tisdag 30 april 2013

Information om hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet.

Vi vill önska alla våra team medlemmar och alla våra läsare en

Trevlig Valborg




Engelsk information om hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet. Information om hur du kan starta egen Internet verksamhet.  http://thesfm.com/solutionmodel/go?c=sfmsalespage 

Svenskt team kontaktar dig

Jobba Hemifrån & Endast Via Internet med SFM & DEA Online Business

Att skapa banners kan vara svårt och tråkigt för den som inte kan det. Vill vill rekommendera tjänsten Free Banner Maker 

Free Banner Maker är en webbapplikation som låter dig designa banners – alltså grafiska annonser för webben – direkt i din webbläsare. Du ändrar parametrar, skriver text, justerar färger och väljer storlek. När du är nöjd kan du ladda ner bannern i Jpeg, PNG eller GIF.

Skapa banner
Flikarna Layout, Text & Fonts, Shadows & Effects, Border och Format innehåller en hel del inställningar. Du kan ändra många olika saker, och genom att klicka på Update my banner får du se hur resultatet blev.


Vi provade göra en egen banner och så här blev resultatet

Vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån med SFM & DEA online business så har du möjlighet att få mer info genom att klicka in på vår engelska banner och få engelsk information

BannerFans.com

måndag 29 april 2013

Mer info av svenska teamet om hur man kan komma igång med egen SFM & DEA Internet verksamhet

Jobba hemifrån eller var du vill, bara du har dator och internet uppkoppling

Jobba med SFM & DEA Online Business

Rekommendationer ifrån SFM medlemmar


 






Mer info av svenska teamet om hur man kan komma igång med egen SFM & DEA Internet verksamhet 
HEMSIDA

Jobba Hemifrån Seriöst & Endast Via Internet



Att jobba hemifrån kan vara en utmaning för många då det finns många stör moment runt omkring som kan göra arbetet ineffektivt. Det finns också dem som absolut inte vill jobba hemma heller. Med vår lösning kan du arbeta var du vill.  Anledningen till detta är att du behöver endast din dator för att driva verksamheten och vi har ett steg för steg program som gör att det blir behagligt för dig att lära dig allt i din egen takt.
 

Vi visar dig hur du kan:

Jobba hemifrån eller var du vill
och dra fördel av den digitala ekonomin och plugga in till ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över.
Marknadsföra unika utbildningsprodukter och ta del av provisioner från 6000-50000kr per försäljning.




Vi tycker det här är en otrolig möjlighet och vi hade tur som hittade rätt människor som hjälpte oss igång. Det har gått 2 år nu och vi är otroligt tacksamma att vi kan lägga upp vårt arbete hur vi vill och jobba när vi vill




Jobba Hemifrån Seriöst & Endast Via Internet 
MER INFO ---->  HÄR

söndag 28 april 2013

Svensk info om hur du kan jobba via Internet och hemifrån eller var du vill

Söndag och solen skiner och vi har en underbar tid framför oss. 

Vi tänkte ta upp med det här med vad pengar spelar för än roll. 
En del tänker om jag kunde vinna den där miljonen och andra tänker om jag bara kunde få det lilla extra för att kanske kunna köpa en resa eller kunna spara till en ny bil.

Pengar gör egentligen ingen lycklig utan det ger valmöjlighet. En möjlighet att kunna kanske ge sina barn en bra start i livet. Eller kanske möjlighet att kunna bygga upp den verksamhet man drömmer om. Eller kanske göra det lilla extra att kunna ta en weekend kanske till London.

Att kunna köpa sig lite frihet är också en möjlighet de flesta drömmer om. Friheten att kanske jobba mindre och ha mer tid till egna aktiviteter.

Med det lilla extra kan man unna sig precis vad man vill. Att förtjäna det man är värd av allt hårt jobb man har åstadkommit känns otroligt bra.

Går man och funderar på att hitta en verksamhet via Internet, så ska man vara medveten att det krävs en del från början. Och hur lång tid det tar att bygga upp sin verksamhet eller när kunderna börja komma in är svårt att säga. Men har man bara rätt utbildning om hur man ska driva trafik till sina tjänster så kommer man verkligen långt. Via SFM & DEA online verksamhet krävs inte att du har egen produkt utan kan marknadsföra de digitala produkter som finns i affärssystemet och få provision på dem och samtidigt få utbildning hur du marknadsför dem på Internet och färdiga svenska och engelska hemsidor att tillgå.

