söndag 30 september 2012

Här kommer steg för steg information

Hej! Hoppas du haft en skön helg! 

Det här med att tro på det man gör och ha hoppet med sig hela tiden är väldigt viktigt vad man än tar för sig. Vi såg  svenska filmen "  Ängla Vakt ", vilket gav verkligen en tankeställare när det gäller att inte tappa hoppet. En otroligt känslosam film.




Idag tänkte vi berätta mer ingående om PRO Konceptet, för den som vill jobba hemifrån och jobba bara på Internet och inte behöva ha lager hemma och inte sälja till vänner och bekanta och inte heller hålla på med nån sorts telefonförsäljning och inte heller vill jobba med MLM koncept. 

Här kommer steg för steg information:

  1. Läs igenom och lyssna till Jay och anmäl intresse  http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=info-bg  
  2. När du kommer in på nästa sida, lyssna till de olika filmerna och läs igenom noga. Gör en Applikation Kit för att få mer information hemskickat och du kan logga in på PRO: s sida när du vill och få mer information  
  3. När du kommer in på tredje sidan har du information och kostnad om PRO Black Box Online System.
  4.  När du väl har betalt Black Box Online system kan du börja jobba direkt och du får all hjälp av oss och av PRO
  5.  Produkterna du marknadsför är olika utbildningsprodukter inom business ( kurser; kundservice, personlig utveckling, marknadsföring, försäljningsteknik, juridik osv..) dvs hur man bygger upp en internet verksamhet. Du får all utbildning i systemet hur du ska driva trafiken på Internet så att andra hittar konceptet. PRO har kunder i över 200 länder idag. 
  6. Det som ingår i Black Box: Egen hemsida, egna undersidor, automatisk e-mail utskick till dina kunder, eget domännamn, utbildning , mallar, verktyg och filmer, Callcenter som hjälper dig med försäljningen så att kan koncentrera dig på lära dig internet marknadsföringen, dvs hur du driver trafik. Utbildning 22 timmar online av professionella entreprenörer, 3 utbildnings event om året i Amerika av olika berömda talare och minsta av Jay Kubassek som uppfann PRO U och mycket mera till. Det svårt att beskriva värdet på Black Boxen( online systemet ). Man måste själv se och uppleva detta för att förstå värdet i detta.
Har du några frågor kan du alltid kontakta oss via mail här till höger

Ha en super bra dag!

Ulf & Marjukka

onsdag 26 september 2012

Skulle du vilja veta hur man kan jobba hemifrån och endast via Internet?

Hej igen! Det var ett tag sedan, alltså en vecka sen sist. 

Dagens ämne som vi tänkte ta upp är det här med konkurrens. Vi fick en fråga för ett tag sedan som just handlade om man konkurrerade mot varandra på Internet. Alltså om man var fler svenskar som jobbade med SFM skulle det då inte bli konkurrens mot varandra. 

Nu har vi snart jobbat 2 år med detta och där vi driver trafik har vi verkligen inte märkt någonting. Internet är ju en otrolig arbetsplats. Det finns ju så många oändligt många sätt att driva trafik.  Så någon konkurrens mellan oss svenskar och övriga team-medlemmar från andra länder finns inte.

I online system får man all utbildning på hur man driver trafik på Internet och vi delar gärna med oss våra erfarenheter. Har vi lyckats så vill vi ju att våra team-medlemmar också lyckas.

Fundera på hur många gratis annonssidor det finns på Internet
Funderar på hur många forum, alltså diskussionsforum det finns ute på nätet
Fundera på hur många artikel-webbsidor det finns

Fundera på om det finns andra platser på Internet som man kan driva trafik och var hittade du oss.

Skulle du vilja veta hur man kan jobba hemifrån och endast via Internet



   

onsdag 19 september 2012

Att våga ta steget ut till det okända

Hej igen, hoppas du har det bra 

Vi tänkte ta upp det här med att tro på sig själv och sina drömmar och att våga ta steget ut till det okända. 

Visst är det märkligt när man går och drömmer om något som man skulle vilja göra, så står det plötsligt ett hinder i vägen. Jo, rädslan att inte våga och att vara rädd för att misslyckas tankarna dyker upp.

