dröm i liv är det lättare att jobba mot målet

Att våga ta steget till förändring, är inte alla gånger lätt. Känn in och se att du redan är där, då har du tagit ett steg närmare din vision. 

Vad du än jobbar för så ta fram din dröm varje dag. Se bilden framför dig och var i den en stund. 

Så länge du har din dröm i liv är det lättare att jobba mot målet. Och motgångar kommer alltid på vägen, det gäller bara bemästra dom och åter hålla drömmen i liv och fokusera framåt. Helt enkelt inte ge upp det man eftersträvar 

När våra motgångar kommer får vi bästa hjälpen och råden av våra business partner. Utan dem hade vi inte varit där vi är nu vår business. Vi är väldigt tacksamma för det. I två år har vi fått all hjälp att bygga vår internet verksamhet framåt. 

Varje dag är en utveckling och ingen dag ser likadan ut. Då vi var anställda för en del år sedan fanns där alltid nån dag som var riktigt tråkig och vi drömde oss bort med att tänka " Tänk om om kunde göra något annat " Och tillslut bestämde vi oss att inte tänka det längre utan började agera och verkligen förändra. Vi startade först vårt wellnessföretag och jobbade med det i några år. Och efter det ansåg vi att skulle vi nå våra drömmar så var vi tvungna att söka vidare och hitta något som kunde ge oss bättre betalt än hälsoprodukter. Och på den vägen blev det genom en annons hittade vi fram till denna unika internet möjlighet och där vi idag kan tjäna de pengar som går till vår dröm. 

Vill du veta mer om hur du jobba hemifrån och endast via Internet och något som inte är nån MLM verksamhet. 

Video info via svenska business partners : Hemsida









 Jobb hemifrån online - Video info via svenska business partners : Hemsida

onsdag 22 maj 2013

Vill du ersätta din nuvarande inkomst genom att jobba hemifrån eller var du vill med din dator?


Hej igen! 

Hoppas du har haft en bra dag

Vi måste bara berätta hur tacksamma vi är för att vi kom i kontakt med denna unika
internet verksamhet. Det har inneburit mycket frihet. Att vi kan lägga upp dagen precis hur vi vill. Vi får jobba med det vi tycker är roligt. Vi gillar göra Youtube filmer på enkelt sätt
och så det som driver oss framåt är när vi kan ge feedback till de svenskar som är med i SFM online verksamhet. Vi hjälper dem på alla sätt att komma framåt med sin verksamhet.

Så här säger en av svenska team medlemmarna om SFM online verksamhet


" För ungefär 15 år sedan prövade jag på MLM business och fick lära mig agera professionell säljare och boka tid, sälja produkter.Kändes ovant- jag är ju ingen säljare, tänkte jag- Det verkade lovande, men jag måste erkänna att jag fick inte en krona för detta. Men jag är ändå tacksam för jag fick med mig kunskaper från alla fantastiska böcker inom personlig utveckling. "The Action habit", att få in en vana att handla och inte bara lyssna och reflektera.Det kan göra stor skillnad. Denna business är lättare och är för vanligt folk, som inte har den blekaste aning om internet marknadsföring som jag. Det bästa, du behöver inte jaga folk, ringa folk och sälja.Det är en seriös business och här får du hjälp av folk som har stor erfarenhet inom Internet marketing "  SFM Team medlem Johan Kågström

Här kommer en av våra Youtube filmer som vi skapade för några veckor sedan



Vill du ersätta din nuvarande inkomst genom att jobba hemifrån eller var du vill med din dator?

Mer info via våra svenska business partners : HEMSIDA

Att skapa frihet är allas dröm och den går att förverkliga bara man vill



Om du fick bestämma vad skulle det då vara?
Om du fick chansen att tjäna pengar hemifrån, vad skulle det innebära för dig?


Det finns en del som tillbringar mer tid på jobbet än med sin familj. Tyvärr ser samhället ut så här. Långa dagar, långa resevägar och mer stress är dagens verklighet.
Det går att förändra genom den digitala ekonomin, dvs att bli sin egen i en internet verksamhet. 