Svensk info om hur du kan jobba via Internet och hemifrån eller var du vill

HEMSIDA


lördag 27 april 2013

fredag 26 april 2013

Här kommer du till svensk information om hur du kan starta SFM Online verksamhet och jobba hemifrån eller var du vill i världen

Det kanske bara är en pusselbit som fattas för att ditt befintliga företag ska lyckas. Du kanske har en fin proffsig hemsida och super bra produkter. Men det kanske är en sak som fattas för att kunderna inte hittar dit.

Någon kanske pratade om marknadsföring och kanske du tänkte att ja, jag gör bara en hemsida på Internet så hittar nog de flesta den. Och ivrigt väntade du på att det skulle bli resultat. Men vad händer? Popcorn effekten kom aldrig utan du började tappa tålamodet och kanske börja fundera på något annat. Och så det för de flesta, de börjar med något nytt och så fungerar då inte det, starta det något annat.



Här kommer den viktigaste biten eller viktigaste pusselbiten att få utbildning om hur du ska synas på Internet, alltså lära dig internet marknadsföringen.



Kan du den biten då kan du marknadsföra vilken produkt som helst. I SFM online business behöver man inte ha egen produkt utan man får höga provisioner på produkterna och dessutom får man all utbildning om hur du ska driva trafik till din tjänst och produkter.

Här kommer du till svensk information om hur du kan starta SFM Online verksamhet och jobba hemifrån eller var du vill i världen

HEMSIDA

Alla har en möjlighet i livet, det gäller bara ta vara på den NU!!


Fredag och helgen närmar sig igen. Veckorna går väldigt fort och ljuset gör att vi orkar mer.
Det känns inte lika svårt att stiga upp och ta sig till jobb eller skola

Idag tänkte vi ta vara på dagen genom göra lite utflykt med vår son. Vi har valt att ha fredagarna lediga. Vilket har gett oss en bra livskvalité genom att vi valt friheten att bestämma när vi vill jobba.

Klart att det inte alltid lätt att direkt kunna lämna det man har och börjar på nåt nytt. Men man behöver inte helt lämna det man har, utan avveckla det kanske efterhand.

Då vi började jobba med SFM Online verksamhet för två sen, började vi jobba halvtid från början sen efterhand övergick vi till att arbeta endast med vår Internet verksamhet.
Det har gett en stor möjlighet att kunna unna oss mer resor, mer tid för våra barn och frihet att bestämma när och hur vi vill jobba. För oss är detta livskvalitet 



Vad är livskvalitet för dig? Är det att få förverkliga det du drömmer om? 
Eller få möjlighet att jobba hemifrån och slippa åka iväg?

Alla har en möjlighet i livet, det gäller bara ta vara på den NU!!




Inte tänka imorgon eller om nåt år eller när jag blir äldre. Hur roligt är det att sitta om 30-50år och tänka att varför gjorde jag inte det som jag drömde om.

Åh ja just det , du undrar säkert vad är det vi jobbar med? För att du ska få mer inblick i detta, har du en möjlighet att få mer info via våra svenskar businesspartners


HEMSIDA

torsdag 25 april 2013

Internet har skapat enorma möjligheter för vanliga människor att börja jobba hemifrån.

Det är idag ingen konst att starta ett eget företag och erbjuda produkter och tjänster. 





Fler och fler blir entreprenörer och eftersom att internet växer i sådan hastighet blir kunskaper om internetmarknadsföring allt viktigare.
Det görs i genomsnitt 22 000 Google-sökningar på ordet ”jobba hemifrån” varje månad. Runt om i Sverige ser folk de fantastiska möjligheterna som entreprenörskapet ger.
Tänk dig själv: Friheten att bestämma själv, kunna komma och gå som man vill, ett eget företag, att vara sin egen chef.


Allt du behöver för att börja är i princip en dator och en internetuppkoppling

HEMSIDA

Jobba Hemifrån eller var du än befinner dig





Jobba Hemifrån eller var du än befinner dig. Kanske du just nu bor i Thailand och vill ha ett arbete som ger dig mer inkomst än vad du är van vid. 



Eller kanske du behöver ha lite sysselsättning men ändå njuta av värme och ledighet.








Tänk inte att detta är bara en dröm utan detta är en verklighet som du kan skapa med denna unika SFM online verksamhet och få provision på online verksamheten och alla dessa unika DEA produkter

Mer information via våra svenska business partners : HEMSIDA

onsdag 24 april 2013

Arbeta var du vill med enbart din dator

Vi hittade detta otroliga koncept för par år sedan. En unik online verksamhet, där vi inte behöver sälja något utan det tråkiga jobbet gör SFM( The Six Figure Mentors) konsulter åt oss. Det vi lär oss i det här online systemet är hur vi ska synas på internet.