För några år sedan stod vi där och drömde om allt vi ville göra, men nej vi vågade inte utan sköt det framför oss. Vi tänkte det kan vi ju inte göra för vad skulle andra tycka, om vi bytte jobb. Vad skulle föräldrarna säga och vännerna. Nej så vi backade många gånger och sen en dag så var vi tanken igen och såg oss redan att jobba på internet och vi såg hur vår business skapades och hur inkomsten redan hade börjat komma in löpande. Så nu är vi tvivlar så brukar vi tänka att vi redan är där och vips är känslan av misslyckas borta. Så våga känna och visualisera att du redan har det du drömmer om så ska du se vad som sker inom dig.

Här vi vårt land är det ju lite skam att prata om pengar om man får verkligen inte prata högt om hur mycket pengar man tjänar, medan amerikanerna är mer öppna för sin ekonomi och står för sin framgång.  Att få tjäna den inkomst du värd är en otrolig känsla och ingen ska behöva stänga in sin lycka genom att andra ska tycka så mycket. 

Så vi vill skryta lite lagom hur bra det går för oss.
Vi vill också berätta att vi står som andra bäst säljare i världen när det gäller PRO U produkt försäljning 
 



















Last 30 Days PRO U Product Sales
1

2
Marjukka & Ulf Bengtsson
3

4

5










Vill du också komma med i vårt Team med PRO och få utbildning och skapa ditt framgångsrika internet verksamhet och samtidigt ha roligt och frihet att kunna jobba var du vill med din laptop... som tex på cafe , på resan etc....

Lyssna till Jay Kubassek, grundaren till PRO U
Här kommer du till vår hemsida och kan anmäla ditt intresse 

 http://www.onlinebusiness-global.com


Med denna film vill avsluta och önska dig en super bra dag!








måndag 17 september 2012

Det är så många som blir avskräckta när det hör ordet marknadsförare eller tvärtom tycker det är bara positivt.

Måndag och ny vecka, men det är ingen vanlig måndag utan det är så att min fru fyller år idag. Så det blir lite fest ikväll med familjen. Det ser vi fram emot :) 

Från det ena till det andra så härom dagen satt vi och diskuterade just om hur vi i tidig ålder börjar med att använda oss av marknadsföring. 

Det är så många som blir avskräckta när det hör ordet marknadsförare eller tvärtom tycker det är bara positivt. Bara det här med att vi använder marknadsföring dagligen och redan från tidig ålder. Tänk att du köpt en cool grej och vill visa dina kompisar och de första de säger whau, var har du köpt den. Och så plötsligt är du igång och har berättat stället var du köpte den och vad den kostade. Du har alltså gett information om produkten även om det var någon annan som fick förtjänsten när du köpte den. Eller tänk när du var och såg en bra film på bio och det första du säger till dina vänner. Den måste du bara se och berättar några drag ur den och vips så har du fått nån annan till att gå och se de, alltså vilken marknadsföring. Så varje dag matas vi med marknadsföring antingen från andra eller så använder vi den själva.

Som det här med att jobba bara på internet ger oss verkligen frihet att få arbeta med just bara internet marknadsföring. Vi ger information om tjänsten och produkterna, alltså vi ger information om online programmet och dess produkter och tjänster.

Alltså vi säljer inte utan jobbar helt som internet marknadsförare och det kan man göra på olika sätt. Som tex annonsera, skriva artiklar, facebook, twitter osv.....

I online systemet får man all utbildning hur man går tillväga att marknadsföra deras produkter och samtidigt få förtjänst när callcenter säljer för dig. Så du behöver verkligen inte sälja utan kan koncentrera dig på just det du är bra på, alltså internet marknadsföring.

Men är du däremot intresserad av att bli en bra försäljare så finns också den utbildningen att tillgå. Det finns otroliga utbildningsmöjligheter för den som vill utvecklas.

Är du din dröm att få den frihet att kunna jobba bara på Internet och kunna jobba var du med din laptop? 

Har du titta på många möjligheter, men är osäker. I online programmet har du 365 dagars garanti så skulle du t.ex. inte få igång din verksamhet och du har gjort allt, dvs följt alla steg då får man pengarna tillbaka.