SFM & DEA Online verksamhet erbjuder precis det som den vanliga människan letar efter

Frihet, Stora provisioner att tjäna, Utbildning, Hjälp med försäljning , Marknadsföringsverktyg, Videomallar , Hemsidor, Automatisk e-mail utskick till kunder osv...


"Lätt att följa", , instruktioner från experter som faktiskt tjänar pengar på nätet just nu i den digitala ekonomin. 
Högkvalitativa produkter som du kan vara stolt över att människor är ivriga att köpa. 
Kraftfulla potentiella inkomster strömmar
 

En stor provision på varje försäljning - att börja tjäna riktiga pengar (eller helt enkelt byta ditt nuvarande jobb inkomst) så snabbt som överhuvudtaget är möjligt.

"nyckelfärdigt" online system och konsulter som gör det tråkiga jobbet, säljer åt dig


och mycket mera till 






Att skapa frihet är allas dröm och den går att förverkliga bara man vill







Arbeta hemma - Jobba hemifrån - Jobba på stranden

Redo för en Internet Livsstil? Svensk Info: HEMSIDA






tisdag 21 maj 2013

Här berättar Stuart Ross om MLM

För dig som har kommit i kontakt med MLM ( Multi level Marketing ) kanske, Amway ,  Herbalife, Nu Skin, Forever Living osv... och har inte riktigt kommit till rätta att kunna skapa inkomst den vägen eller kanske blivit erbjuden att bli distributör men är osäker

Här kommer något att fundera över

Precis som oss har grundaren ( Stuart Ross ) av SFM Online verksamhet arbetat med MLM innan han startade denna unika online verksamhet.




An Alternative to MLM & Downlines




Hur kommer man i kontakt med SFM & DEA Online verksamhet? 



Här berättar Stuart Ross om MLM

http://thesfm.com/solutionmodel/go?c=mlmalternative

Efter denna information kan man klicka in på sidan längst nere och få mer information om hur man kan komma igång att jobba med SFM & DEA online verksamhet och jobba hemifrån eller var man vill


Eller få mer info via våra svenska business partners: HEMSIDA

måndag 20 maj 2013

Redo för att jobba hemifrån?



Vi börjar veckan med att Gratta Sveriges hockeylag för VM guld


Det var starkt gjort grabbar. Grattis!!



Ny vecka och nya utmaningar. Idag blir det jobb med att annonsera och göra några soloannonser, dvs e-mail annonsering.

Strukturerar man bara upp dagen i små delmål så får man gjort mycket på några timmar. 

Vi tänkte går ut och plantera lite i trädgården och de får bli efter par timmars jobb. Då får vi passa på och sola och njuta av det vackra vädret också.

Hur ser din dag ut? Är den så där givande som du önskar?

Vi vet att det är många som undrar vad vad det är vi jobbar med. Så vi tänkte gå igenom lite grann om hur man kan jobba med denna SFM & DEA Online verksamhet.

1. Lyssna till videon, via våra business partners hemsida
2. Skriver in en intresseanmälan -  blir kontaktad och får mer information
3. Ansluter sig till online programmet 
4. Får en utbildning direkt - går igenom den steg för steg
5. Redo till att börja jobba endast på internet och du kan jobba var du vill bara du har dator 
    och internet uppkoppling

HEMSIDA


 
Redo för en Internet Livsstil?Redo för att jobba hemifrån?

HEMSIDA

söndag 19 maj 2013

torsdag 16 maj 2013

Att jobba endast via Internet

Att jobba hemifrån har blivit mer och mer vanligt och ännu fler har tagit steget att jobba endast via Internet. Fler har sett möjligheten att tjäna pengar hemifrån

 

Vill du veta mer om SFM Online Business? 

Få mer info via våra svenska business partners

HEMSIDA

onsdag 15 maj 2013

Redo för att ta steget att jobba online , dvs endast via Internet ?