Som t.ex. videomarknadsföring( Youtube), skriva artiklar, annonsera, e-mail annonsering på utländska webbsidor, Twitter, Facebook, forum, banner annonsering etc.... detta är bara en lite del av det hela

Vi väljer precis vad vill göra och när vi vill. Att jobba med SFM online verksamhet kräver en liten kostnad, men aldrig i närheten vad en traditionell företagsamhet kostar. Man ska vara medveten om att det här ingen hobbyverksamhet utan seriös internet verksamhet för den som bara vill jobba via Internet och känna frihet att kunna jobba var man vill som tex på resan,  i stugan, café, ute i trädgården etc...

Vill du titta mer på detta hur man kan jobba hemifrån med SFM online verksamhet och dess unika produkter





 Svensk info via våra businesspartners: HEMSIDA

tisdag 23 april 2013

Jobba hemifrån eller var du vill!

Real People = REAL $UCCESS!






Idag samarbetar vi med ett gäng svenskar som också jobbar med SFM & DEA Online Business och som också valde detta för friheten att jobba var de vill och när de vill

Vi erbjuder dig att läsa vidare om denna unika möjlighet och hur du kan jobba och tjäna din provision med SFM och dess kompletta nyckelfärdiga internet verksamhet och DEA produkterna som finns i online systemet.

Vi lär dig, steg för steg, för dig som vill förändra din livssituation och som vill arbeta med egen internet verksamhet få mer frihet och utveckling

Vi tränar dig att använda Internet, för att göra en lukrativ inkomst från hemmet och vi samarbetar med SFM, en stark gemenskap med det bästa av det bästa i form av försäljning, utbildning, unika DEA online produkter inom näringslivet och ett ersättningssystem plan som kommer att få dig att skapa fantastiska resultat. Missa inte detta tillfälle! Pengar inte bara lycka ... det ger dig val ..Du måste fortfarande jobba hårt, men bara du är inställd på det, kan du nå hur långt som helst. Vi har lärt många människor att tjäna sin inkomst på nätet ...Om du vill utbilda dig och vill tjäna din inkomst endast på nätet, bör du kontakta oss för att diskutera din resa, att bli en framgångsrik Internet entreprenör


Information via våra svenska business partners: HEMSIDA

söndag 21 april 2013

Att jobba i denna unika Internet verksamhet och skapa frihet och bli ekonomisk oberoende




Praktiska Online strategier för de som behöver det i sin verksamhet eller vill komma i kontakt med i samband med att starta en Internet verksamhet.









Många små företagare har insett hur effektiv Internet marknadsföring är och hur viktig det är för att nå målgrupper och det har även skapat mätbara resultat i deras företagande. Genom att spendera lite tid och pengar på att bygga en strategi för Internet marknadsföring, kan vara skillnaden mellan ett bra år och ett fantastiskt år för ditt företag.

Här är några fördelar med att delta i marknadsföring på nätet :

Utveckla en mer synlig närvaro på Internet . Du kan få en otrolig mängd synlighet som vida överstiger ditt företags storlek eller geografiska läge, så att du kan nå fler potentiella kunder. Planeras och genomförs korrekt, kan din marknadsföring online ge tillbaka en mycket större avkastning inom en rimlig budget.
Bygga trovärdighet för ditt företag snabbare och effektivare . En professionellt utvecklad webbplats och kvalitet på innehållet ger bäst resultat för bygga upp förtroende

     
    Att ha ett system, där du kan luta dig tillbaka. Ett system som jobbar 24 timmar om dygnet, varje dag. Det finns ingen annan marknadsföring aktivitet som har omfattande räckvidd till minimal kostnad. Det är svårt att hitta ett liknade system som ger alla dessa utbildningar och strategier inom Internet marknadsföring. Den support och hjälp som vi får för att kunna bygga upp våra framgångsrika online verksamheter har både skapat förtroende och utveckling. Att vi har mer än 140 länder att jobba med och att vi har skapat många kunder runt om i världen är en stor utveckling och ära för oss och att få arbeta och stötta dem vidare så att det får all utbildning i internet marknadsföring och business utbildning. Vi arbetar med både med företagare och privatpersoner. Företagarna söker ofta lite mer resurser för att utveckla vidare det de har och även marknadsföra utbildningsprodukterna i systemet. Privatpersonerna är allt ifrån de som söker jobb, vill jobba hemifrån, vill byta jobb, vill ha extra jobb, vill förbättra sin ekonomi etc.. De flesta letar efter jobb på Internet och men vill inte jobba med hälsoprodukter eller andra produkter som man måste sälja och tvingas ha lager ut av i hemmet eller i butik, utan de vill ha ett jobb där de helt jobbar på internet utan försäljning och obekväma tjänster och utan att behöva ha egen produkt. Men däremot har de möjlighet att i framtiden kunna marknadsföra vilken produkt som helst och kunna bygga upp egen hemsida.