Då vi bestämde att prova att börja jobba med detta online program, så var vi också rätt så osäkra. Det får bära och brista tänkte vi, för vi hade provat nåt tidigare, men det fungerade inte alls som vi tänkt. Så detta kunde ju inte mer än gå att skogen. Första månaden blev direkt positiv, vi sålde några applikationer och par stycken black box, dvs online system och plötsligt såg att vi hade faktiskt fått in ekonomi på så kort tid. Och ingen lager på produkterna behöver vi ha, får förtjänst direkt på tjänsten och produkterna. Och så har det fortsatt och vi har arbeta med detta i snart 2 år och älskar verkligen att jobba med Internet Business och den förtjänst vi får för produkter och online system. 

Att jobba som internet marknadsförare har gett oss en otrolig väg och vi hjälper många företagare att få upp deras företag, genom utbildning och kunskap så deras kunder hittar deras produkter.

I online programmet kan  man både jobba med egen produkt eller bara med produkterna som finna i online systemet eller både och

Skulle du vilja titta närmare på konceptet

Gå in på  HEMSIDA



Ha en fortsatt bra dag!

fredag 14 september 2012

Arbeta Hemifrån Online

Hej igen! Nu är verkligen hösten här med blåst och rusk. Då gäller det att hitta motivering till skapa en bra tillvaro. 

Att jobba på Internet är en otrolig frihet. Du behöver inte ta dig ut, utan har din dator och hela ditt arbete ligger där. Det bästa med SFM:/DEA online verksamhet är att man inte behöver ringa kunder, utan du koncentrerar dig bara på internet marknadsföringen, alltså att andra hittar ditt koncept. SFM / DEA har kunder i över 190 länder idag och ökar otroligt för varje dag

Tycker man om att vara mycket på Internet och har 110 % vilja att lyckas, då ska man verkligen överväga att titta på PRO:s online business koncept


Mannen bakom detta otroliga online system är Jay Kubassek är grundare av framgångsrika entreprenör akademi SFM /DEA och en professionell talare och tränare

Sedan 2004 har Jay arbetat som direkt och indirekt mentor och utbildat över 30.000 personer i över 140 länder genom hur du skapar en "Internet Livsstil" med en mycket enkel online-verksamhet modell som kallas "affiliate-marknadsföring." Med lite mer än sina befintliga kunskaper, resurser , en internetuppkoppling, individer lära sig att främja en mängd olika produkter online med sin egen  online-verksamhet och marknadsförings-system. 

Att arbeta hemifrån online ger stora möjligheter att skapa en framgångsrik internet verksamhet och stora utvecklingsmöjligheter för den som vill komma framåt och förverkliga sina drömmar och mål

Svensk info Hemsida


onsdag 12 september 2012

Varför vi just idag inriktar oss till de som har MLM- verksamhet är för att de vill oftast ha slut på detta jagande och ringande efter nya kunder och nya distributörer

Hej! Jobbar du med någon sorts MLM- verksamhet? 


                                                                                                                                                                   Vill du ha hjälp med att få uppsving av din MLM- verksamhet och framför allt här på Internet?
 
Varför vi inriktar oss just på de som har MLM-verksamhet är för att det kan sin produkt och de vet att de måste börja på varma kontakt sidan, dvs vänner, familj och bekanta. Och oftast är det känsligt för att ingen av deras bekant krets har bett om att få information, utan tvingas oftast att lyssna av för att vara artiga. Och en del blir till slut av med vänner för att kanske vännerna inte är riktigt är på samma nivå. 

Hur som helst så har PRO online system just vad en del företagare saknar, att veta hur man ska synas på internet. I Online systemet får du all utbildning, verktyg, videomallar, egen hemsida, automatisk email, live webinars 5 dagar i veckan, live event tre gånger om året i Amerika (biljetter ingår i utbildningspaket) och mycket mera. Det går inte beskriva värdet var som ingår i online systemet, för den låga kostnad

I PRO jobbar vi med utbildningsprodukter och får provision för varje utbildning som en kund köper. Alla över 18 år kan arbeta med PRO, men man ska vara medveten om att det är företagsverksamhet man arbetar med och att det gäller följa stegen i online systemet för att bygga upp ett framgångsrikt online verksamhet.

Varför vi just idag inriktar oss till de som har MLM- verksamhet är för att de vill oftast ha slut på detta jagande och ringande efter nya kunder och nya distributörer. Dig som har en MLM-verksamhet ska lära dig hur kunden kommer till dig och inte tvärtom. Ja kunden finns i hela världen, så du förstår vilket gigantiskt område du har att arbeta med. 