Då vi kom kontakt med SFM & DEA Online Business och våra svenska business partners var det tryggheten och trovärdigheten som avgjorde stort att vi tog steget till samarbetet och att jobba endast via Internet. Från första dagen har ni funnits där och hjälpt oss på alla vis. När vi började visste vi ingenting om internet marknadsföring och med hjälp av ert och DEA´s stora stöd vet vi nu hur vi ska driva trafik till våra tjänster och produkter som vi erbjuder på internet. Under dessa år vi har jobbat med er, har ni gett oss fantastiskt stöd och support. Vi hade inte den blekaste aning om att detta skulle gå så himla bra. Tacksamheten är enorm, så den går knappt att beskriva. Vi har kunnat skapa en framgångsrik internet verksamhet med hjälp av ert svenska system och DEA. Och inte minst att tro på oss själva och alltid har fokus framåt med positiv syn är de bästa drivkrafterna ni delat med er och att vi fått denna möjlighet, frihet att jobba när vi vill och var vill är det bästa vi har gjort.


Redo för att ta steget att jobba online , dvs endast via Internet med SFM / DEA Online business?



  • Specialiserade webbsidor med ett unikt affiliate ID
  • SFM Behandlar alla dina kundorder och betalar dig direkt till ditt SFM konto
  • Produkter som har en hög efterfrågan på marknaden världen runt med hög provision
  • SFM & DEA hanterar all leverans och uppföljning och kund kundservice samtal
  • Unikt digitalt marknadsföringssystem ( online program) med all utbildning, strategier och olika online verktyg inom internetmarknadsföring osv…
  • Med live rapportering så du alltid kan hålla koll på siffrorna i din verksamhet, alltså hur mycket trafik du gör på internet
  • Unika kurser och online träningar, allt blir inspelat så du kan gå tillbaka till det senare.
  • SFM hjälper dig att skapa en egen affärsplan, vilken vinstmarginal som kan passa just dig osv….
  • Svensk samarbete – du står aldrig ensam och har all hjälp med försäljning, så du kan koncentrera dig på att lära dig driva trafik på internet via online plattformen eller internet programmet och utbildningen…. Hemsida Ta steget att förverkliga din dröm!! Ge dig den frihet du drömmer om! Titta framåt! Vad är din vision?  


“I was delighted to receive directly into my bank account the sum of $1,000 for just one product sale I made using this system. I would highly recommend The SFM to anyone who is serious about having a home business.”
- Mark F


“I was completely shocked when I saw that I had made $1,129.80 in commissions after doing very little work due to my offline business commitments. All I did was follow the system as I was trained to and let the automation and technology do the rest.” - Paul W

“As experienced marketers the weekly live master marking webinars are a real benefit to our business. We know that what is being taught is working now. There is nothing better to keep you front of the competition.” - Chris & Susan B
“Whilst I was in the workshop you are about to gain access to, I made a sale! I mean what more could you really ask for from an Internet marketing training company. I have to admit, I was shocked when I heard Stuart was going to give the recordings away as a bonus. All I can say is grab them NOW before he changes his mind!”
- Carl A


Redo för något som eventuellt kommer att förändra ditt liv och hjälpa dig att starta din egen Internet verksamhet på nätet och samtidigt kan du i lugn och ro jobba hemifrån? 

Svensk info via svensk video : Hemsida

måndag 13 maj 2013

Plötsligt ser vi en annons på sidan om att jobba hemifrån och endast via Internet.



Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling?

Söker du frihet och kunna jobba var du vill och när du vill?
Du kanske är precis i samma situation som vi var för 2 år sedan?
Med usel inkomst och på jakt efter något som kan ge dig en möjlighet till större inkomst och mer frihet.


Att ta steget att jobba endast via Internet är ett av de bästa vi har gjort 
Hur vi vågade att ta steget var egentligen en ren slump eller mening
För två år sedan var det, då vårt wellnessföretag hade börjat gå sämre och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra för förbättra vår situation. 