    



  Lyssna till grundaren av SFM ( Stuart Ross )


SFM & DEA direktförsäljning och utbildnings plattform är en av de få företag som erbjuder ett unikt koncept att bara kunna arbeta på internet och där man inte är uppbunden till att vara på någon speciell plats utan kan jobba var som helst bara man har dator och internet uppkoppling.



Svensk information om hur du kan jobba i denna unika Internet verksamhet och skapa din frihet och bli ekonomisk oberoende

HEMSIDA 

lördag 20 april 2013

Du vill bli ekonomisk oberoende? Jobba Hemifrån & Endast Via Internet?

Vad vill du göra med ditt Digitala Liv? 


Du vill ha kontroll över ditt liv? Du vill bli ekonomisk oberoende? Du vill ha kul? Du vill ha ett liv? Ett Digitalt liv?


Jobba Hemifrån & Endast Via Internet?

SE MER INFO HÄR

Jobba hemifrån



Arbeta var du vill med endast din dator - Arbeta endast via Internet - Jobba hemifrån


Låg kostnad för att komma igång. (Mycket mindre än många andra hem affärssystem möjligheter -. Särskilt mycket mindre pengar än att starta en traditionell affärsverksamhet eller få en examen)



Fungerar snabbt. (Du kan komma igång inom de närmaste minuter om du verkligen magkänslan att viljan lyckas och har ett stort driv )

Inga bindande avtal. (Medlemmarna är fria att säga upp sina medlemskap när som helst utan påföljd.)

Fungerar för även den som avskyr att prata i telefon eller är blyg att prata med folk!

Vill du ta steget till en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg och kan jobba var du vill?


 

 


Hemsida

tisdag 16 april 2013

Redo för en Internet livsstil och samtidigt kunna jobba hemifrån?



 " Upptäck Hur Du Kan Uppnå En Internet Livsstil Och Jobba Var Du Vill...När Du Vill Med Endast Din Dator Som Verktyg "








Att kunna jobba var du än befinner dig är en otrolig bekvämlighet.



Att jobba i ett annat land eller på resan eller bara kunna jobba när du ska vara ute i din stuga


Det finns inga gränser var du kan jobba, bara du har dator och internetuppkoppling så du kan i stort sätt jobba var du vill i världen.


Vill du skapa en bättre ekonomi? Vill du kunna unna dig det lilla extra, som till resor, renovering, hobbyn, ny kläder, ny bil etc...


Vill du kunna jobba fram en extra inkomst sidan av ditt nuvarande jobb och därefter kunna avsluta, för att helt kunna jobba via Internet med din dator?


Hur kan detta vara möjligt? Jo SFM & DEA Internet verksamhet ger den möjlighet för den som söker förändring och vill bli egen chef. 








Ersätta din nuvarande inkomst genom att uppgradera dig till till SFM , The Six Figure Mentors, ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över


Få provision på SFM online system, DEA produkter och tillsammans med detta har du 8 inkomstströmmar



I SFM online programmet finns live och online utbildning, tillgång till SFM :s gemensamma forum för endast medlemmar, utbildning om hur du driver trafik på internet , online produkter att marknadsföra, utbildning via video mallar, seo utbildning,utbildning av världskända lärare, eget domännamn, egen färdig WordPress blogg, SFM egna färdiga blogg med ditt domännamn, 10-tal färdiga hemsidor, färdiga betalsidor, atuomatisk e-mail utskick till kunder världen runt , olika strategier och verktyg att kunna marknadsföra produkterna eller tjänsten , sidor med tips om var man kan bli återförsäljare eller affiliate och där man kan marknadsföra SFM & DEA. Dessutom kan du sätta upp produkter och priser, skapa banners, spårnings länkar, roteringssystem för dina webbsidor, se rapporter i realtid på nätet och mycket mera till




Redo för en Internet livsstil och samtidigt kunna jobba hemifrån med hjälp av unika professionella SFM & DEA online business?