Vill du komma i kontakt med PRO online business så anmäl ditt intresse och följ varje steg  till framgång ==> http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=blogg

tisdag 11 september 2012

Att vi tjänar pengar medan vi sover är ingen myt

Att ekonomin har försämrats otroligt i många länder märker vi starkt. Vi har får in en hel del nya medlemmar från Amerika, från olika delstater. De flesta har arbeten men mycket har blivit dyrare och därför får de inte så mycket över i plånboken. 

Internet har gett dem möjlighet att bygga upp en ny verksamhet sidan av deras arbete. PRO beräknade att inom 3 år kommer många amerikaner att söka nya idéer på Internet, dvs online verksamheter
Och dit har vi börjat komma nu. Dessa personer ser sin möjlighet att stärka upp sin ekonomi och samtidigt utbilda sig inom internet marknadsföring osv..... En del går vidare genom att de bygger upp egna produkter och tjänster. En del blir kvar i teamet och bygger upp sitt egna online verksamhet så att de kan förverkliga sina mål och drömmar. 

Att vi tjänar pengar medan vi sover är ingen myt. Vi trodde aldrig att det kunde vara möjligt. Men nu förstår vi att det verkligen går. Det är 6 timmars skillnad i Amerika, så när vi sover så är det kväll där och på det viset har det blivit många kunder som kommer in under natten.

Med den här videon vill vi avsluta och önska dig en underbar dag

 

onsdag 5 september 2012

Vad är livskvalitet?

Dagens ämne som vi tänkte ta upp, är just vad är livskvalitet.

Livskvalitet är så olika. För någon är det att kunna ta på sig själv, medan för någon annan är det att få vara mer med sin familj. Eller kunna unna sig det lilla extra, som t.ex köpa lite nya kläder. Eller kanske en dag utan smärta

Ja som sagt livskvalitet är verkligen olika för varje individ. Ta en funderare på hur du skulle vilja leva ditt liv om allt vore möjligt.

Då vi började jobba med PRO:s online system förstod vi att här fanns möjligheternas business.
Och att få jobba med produkter som ger din verksamhet en enorm framgång. Vi trodde aldrig att det fanns en sådan här möjlighet. Men visst, det krävs hårt arbete i början och det gör det på andra företagsverksamheter också. Allt hänger på hur mycket tid och vilja man har att lägga på sin verksamhet för att få den i rullning. 

Det bästa med PRO:s koncept är att du kan tjäna pengar medan du sover, eftersom vi har olika tidsskillnader runt om i världen. Vi har kunder över hela världen som letar efter denna online verksamhet. Det otroligt men sant. 


Vi träffar på olika personer och alla har olika sett att se på livskvalitet. Några behöver extra pengar när de studerar. Några vill byta yrke och ser det som en utmaning att prova något nytt. Några letar efter friheten att kunna bestämma sina egna tider och jobba var de vill. Några har blivit pensionärer men vill ha fortsatt utveckling och kunna resa av de intjänade inkomsterna.

För vår egen del har det inneburit frihet och att vara mer med barnen och kunna resa mer och göra det lilla extra utöver vardagen.

Att varje dag få utvecklas framåt har gett oss en stor livskvalitet och samtidigt ha roligt på vägen. Att få ha en mentor att bolla sina idéer med har också gett oss en otrolig väg att utvecklas.

Hur det än är så livskvalitet olika för oss alla, men glöm inte att glädjas av de små stegen du utvecklas framåt. Även om det ibland kan vara otroligt svårt, så är det bara du som vet hur du  din livskvalitet ska vara.

Att jobba hemifrån och endast via Internet har gett oss en otrolig glädje och vi delar gärna med oss vårt koncept till den som vill seriöst förverkliga sin dröm

För att få mer info om PRO, titta in på hemsidan. Genom att skriva in sig, får man ännu mer information

http://onlinebusiness-global.com/?site=Introducing?t=bg



 
Welcome to the World of PRO from Jay Kubassek


" We exists to inspire and empower people to change their circumstances so they can live a life of their choosing.
We believe in you creating your own success. We believe that anyone with desire, regardless of his or her circumstances, can create a life of their dreams. Our sole purpose is to provide those who are ready with the education, systems, tools, and resources required to setup and run a successful business that is fulfilling to them.
We envision a world in which every person who chooses can wake up to their own potential and begin to live, breathe, and create the life of their dreams. "