torsdag 28 februari 2013

“ Upptäck Hur Du Kan Uppnå En Internet Livsstil Och Jobba Var Du Vill…När Du Vill Med Endast Din Dator Som Verktyg ”

Du kanske är precis i samma situation som vi var för 2 år sedan?

Med usel inkomst och på jakt efter något som kan ge dig en möjlighet till att få en ny start i livet

Vi löste det genom Internet. Vi fann en världsledande beprövat Digitalt affärssystem med all utbildning. 

Vi gjorde steg för steg utbildningen och tjänade också pengar under tiden då vi utbildade oss. Vi fick en mentor som hjälpte oss på alla sätt att komma framåt. 
Idag är vi tacksamma och detta är en otrolig frihet. Vill vi jobba några timmar så gör vi det och det känns aldrig långtråkigt utan vi får nya ideer och tips regelbundet. Skulle någon idag säga till oss, att ni måste bli anställda finns ingen risk att vi hade tagit det. Vi vet att vi kan jobba med vilken produkt vi vill idag och få kunderna att hitta den. Men det krävdes att få utbildning och gå ut i den digitala internet världen och prova olika sätt att driva trafik  och prova olika sätt som passade oss.
Det intressanta i det hela är att alla som arbeta endast via Internet gör det på så många olika sätt.
Det är det som är själva utmaningen att få prova nya sätt. 

Vi älskar vårt arbete och skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat arbete
Det är svårt att beskriva med ord om känslan av frihet i detta. Jo lite kan vi ju beskriva.
Åker vi t.ex. på resa till Italien tar vi vår laptop med oss kan jobba par timmar på kvällen och samtidigt tjäna vår inkomst medan vi ändå har semester. Då känns också semestern nyttig, nytta med nöje alltså och det tycker vi skadar inte.



Vad vill du göra med ditt Digitala Liv?


“ Upptäck Hur Du Kan Uppnå En Internet Livsstil Och Jobba Var Du Vill…När Du Vill Med Endast Din Dator Som Verktyg ”


Möt våra samarbetspartners, som arbetar med världsledande beprövat unikt online verksamhet SFM (The Six Figure Mentors ) och  DEA (Digital Experts Academy) precis som vi

Få svensk information av våra samarbetspartners 
genom att klicka in på bilden nedan




Vi ger information om en komplett internetverksamhet i en global marknad kombinerat med en gedigen utbildning

Vad drömmer du om?

Frihet?
Mer tid för familj och vänner?
Bättre inkomst?
Bestämma din egen tid?
Mer tid och råd att resa?
Få mer utveckling?
Mer tid för fritid och hobbyn? 
Mening med Livet?
Internet Livsstil?
Arbeta Hemifrån?

Hur ser din vision ut?

Vill Du Arbeta Var Du Vill Med En Global Internet Marketing Business?

















Komplett internetverksamhet i en global marknad kombinerat med en gedigen utbildning. Du jobbar enbart med din dator & telefon.
Vi utbildar dig så du kan dra fördel av den nya digitala ekonomin i resten av ditt liv.

Vi hjälper dig skapa en bra inkomst samtidigt som du utbildar dig genom att vi pluggar in dig till ett Digitalt marknadsföringssystem som vi och många andra i världen över använder. Vi själva har använd detta framgångsrikt i 2 år nu

Vad är då en Internet marketing business?
Vår utbildning lär dig sälja i stort sett allt på Internet
Det bygger på att du ska bli en helt självgående Internet Entreprenör. Du kan också skapa egna produkter som du kan själva marknadsföra och sälja. Har du ingen egen produkt eller inte vill skapa produkt då marknadsför du de Digitala business produkter som online systemet erbjuder och får betalt via dem, då efterfrågan är stor av kunder världen över

Det vi erbjuder är en video som berättar allt i detalj hur du går tillväga för att skapa en inkomst via Internet? Lyssna och följ stegen

Här kommer du till våra samarbetspartners och hemsidan: Klicka In Här


Ha en super bra dag!!

tisdag 26 februari 2013

Det är bara du som vet vad du har för möjligheter?