Mer information om detta via våra svenska samarbetspartners: HEMSIDA 


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTXWxiXUQ7IE0ib0tOu-kExZQLDTBuFygjQMHtGQz4x54xR3OIpPj-IK_PteSs2ZLMjIwQkyaRpxFbqW4qrgJKlt2TpJNR_uNGKyUyelkvhtMLN3Qk64kwRKzkco1j3RyGYNtP94gmsYg/s758/se980x120.gif
 

måndag 15 april 2013

För att hitta bra sökord för t.ex en artikel eller något du vill skriva om i din blogg

Ibland kan det var svårt att hitta rätta orden för just skrivandet

Vi hittade ett oerhört bra verktyg som alla kan använda sig av. Om du t.ex. ska göra en annonskampanj eller skriva en artikel så har funnit denna oerhörda effektiva sökordsverktyg . Så vad än ger dig på att skriva så kan du lägga in nåt ord och se vilka fler ord som kommer till och kanske användning av dem med. 

 
Det är ett  oerhört bra verktyg för den som vill synas på Google och det går användas i många olika språk

Till sidan --> sökordsverktyg .

Ska du hitta något på Internet och samtidigt som du kan jobba hemifrån så finns där en del möjligheter



Ny vecka och nya utmaningar







Vill du komma igång med en Internet verksamhet ska du fundera vad du är beredd på att lägga ut för din verksamhet?




Ska du starta något eget då måste du vara medveten att det kommer kosta något.


Ska du hitta något på Internet och samtidigt som du kan jobba hemifrån så finns där en del möjligheter.


Men du ska fortfarande vara medveten om att det är inte gratis, utan alla program ute på nätet kostar och kostar de inget, är de heller inte seriösa.


Då vi kom i kontakt med den Internet verksamhet som vi jobbar med idag,var för 2 år sedan och då visste vi inte så mycket om olika online program som fanns på Internet.



Det vi gjorde var att kolla om där var några svenskar som jobbade med konceptet och på den vägen blev det. Vi fick kontakt med Strom & Bir och de visade oss vägen hur vi kunde jobba med vår Internet verksamhet.




   

lördag 13 april 2013

Du vill väl tjäna stora provisioner så du kan bara leva på din verksamhet och få den frihet du drömmer och inte ha en chef som jagar häcken av dig.?








 


Bilden säger mycket. Det här kan bli verklighet för den som verkligen vill komma framåt.
Friheten att kunna styra sin egen tid och kunna jobba var man vill. Som ute i det fria och bara njuta av det lugna och känna grönskan

Vår verklighet är så idag, men det krävdes lite jobb och tålamod. Har man bara 110 % vilja att komma framåt då är detta ingen omöjlighet för någon

Att jobba bara på Internet är en otrolig frihetskänsla och att jobba hemifrån går inte beskriva hur underbart det är.. Du bestämmer själv när du vill stiga upp och börja jobba. Du bestämmer precis vad du vill jobba med. Vill du lägga ut några annonser så gör du det. Vill du skriva artiklar gör du det eller vill du jobba med video annonsering som verkar så kul då gör du det. Alltså det finns inga begränsningar på var du kan marknadsföra din tjänster och produkter. Vill du jobba med att diskutera på forum så gör du det och får säkert många som vill höra mer om ditt koncept.

Ja men vilket koncept tänker du kanske. Jag som inte ens har några produkter eller någon tjänst att marknadsföra. Lugn, I SFM  & DEA Online business får du hela konceptet färdigt, dvs tjänsten och produkterna

Och inte behöver du sälja eller ha lager hemma . Hur kan detta vara möjligt

Du vill väl tjäna stora provisioner så du kan bara leva på din verksamhet och få den frihet du drömmer och inte ha en chef som jagar häcken av dig.? 

Helt klart ska du fundera på om du har möjlighet att starta en Internet verksamhet som är betydligt mindre kostsam som traditionell företagsamhet.  

Hur mycket är du beredd på kunna lägga på din verksamhet? Tänk på det? Är det 2000 kr mycket eller är det betydligt mycket mer du kan lägga för att få ordentligt med provision på dina tjänster? 

Eller är du inte beredd på att lägga något alls? Då kan du aldrig starta något eget, för allt man än har tänkt att starta kostar . Ska du starta och sälja hälsoprodukter så kostar det,  genom att du måste ha ett litet lager så du kan leverera ,till dina kunder eller ska du starta frisör kostar det hyra, stol och alla produkter man behöver. Ska du starta affär vad kostar det?

Nu till det sista vill du jobba med en professionell internet verksamhet som är grundat två unga män, Stuart Ross & Jay kubassek och proffs i internet marknadsföring och bästa mentorer man kan ha. 

Vill du ha mer info om SFM & DEA online business genom våra svenska business partners?

Här kommer du till hemsidan :HEMSIDA



torsdag 11 april 2013

Jobba Hemifrån och med SFM & DEA Online Business



Hej igen!