Som vanligt satt vi på Facebook och plötsligt ser vi en annons på sidan om att jobba hemifrån och endast via Internet. Och vi började forska kring detta och fick kontakt med svenskar. Det bästa med detta var också att det var inget MLM. Vi var så trötta på MLM och allt jagande efter kunder, dvs vi jobbade med hälsoprodukter i vårt wellnessföretag. Det var så krävande att det blev några nära vänner som vi tappade, alltså vänskapen sprack på grund av man från början var tvungen att bygga sin kundkrets bland vänner, familj och bekanta. Riktigt idiotiskt bak efter så här, när vi nu har fått distans på det hela. 






Med denna online verksamhet har vi aldrig behövt prata med vänner om, utan vi jobbar med olika kunder över hela världen. Nu istället umgås vi med våra vänner så det blir inget business prat.






Det bästa med detta är också att man har en trygghet från teamet så man är aldrig ensam och man får all hjälp att komma framåt.

Vad är det bästa du har gjort här i livet?

Eller letar du fortfarande efter förändring? 

Med hjälp av våra business partners får du möjligheten och se om detta kunde passa just dig

HEMSIDA

söndag 12 maj 2013

Inte uppfyllt sina drömmar

 

Vad ångrar människor mest på dödsbädden?
Skulle haft mer sex? Rest mer? Blivit kändis?
– Nej, de flesta önskar att de hade haft modet att leva sitt eget liv, och inte anpassa det efter vad andra tycker, säger sjuksystern Bronnie Ware.


Inte uppfyllt sina drömmar

Hon pratade med sina patienter, och samlade in vad de ångrade mest med sina liv. Nu har deras samtal blivit till en bok, ”The Top Five Regrets of the Dying”.
– Det vanligaste var att de inte hade uppfyllt sina drömmar. De hade lyssnat på andra människor genom hela sitt liv och inte gjort vad de själva ville. De flesta människor hade inte uppfyllt ens hälften av sina drömmar, säger Ware till The Guardian.

Fortsättningen av artikeln kan du läsa ----> här 









 

fredag 10 maj 2013

Att jobba med Affirmation för att komma framåt

Hej visst är det underbart när livet är kul och allting bara kommer till dig

Att jobba med Affirmation för att komma framåt är ett otroligt verktyg för den som är egen företagare, studerar, anställd, jobba hemifrån eller bara vill jobba med personlig utveckling

Som tex säga till sig själv varje dag " Allt jag behöver kommer till mig "

Vi vill med denna film önska dig en underbar helg och glöm inte ge dig själv positiv feedback
 

Redo för en Internetlivsstil? Redo att jobba hemifrån?



Svensk Info HEMSIDA










Få mer frihet att arbeta hemifrån och
Jobba endast via Internet 

torsdag 9 maj 2013

Tjäna Pengar genom att jobba endast via Internet




Ta steget och utbilda dig till att marknadsföra vilken produkt du vill och samtidigt bli en enastående och framgångsrik Internet Entreprenör och tjäna pengar hemifrån









Behöver jag ha en produkt?

Svar Nej. Du marknadsför de unika digitala produkter som finns i online programmet och får provision via dem och själva affärssystemet





Efter en tid kan du marknadsföra vilken produkt som helst










Att kunna jobba endast via Internet utan att behöva sälja eller ha något lager hemma är mångas dröm. I denna internet verksamhet har du den möjligheten. Detta är inget MLM och därför blir det lättare att jobba med detta för man behöver inte springa på en massa möten eller sälja till vänner och vilket kan innebära att man få sämre relation till sina vänner. Nej här jobbar du endast via Internet och få kunder från olika håll i världen. Här har du också möjlighet att marknadsföra till bara Sverige genom svensk hemsida och vill du jobba åt andra länder har du engelska hemsidor att tillgå i ditt online program.