Du kan förändra bara du vill !

Du har val, antingen stanna där du är just nu eller bestämma dig att göra att göra verklighet av det du drömmer om

Vad är din framtids vision ? Vad är just det där du verkligen vill göra?

Det är bara du som vet vad du har för möjligheter?

Det är ingen som kan ta dina drömmar ifrån dig? Är det att arbeta hemifrån så är det ditt beslut?

Har du bestämt dig till 110 % att vilja att komma framåt ? Ingen kan ta det ifrån dig om du har bestämt dig

Det är din styrka och vilja som gäller !! Du ska bara tänka på dig själv just nu!!  Vad är det det du vill förändra?

Vi vill att du tittar på den inspirationsfilm. Den säger en hel del

 

lördag 23 februari 2013

Är det många som handlar på internet i Sverige, kanske du undrar?

Hej igen! 

Idag var vi kontakt med en vän som också är företagare. Hon frågade om vi kunde titta på hennes hemsida. Hon hade gjort om den och skrivit lite nytt om sina hudvårdsprodukter och ville ha lite respons på om där var nåt som behövde förändras. 

Vi frågade henne om kunderna hittade hennes produkter. Hon svarade jag det ser ni väl var de hittar dem, alltså på produkt fliken på hemsidan menade hon. Hon hade helt missförstått det hela. Vi menade om kunderna hittade henne på Internet. Då fick vi inget svar från henne. Vi kollade upp på google och det visade sig att hennes sida inte ens låg på de fyra första google sidorna. Då berättade vi för henne om att när kunder letar efter en viss produkt och de inte hittar kanske just hennes sida på de tre första google sidorna då ger kunderna upp eller så väljer de andra produkter kanske på den första google sidan. Som företagare gäller det att synas högst upp på första google sidan,då har man ett helt annat utgångsläge.  Alltså går det inte bara göra en snygg hemsida och tro att kunderna hittar den. Även om man håller på att ändra den ofta så hittar kunderna inte den för det. Nej det gäller att hitta vägar som gör att den kommer högt upp på google och få kunskap om Internet marknadsföring.

Och hur gör man det? Jo man kan ju börja med att skriva t.ex. en blogg och lägga in videos
Google rankar nämligen upp det högt och har ett samarbete med Youtube.

Har man t.ex. en hemsida med webbutik som vår vän har så gäller det verkligen att få kunskap om hur kunderna hittar tjänsterna , alltså hur man ska göra för att driva trafik till tjänsterna och för att få vinstdrivande verksamhet på Internet


Är det många som handlar på internet i Sverige, kanske du undrar?

Här kommer häpnadsväckande siffror.

Detta är bara en av anledningar till att du ska befinna dig på internet då internethandeln ökar för varje år som går.

Du hittar artiklen genom att klicka på länken nedan.

http://www.internetstatistik.se/artiklar/84-procent-e-handlar/


Börjar man ett samarbete med oss & Ström & Bir har man ett unikt utgångsläge att kunna jobba fram en framgångsrik Internet verksamhet på kortare tid än vad en traditionell företagsamhet gör. Hur vet vi detta och är säkra på detta?

Jo i vårt digitala världsledande online verksamhet finns möjlighet för den som ingen kunskap har att bygga upp egen internet verksamhet av professionella utbildare både online och i live och nå framgång på kort tid.

För mer information om detta ===> KLICKA HÄR



Ha en super bra dag!!

torsdag 21 februari 2013

Är du en person som inte vill hålla på med försäljning, men vill bara jobba på Internet då ska du inte tveka att titta vidare på detta

Föreställ dig detta ...

Du börjar arbeta med ett nytt företag, med en direkt försäljningsbolag. En av anledningarna till att du har valt att ansluta sig till detta en beror på att de är erbjuder produkter och tjänster som förändrar liv. Du vill inte sälja vitaminer, kosttillskott, lotion, smink eller juice. Du vill ha en verksamhet med ett högre syfte.