Vi måste bara visa vår engelska hemsida som vi har fått när vi började jobba med SFM online business.



Vi är riktigt stolta över den :)













Alla som tar steget att jobba hemifrån och med SFM & DEA får en sådan finns personlig hemsida och även 10 tal andra hemsidor att kunna marknadsföra och mycket mera till

Här presenterar vi den för dig----> ENGELSK HEMSIDA

Vad man än gör och vill ha framgång, då är det bara 110% vilja som krävs

Grattis till dig Jennie som blev Mästerkocken 2013

 

















Att du Jennie hade vinnare instinkt gick verkligen inte ta miste om..Redan från allra början visade du att du skulle aldrig ge upp och här står du nu som Sveriges Mästerkock

Vad man än gör och vill ha framgång,  då är det bara 110%  vilja som krävs 
Att se sin vision framför sig. Vad är det jag vill förverkliga. Är det kanske att kunna få resa jorden runt eller är det kanske att få bygga ett nytt hus från grunden. Det bästa är att börja med att dela upp målen till små mål och eftersträva dem och fira för varje framgång.

Varje gång vi har framgång med vår Internet verksamhet fira vi lite. Det ger också inspiration till att fortsätta lägga nya mål.

Vill du också ha information om vad vi jobbar med och vill du veta hur du kan jobba hemifrån och endast via Internet?. 

Klicka in på vår hemsida här till höger

onsdag 10 april 2013

Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?


nk …            
Du vaknar upp till en otrolig utsikt över havet (eller kanske bergen för den vackra utsikten), med en kopp kaffe och loggar in på ditt Internetkonto för att se hur mycket du tjänat medan du sov. Stress och att betala räkningar, skulder är borta, pengar inte längre den största oros faktorn och livet kunde bara inte bli bättre!
Vad är din vision?

Det finns en möjlighet för alla. Men det gäller att ta vara på tiden som är just NU!!


Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg? 
 
Att kunna sitta och fika på ett café och samtidigt jobba lite grann, är drömmen för många eller ta din laptop och sätta sig ute i parken och njuta av den underbara vårsolen och höra fågelkvitter medan du jobbar par timmar.


Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge en otrolig utveckling?

Söker du frihet och kunna jobba mindre? 

Redo för en Internetlivsstil?

HEMSIDA

Redo för en Internet Livsstil?

Ny dag och nya utamaningar

Vad får dig att bli inspirerad?

Är det ha ett jobb som du trivs med och som du kan planera hur du vill?

Idag ser vår dag ut så här: lite jobb på förmiddagen, med att jobba lite med soloannonser, dvs e-mail annonsering.

Det går till så att vi är gratis medlemmar på sidor där man jobbar med soloannonser och banner annonsering. Vi skriver en annons och sen sänder vi iväg den och de personer som ute och letar efter nån affärsmöjlighet är också då medlemmar i dessa sidor och får då automatisk e-mail med information från olika entreprenörer och deras tjänster och produkter.
Detta är riktigt givande och lärorikt för vi provar alla möjliga sätt att skriva våra e-mail annonser. Vi ser också vilka som går bra och hur trafiken till dem går, alltså hur många som tittar på annonserna.

Vill du också jobba hemifrån och endast via Internet ? Vill du kunna jobba var du vill i världen och ha din laptop som arbetsverktyg? 

Klicka in och få svensk information




Ha en fortsatt bra dag!!

tisdag 9 april 2013

Jobba hemifrån med SFM online verksamhet - En fantastisk livsstil med obegränsad möjlighet!

Att jobba via Internet kräver också arbete

Det är viktigt att veta att man måste lägga krut i arbetet, dvs ha minst 100 % vilja att komma framåt

Man måste vara medveten om man vill att sin verksamhet ska komma framåt då går det inte att tänka i hobbytanken

Framförallt tro på ditt jobb och tro på dig själv är väldigt viktigt

Sätta realistiska mål som kan delas in mindre små mål är också något att fundera på

Är du beredd på att förändra din tillvaro då ska du verkligen läsa vidare....


 

Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling?


Söker du frihet och kunna jobba var du vill och när du vill? Vill du också jobba hemifrån?


Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?


Vi är ett svenskt team som jobbar med SFM & DEA Online Business och har ett starkt samarbete.


Vi erbjuder en unik komplett nyckelfärdig internet verksamhet

Vem skapade SFM & DEA ?


Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).


Vad får jag i online systemet?