Det man bör vara medveten om att man inte lägger ribban att det ska vara en hobbyverksamhet för då kommer man få det resultat man önskar. utan vill man leva på sin verksamhet och kunna göra allt det där man drömmer om så bör man lägga lite krut i början, alltså minst 4 timmar om dagen

Låter detta intressant titta in på våra business partners svenska hemsida

Klicka in Här

Jobba hemifrån - Jobba via datorn eller var du vill i världen = FRIHET







Att jobba endast via Internet ger otroliga möjligheter. Det gör att du kan jobba var du än befinner dig i världen. Är man ute och reser på olika ställen,har man frihet att bara med hjälp av dator och internet uppkoppling kunna jobba när man vill. 







Eller jobbar man hemma kan bara ha laptop och sitta framför sitt favorit program och samtidigt jobba lite grann. Alltså en helt underbar frihet. 

Det man ska vara medveten om att man får ta sitt jobb seriöst, att det handlar inte om någon hobbyverksamhet om man vill nå resultat.

För mer info om hur man kan jobba hemifrån med en unik Internet verksamhet

HEMSIDA

onsdag 8 maj 2013

Med SFM & DEA Online business kan man komma igång att jobba hemifrån utan att ha en egen produkt, uppfinning, eller miljon dollar idé!

Vad är SFM / DEA?

SFM är en exklusiv online business med unika DEA utbildningar inom business och marknadsföring och som är utformad för att lyckas på nätet.

Du kan marknadsföra vilken produkt du vill med SFM eller de som finns  i online systemet.
SFM är en affiliate (återförsäljare), som upprättats för blivande entreprenörer som vill skapa och utveckla en online-verksamhet med en top tier produktlinje. Detta är hur 6-7 siffra inkomster görs på nätet.


Med SFM & DEA Online business kan man komma igång att jobba hemifrån

Utan att ens behöva plocka upp telefonen!

Utan några speciella färdigheter (försäljning, marknadsföring, dator, etc.)

Med en bråkdel av "start" kostnad för en traditionell verksamhet.

Utan att ha en egen produkt, uppfinning, eller miljoner dollar idé!
 


"Om du söker en legitim, prisvärd, hög inkomst hem affärssystem ... med produkter som du kan vara stolt över och kräver noll overhead, banklån, anställda, eller personlig försäljning, då kan detta vara den viktigaste artikel du någonsin läst ..." 




Kan jag tjäna pengar med hjälp av SFM ( The Six Figure Mentors) ?
 
 




Absolut. SFM ger dig allt du behöver för att driva en lukrativ Internet-baserade företag. Du får tillgång till innovativa tekniker och andra verktyg för att dra nytta av online-marknadsföring. Ingen tidigare erfarenhet av internet marknadsföring är nödvändig för att lära sig hur man gör pengar.eller inkomst via Internet 

Ett enkelt system för att hjälpa dig att generera flera strömmar av online inkomst



För mer information via svensk business partners : HEMSIDA 


 

tisdag 7 maj 2013

Få mer frihet och jobba via Internet

Har vi rätt?
  • Du letar efter något som kan ge dig mer frihet och bättre ekonomi. 
  • Du letar efter något som du kan arbeta med endast via Internet. 
  • Du vill inte sälja något. 
  • Du har en mindre summa att kunna starta något nytt
  • Du vill kanske byta jobb
Hur det än är så har du kommit till en punkt där du vill ha förändring

Så var det för oss då vi för 2 år sedan fann detta otroliga Internet koncept. Det har förändrats för oss en hel del. Vi har möjlighet att göra olika aktiviteter idag, som resa, äta ute oftare, unna oss spontan köp och framförallt vara mer med våra barn 

Vi trodde aldrig detta kunde vara möjligt att man kunde jobba bara via Internet och tjäna sin inkomst den vägen. Och framförallt behövde vi aldrig ha en egen produkt utan kan marknadsföra de som finns i online systemet.







Vill du också få mer frihet och jobba hemifrån?

Mer info via våra business partners

HEMSIDA