Att välja väg inte alla gånger lätt. Det viktigaste är att lyssna till sitt inre vad är det man verkligen vill göra. Ibland kommer tankar som nej det där kan jag väl inte göra eller hur ska detta fungera. Eller kan jag verkligen tro på att det kommer gå bra. Inom oss alla har det nån gång funnits en tveksamhet, då vi ska starta något nytt. 


Det viktigaste i detta skede är att bestämt säga till sig själv att det här kommer gå hur bra som helst. Har tusentals andra provat och lyckats varför skulle inte jag då kunna göra likadant. 


Det var precis så vi kände oss, när bestämde oss att prova detta unika online verksamhet och bara jobba på Internet. Med facit i handen så är evigt tacksamma att vi lyssnade till vår inre röst som sa att detta kommer ni klara galant och på den vägen är det. Idag jobbar vi med kunder över hela världen som lär sig strategierna i systemet och lär sig de färdigheter för att utvecklas till framgångsrika internet entreprenörer.


Du behöver inte någon tidigare erfarenhet (om du kan surfa på webben, kan du göra detta!)

Är du en person som inte vill hålla på med försäljning, men vill bara jobba på Internet då ska du inte tveka att titta vidare på detta unika utbildning och affärssystem

Genom våra business partners får du svensk information 
===> MER INFORMATION HÄR

Du kanske tänker, ja, men jag kom ju till denna blogg för jag vill tjäna pengar och arbeta endast via Internet? Men hur kan detta vara möjligt?

Den Digitala livsstilen har mer och mer börjat synas.  Vi skapar våra egna val och vi har flera vägar att tillgå och att få utvecklas framåt. Vi arbetar var vi än befinner oss. 

Bestämmer vi oss att resa till Barcelona har vi både Iphone och den bärbara datorn med oss och kan arbeta några timmar och ge respons till kunder över hela världen. Vi har ju hela världen som arbetsplats.  Men vi väljer själva de områden vi vill jobba på.





Den Digitala livsstilen och dess utbildningsforum  ger också oss en möjlighet att utvecklas framgångsrikt på Internet. Genom  e-lärande program ger det oss en grund för framgång i den digitala ekonomin.

Vadå för program, kanske du tänker?
WeSkill Sales and Service Training from WeSkill

En egen "e-lärande" plattform som drivs av WeSkill, världsledande inom professionell utveckling och online utbildning. (Detta är samma utbildning som några av världens mest framgångsrika företag betalar hundratusentals dollar för.)


Varför ska jag utbilda mig kanske du tänker ?
Jo om du funderar på att starta något på Internet bör du ju ha kunskap om hur dina kunder ska hitta dig och hur du driver trafik till din tjänst så att kunderna köper din tjänst. Även om du inte har en egen produkt än så länge eller inte vill ha, så har du möjlighet att hjälpa andra hur de ska bygga företag på Internet, för den biten kan du redan genom den utbildning som du får i denna information och utbildningsplattform.

Du kanske tänker, ja, men jag kom ju till denna blogg för jag vill tjäna pengar och arbeta endast via Internet? 
Ja och det precis det du kommer att göra lära dig lärandet att skapa inkomst via Internet och lära dig driva trafiken till tjänsterna som finns i online plattformen där du utgår ifrån.  Du kommer inte att arbeta med försäljning, då vi har säljsupport som sköter det tråkiga arbetet åt dig (självklart kan du göra det, om du tycker det är roligt). Du kommer inte behöva göra egna hemsidor utan det finns färdigt till dig. Det som också finns färdigt är automatisk email utskick till dina kunder, undersidor där dina kunder köper dina tjänst direkt på sidan. Och så klart alla tänkbara video utbildningar, live online utbildningar, online verktyg m.m  där du får kunskap om hur du dina kunder hittar dig. Det blir inte du som jagar kunderna utan de hittar dig och de är så den professionella entreprenören arbetar.

Du kanske tänker, de är så mycket kunskap och utbildning, jag har ju gått skolan och orkar inte mer.
Broms säger vi här direkt, ingen panik. Först och främst har du 12 månader att beta av den e-lärande program du börjar på och du har alltid möjlighet att titta tillbaka på det du vill färska upp och allt gör du i den takt du vill och vad du vill ta in. 