I SFM online programmet finns live och online utbildning, tillgång till SFM :s gemensamma forum för endast medlemmar, utbildning om hur du driver trafik på internet ,utbildning hur skapar din inkomst, DEA online produkter att marknadsföra, utbildning via video mallar, seo utbildning,utbildning av världskända lärare, eget domännamn, egen färdig WordPress blogg, SFM egna färdiga blogg med ditt domännamn, 10-tal färdiga hemsidor, färdiga betalsidor, atuomatisk e-mail utskick till kunder världen runt , olika strategier och verktyg att kunna marknadsföra produkterna eller tjänsten , sidor med tips om var man kan bli återförsäljare eller affiliate och där man kan marknadsföra SFM & DEA, Dessutom kan du sätta upp produkter och priser, skapa banners, spårnings länkar, roteringssystem för dina webbsidor, se rapporter i realtid på nätet och mycket mera till




Vill du läsa om SFM & DEA i lugn och ro och få 6 timmars information om hur du går tillväga för tjäna pengar och hur du jobbar med SFM & DEA 


För att veta om detta passar just dig att jobba med SFM & DEA Online verksamhet har du möjlighet att ta del av SFM Applikation Pack.
 
Omedelbar information om Internet Laptop Livsstil och hur man kan komma igång direkt!


Du får omedelbar tillgång till 6 timmar videomaterial som tagits från en utsåld seminarium tidigare i år och som värderas till $ 497 ... Enbart detta kommer göra dig förvånad och det är bara en av de bonusar väntar på dig!

När du tagit del av SFM Applikation Pack kommer  du att få inloggningsuppgifter för SFM privata online-plattform och du kan omedelbart logga in och komma åt bonus video ...


Detta vill du väl inte missa!!
 
Absolut allt du behöver veta om att bygga en sex siffrig online-verksamhet

Den information du kommer att få beskriver i detalj nyckeln till massiva välstånd och frihet, och ännu viktigare, hur man underhåller denna livsstil för alltid.

Detta är verkligen ovärderlig information. Tänk dig att du kommer att få tillgång till den information och det kan förändra ditt liv för alltid.

     Inga fler eländen
     Inga fler obetalda räkningar
     Inga fler huvudvärk
     Inga fler sorger

... Bara en fantastisk livsstil med obegränsad möjlighet!


Vi menar verkligen detta !! Vi hade inte jobbat 2 år med detta om det inte hade varit seriöst och vi hade ännu mindre jobbat med detta om man inte fick rejält med provision för online programmet och produkterna

Men du får inte glömma att det krävs lite arbete och att du får lägga ner ca 10-20 timmar i veckan om du vill att det ska bli resultat

Åtta kraftfulla potentiella inkomst strömmar (och växande). Du har "flera strömmar av inkomst" - för ultimat ekonomisk trygghet och välstånd byggnad. Inklusive extrainkomst!
Låter väl otroligt...


En stor provision på varje försäljning - att börja tjäna riktiga pengar (eller helt enkelt ersätta din nuvarande jobb inkomst) så snabbt som överhuvudtaget är möjligt.

Recession-bevis vinster. (SFM har sett rekordtillväxt under den nuvarande "stora recession.")

Noll erfarenhet krävs. (Kan du använda e-post? Surfa? Då har du alla "färdigheter" du behöver för att komma igång.


Det bästa är ändå att..


Professionella konsulter gör allt det "tråkiga jobbet", dvs säljer åt dig. (Ingen personlig försäljning, övertyga eller förklara -! Någonsin)
Utan du kan lugnt koncentrera dig på utbildningen och hur du marknadsför dig på Internet


Det flesta vet att Facebook och Twitter är de stora marknadföringsplatserna


Men SFM har mer än vad den högutbildade marknadsföraren vet


Du kan lugnt luta dig tillbaka och ta del av online programmets olika mallar, utbildningar både online och live dvs ett helt enkelt nyckelfärdigt online system med de bästa stratgeierna du kan tänka dig inom internet business

Ja nu tycker du väl att det låter alldeles för bra och det just vad det är


Konceptet är designad för en vanlig människa, även om du inte kan någonting om affärer, datorer eller försäljning  (Den genomsnittliga SFM medlem är 47 år gammal utan någon dator, försäljning eller erfarenhet från näringslivet.


Massive inkomst potential. (Självklart kan vi inte garantera din inkomst, som skulle vara olagligt och oetiskt. Men detta system har genererat sex siffra inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för några av våra medlemmar. Så himlen verkligen är gränsen.)