Det här en guld investering till dig själv som ingen kan ta ifrån dig, som skulle ta dig många år på högskolan att lära dig och även bli enormt studie skuldsatt och ändå inte få kunskap av alla dessa bitar som DEA (The Digital Experts Academy ) online produkterna erhåller och dess digitala kvalité. Med den här investering till dig själv bygger du din framgångsrika internet verksamhet på en kortare tid än traditionell företagsamhet

Du kanske tänker, ja men de där friheten var ju jag ute efter ?
Precis så är det du bestämmer själv när på dygnet du vill arbeta och hur många timmar du vill.
Har du 3-4 timmar över då kommer du långt och kan lägga in dem där du vill och när du vill. Ja och friheten är också att inte jobba som en anställd på 8 timmar utan jobba mycket mindre,  men mer effektivt.

För att du ska få mer inblick i det hela har våra business partners skapat en svensk hemsida med all information om hur du kan arbeta endast via Internet och utvecklas framgångsrikt

FÖR MER INFORMATION KLICKA IN HÄR 


Vad vill du göra med ditt digitala liv?  

 

onsdag 20 februari 2013

Att Arbeta Endast Via Internet



 

Letar du efter något där du kan få bättre inkomst?









 Funderar du på att arbeta hemifrån och endast via Internet?

 






Du vill arbeta på Internet, men inte med MLM (multi level marketing) ! 











Du vill slippa ha lager hemma eller på ditt kontor








Du vill ha frihet, mer tid för familj och vänner, jobba mindre antal timmar, jobba hemifrån, vill förbättra din ekonomi, vill resa mer eller ha mer tid till fritid och hobbyn?





Om allt det här stämmer in på dig, erbjuder vi dig att lyssna till våra business partners och mentorer, som hjälpte oss att komma igång att arbeta endast via Internet.





 EN UNIK INTERNET
   VERKSAMHET!!






FÖR MER INFORMATION KLICKA IN HÄR !!










tisdag 19 februari 2013

Att fundera på vad man är bra på och vad man tycker om att göra

Hej och tack för att du besöker vår blogg. Vi vill åter knyta an till detta vi skrev för par år sedan och vill ge en återblick i om man tvekar över sin situation eller att man inte har en blekaste aning om vad man vill göra.

Alla har vi någon gång fått stanna upp och börja fundera över vårt liv. Oftast bottnar funderingarna i " Jag vill göra något men vet inte vad"


Några punkter som är rätt bra att ta sig an i det skedet


1. Fundera på vad man är bra på och vad man tycker om att göra. Är man nu tex, bra på skriva, så kanske skribent är ett alternativ eller så är man bra på lyssna och coacha människor, då kan alltifrån konsultarbete till terapeut vara alternativ. Men som sagt detta är bara några exempel, men det är viktigt att lyssna inåt och se vad är det man är bra på


2. Har man nu bestämt sig vilken riktning man ska gå, då måste man börja titta på, ska jag vara anställd eller ska jag starta eget och arbeta hemifrån. I det första, dvs om man ska vara anställd, måste man börja skriva CV och den ska ju innehålla allt det viktigaste om dig som person och dina utbildningar , erfarenhet av arbete etc. som är intressant för jobbet och arbetsgivaren.
Ska man starta eget ska man sätta dig ner och skriva ner allt man vet som man själv kan göra och det man är inte så bra på eller inte kan rekommenderar vi att man överlåter till nån annan eller utbildar dig. Ska man starta eget som t.ex. konsult, måste man titta på vilka utbildningar som kan vara bra och för att få den utveckling som krävs. Ja sen är det allt det här med skatteverket, dvs skaffa F-skattsedel, företagsnamn, och eventuellt gå en starta eget kurs via dem etc... och allt den här informationen finns på skatteverkets hemsida hur man går tillväga som företagare.


3. Ja nu har vi kommit en bit och då måste man ha några mål vad ska allt det här leda till och var vill man vara t.ex om ca 1 år. Kan jag dela in målen i små delmål för att beta av dem i bra takt. Se målen som framgång är det viktigaste med hela processen.


4 . Att ha någon att bolla idéer med är också bra. Det som kanske är tveksamt, att göra kanske någon annan ser i ett annat perspektiv och kan få upp dolda talanger, dvs att man kan utveckla sig vidare. Det är också bra att ha någon att axla sina motgångar ,t.ex. dagar som inte flyter som de ska. Det kan vara alltifrån att kunder ger återbud  eller svårt att hitta nya kunder eller att marknadsföringen inte fungerar
Men som sagt detta är inget som varar för evigt utan se det som en lärdom, att kanske titta tillbaka vad kan man förändra som kan bli ännu bättre.


5. Nu har du jobbat ett bra tag och utvecklats till t.ex. en framgångsrik entreprenör eller kommit upp dig till en bättre position som anställd. Och allt flyter på riktigt bra och du trivs som fisken i vattnet


 Då är det viktigt att man inte glömmer var man började ifrån och här i detta skede bör man se möjligheten att hjälpa andra som också har hamnat där man själv en gång var.
Team work kallas det , även om man är anställd eller entreprenör att kunna stödja och samarbeta med varandra och hjälpa varandra till framgång ger den bästa livskvalitén


Slutligen vill vi berätta att i vårt team har vi stora utvecklingsmöjligheter och kan bolla idéer med varandra och stötta varandra framåt


måndag 18 februari 2013

Är du företagare eller behöver upplyft ekonomiskt eller vill du starta eget endast på Internet?

Ny vecka och nya utmaningar

Får du den utveckling du drömmer om?

Om du är företagare idag, då vet du att marknadsföringen är viktig, helst internet marknadsföringen. Det är något du måste arbeta aktivt med hela tiden, både inför starten och när företaget har kommit igång. Du måste hitta på olika sätt att tala om för kunderna att du finns så att de kan välja din vara eller tjänst. 

För att lära sig internet marknadsföring krävs utbildning.
Inom internetmarknadsföring är sociala medier ett växande verktyg för företag

De flesta vet att Facebook är en av stora platserna för marknadsföring. Men det finns oändligt mycket mera till och det har vi möjlighet att visa genom våra business partners

Är du företagare eller behöver upplyft ekonomiskt eller vill du starta eget endast på Internet?
















fredag 15 februari 2013

Det inte lätt att göra alla nöjda

Lite roligt så här på fredags kvisten 

Det inte lätt att göra alla nöjda 


 


I sådana här lägen som programledare gäller det att gilla läget och hålla trådarna på rätt håll och de tycker vi Bosse Larsson gjorde bra


Med detta vill vi önska dig en super bra fredag!!

torsdag 14 februari 2013

En trevlig Alla Hjärtans Dag

Idag önskar vi alla våra läsare en trevlig  Alla Hjärtans Dag


Idag firas Valentin dagen med blommor och presenter och affärerna går otroligt bra just idag.

Det finns många gamla teorier kring varför vi fira Valentin dagen.




" Olika berättelser med romantiskt innehåll har också kommit till. Enligt en av dessa var Sankt Valentin en kristen som levde i Rom på 200-talet och fick lida martyrdöden efter att ha trotsat kejsar Claudius II förbud att viga unga par. Innan han avrättades lyckades han smuggla ut ett kort till fångvaktarens dotter (jämför med den medeltida legenden ovan) som han var mycket förälskad i: det första Valentinkortet och ursprung till seden att skicka kort denna dag. Valentin sägs även ha haft för vana att plocka blommor i trädgården och ge dem till älskande par. Detta påstås ha givit upphov till seden att ge varandra blommor på Alla hjärtans dag."

Med detta önskar vi dig en super bra dag!

P.S
Vi förmodar att du letar efter något som kan förändra din tillvaro. Vi förmodar att du vill arbeta endast via internet. 

För mer information om det, kan du få på svenska av våra business partners 
Klicka In Här

tisdag 12 februari 2013

" Vad krävs för att kunna få det vi drömmer om "

Hur ser din vision ut? Vad drömmer du om?