Tid frihet. ("Heltid" anses vara 12-15 timmar i veckan av många av våra medlemmar. Du kan använda vårt system för att ersätta ditt jobb inkomst medan du arbetar deltid hemifrån, om du vill. Faktum är att många medlemmar driver sin verksamhet från en mobiltelefon och från arbetet ,på sina raster eller lunch)

Rörlighet. (SFM kan köras från var som helst i världen med en telefon och bärbar dator. Vill du ta en tur?. Inga Problem Ta en vecka ledigt? Inga problem. Systemet håller din försäljning  igång och generera intäkter för dig även om du är ute från staden eller ute och reser, umgås med dina barn eller sover på stranden!)


Fungerar snabbt. (Du kan komma igång inom de närmaste minuter om du verkligen har magkänslan att vilja lyckas och har ett stort driv )

Inga bindande avtal. (Medlemmarna är fria att säga upp sina medlemskap när som helst utan påföljd.)

Fungerar för även den som avskyr att prata i telefon eller är blyg att prata med folk!

Vill du ta steget till en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg och kan jobba var du vill?


Då ska du inte tveka en sekund. Det finns en möjlighet för alla.

Men det gäller att ta vara på tiden som är just NU!!

Men vad gör jag när kommer in i online systemet?
Får hjälp av svensk SFM mentor som visar dig vägen och kontaktar dig så du känner dig trygg med din online verksamhet

Engelsk information om SFM & DEA
Här kommer du direkt till sidan där du får tillgång till SFM Applikation Pack
---> HEMSIDA

måndag 8 april 2013

Att jobba online hemifrån har blivit allt vanligare. Fler och fler vill bara jobba via Internet för att kunna styra sitt arbete var de vill ifrån


Hej och välkommen till vår blogg!




Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling?


Söker du frihet och kunna jobba var du vill och när du vill?


Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?

Vi är ett svenskt team som jobbar med SFM & DEA Online Business och har ett starkt samarbete.


Att jobba endast via internet är en verklig dröm som gick uppfyllelse, då vi hittade detta otroliga SFM online verksamhet som helt färdigt system med otroliga DEA produkter


Vi har just jobbat med en svensk hemsida som förklara vad SFM & DEA är för något




Att jobba online hemifrån har blivit allt vanligare. Fler och fler vill bara jobba via Internet för att kunna styra sitt arbete var de vill ifrån





Att få en ersättningsplan som ger dig möjlighet att jobba helt med din internet verksamhet och styra din egen tid och få möjlighet att förverkliga dina idéer

För mer information om hur du kan jobba hemifrån & endast via Internet 

HEMSIDA

lördag 6 april 2013

Jobba hemifrån - Internet möjlighet

Jobba Hemifrån och med online systemet SFM & DEA 

 Vem skapade SFM & DEA ?


Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit intregrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA)



 

Stämmer en eller flera följande meningar in på dig nedan?  



Då ska du titta vidare på denna Internet möjlighet, där du endast arbeta via Internet och du kan jobba var du vill i världen med din laptop 


 




Jag vill inte:

...arbeta för någon annan.
...göra någon annan rik
....att någon annan ska bestämma över mig
....leva från löneutbetalning till löneutbetalning
....vara rädd för att pengarna inte räcker till varje månad.
 
Jag vill:

...ersätta min nuvarande inkomst genom att arbeta hemifrån eller var jag vill med min dator
....skapa en inkomst på internet då jag idag är arbetslös och hittar inget jobb.
...bygga en stabil passiv inkomst och smarta placeringar på sikt som i sin tur genererar ytterligare passiv inkomst
....vara min egen chef med mer frihet och flexibilitet där jag kan umgås mer med min familj och nära & kära
....starta en business samtidigt som jag redan har ett jobb eller företag
....bli en internet entreprenör på heltid och skapa mitt levebröd med endast min dator som verktyg
....starta min egen business men vill ha ett enklare och billigare alternativ än tex traditionell franchise eller företagande
....ha möjligheten till att kunna resa runt i världen när jag vill....umgås med likasinnade människor som strävar efter samma sak som jag
....ha steg för steg utbildning så jag kan lära mig fort
....gå i pension tidigare och inte oroa mig för pengar.

Passar en eller flera meningar in på dig så rekommenderar vi att du tittar in få ytterligare information på svenska    HEMSIDA

Vi får en del förfrågningar om detta är seriöst och om man kan tjäna pengar
Vi hade inte jobbat 2 år med detta om det inte hade varit seriöst och vi hade ännu mindre jobbat med detta om man inte fick rejält med provision för online programmet och produkterna. 

Men man ska vara medveten om att det krävs lite arbete i början och har man möjlighet att lägga 10- 20 timmar i veckan på att arbeta med att driva trafik på Internet med hjälp av utbildning som finns i online systemet , SFM & DEA då har man möjlighet att lyckas