Vinn dagen med att göra något du tycker om att göra




 


Vi drömde ofta om att kunna förverkliga alla våra hobbyn. Vi ställde frågan " Vad krävs för att kunna få det vi drömmer om " Då kom också svaren.

Det gäller bara lyssna inåt. Vad är det jag vill? Vad krävs för att nå dit? Är det att jobba hemifrån? Behöver jag kapital? Och hur mycket?

Men visst kommer det att vara en berg och dalbana innan man når dit man önskar.
Det sägs att man måste ramla minst tio gånger innan man når toppen.
Är man beredd på att kämpa och ha fokus dit man vill då är man redan en vinnare

Friheten som vi aldrig skulle vilja byta bort idag

Hej igen! Hoppas du har det bra

Vi sitter här och tänker tillbaka om hur det hela började
Åren går, men kommer ihåg detta som igår

Vi var i behov av bättre ekonomi och detta var våren 2011. Det började med att vi hade bestämt oss att vi ville jobba bara via Internet. Och eftersom vi hade jobbat med MLM så ville vi hitta något som gav mer kvalité och inte skulle ta så lång tid att bygga upp en verksamhet av. Och där man inte behövde jaga kunder utan kunderna kom till oss istället.

Plötsligt en dag satt vi som vanligt på Facebook och råkade se annons på sidan. Och där stod, sliter du i MLM? Söker du bättre ekonomi? Och på den vägen blev det. Vi anmälde oss och fick e-mail information och det var en norska som presenterade sitt konceptet. Det lät ju jätte bra tycket vi. Men där var en hake att vi tyckte ibland det var svårt att förstå alla norska ord. Så vi började leta efter svenskar som kunde jobba med konceptet och på den vägen blev det då våra mentorer som vi än idag har samarbete med, visade exakt hur vi skulle göra för att driva verksamheten framåt. Idag är evigt tacksamma för att de finns där för oss när vi behöver stöd att jobba framgångsrikt. Det har blivit en del resor och nu kan vi lägga upp arbetet hur vi vill och jobba var vi vill och när vi vill. Och vill vi bara jobba  2 timmar en dag så lägger vi upp 4 timmar en annan dag. Heltid blir det aldrig och vilken frihet som vi aldrig skulle vilja byta bort idag.






















 Stämmer detta in på dig?

Jag vill: 

…vara min egen chef med mer frihet och flexibilitet där jag kan umgås mer med min familj och nära & kära.

…starta en business samtidigt som jag redan har ett jobb eller företag.


…bli en internet entreprenör på heltid och skapa mitt levebröd med endast min dator som verktyg.


…starta min egen business men vill ha ett enklare och billigare alternativ än tex traditionell franchise eller företagande.


…ha möjligheten till att kunna resa runt i världen när jag vill.


…umgås med likasinnade människor som strävar efter samma sak som jag.


…ha steg för steg utbildning så jag kan lära mig fort.


…gå i pension tidigare och inte oroa mig för pengar



Vill du ha mer svensk information om konceptet och lyssna till våra business partners och mentorer?

 ==>MER INFORMATION HÄR!!<===




Ha en fortsatt bra dag!

Ulf & Marjukka

söndag 10 februari 2013

Arbeta Endast Via Internet

Stämmer detta in på dig?


Jag vill:

…ersätta min nuvarande inkomst genom att arbeta hemifrån eller var jag vill med min dator.

…skapa en inkomst på internet då jag idag är arbetslös och hittar inget jobb.
 

…bygga en stabil passiv inkomst och smarta placeringar på sikt som i sin tur genererar ytterligare passiv inkomst.
 

…vara min egen chef med mer frihet och flexibilitet där jag kan umgås mer med min familj och nära & kära.

…starta en business samtidigt som jag redan har ett jobb eller företag.
 

…bli en internet entreprenör på heltid och skapa mitt levebröd med endast min dator som verktyg


Gå vidare och få svensk information via våra mentorer och business parters