fredag 31 augusti 2012

Hur kan det vara möjligt att kunna jobba bara via internet och samtidigt tjäna pengar?




Hej! Fredag igen och hoppas din dag är bra. Vi lyssnade till en Internet Entreprenör. på video Han hade hela konceptet hur man bygger upp hemsida och program med automatisk e-mail utskick, alltså program till som han säljer vidare till andra entreprenörer. Ett av det största miss han hade gjort att inte bygga upp ett system som hade alla sätt hur du marknadsför din hemsida och dina tjänster. Han hade missat hur kom kunderna in till entreprenörernas tjänster. Han drog till med Google och det är det sämsta du kan göra för en som är nybörjare. Först och främst har man som nyföretagare inte alltid den budget som Google kräver. Och som som nybörjare behöver man lära sig grunderna först.

Alltså det finns oändligt många andra sätt och ändå komma högt på Google. Se bara på vår blogg. Vi ligger högst upp på Google för den som skriver "jobba hemifrån" kommer hitta vår blogg först på under betald annonserna på Google. Det beror inte på att vi skriver mycket,vilket vi gör mycket mindre än andra bloggare, utan det beror på att vi har kunskapen från PRO att marknadsföra vår blogg på olika sätt. Och det beror också på några detaljer som är bra att göra när man skriver blogg. Men det tänkte vi inte ta upp idag utan hur får du kunder till dina produkter och tjänster är den viktiga frågan idag.

Det du behöver är kunskap om internet marknadsföring och då kan du bygga upp vilken produkt som helst om du kan driva trafik till dina tjänster. Och hur får du den här kunskapen tänker du säkert. Ja du kan ju gå en marknadsföringsutbildning på Högskolan och då tänker du nej usch så många år för att bli marknadsförare och så mycket lån att behöva ta. Nej nu ska vi inte skrämma dig. Det finns enklare och billigare sätt och du lär dig på mycket kortare tid och betydligt mer. Hur kan det vara möjligt tänker du?

Jo Jay Kubassek var också en hårt arbetande kille innan han år 2004 byggde upp ett online system med utbildningsprodukter inom business och marknadsföring för privatpersoner, entreprenörer och organisationer runt om i världen. Han såg till att man fick utbildning samtidigt som an tjänade pengar, alltså inga små pengar utan en otrolig inkomst genom att att bara jobba via internet. För kunder över hela världen letar just efter Jay, s internet verksamhet. Konceptet har blivit världsledande på marknaden på kort tid. Det är kända utbildare och entreprenörer som tagit del av konceptet genom att ge ut deras utbildningar till online systemet. David Bach är en av dem som samarbetade med PRO för ett en tids sedan.

Här kommer ett film klipp, som vi gjorde för 1 år sedan 






Steg för steg information om PRO och hur man går tillväga

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=blogg

tisdag 28 augusti 2012

Att jobba bara via Internet och vara återfösäljare åt PRO



PRO U är en global Internet Business


PRO U levererar expert utbildning och lösningar till enskilda personer och organisationer runt om i världen för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential

 Finns i över 140 länder








Vi får ofta frågor hur tjänar man pengar genom att vara återförsäljare åt PRO U?

Då du startar din online verksamhet med PRO får du omedelbar tillgång till PRO : s informations baserade produktlinje. I online systemet kan du ställa in vilken produkt som ska säljas via dina webbsidor. Varje gång en PRO U produkt säljs på din webbplats kommer du tjänar upp till 40% i provision!

Dessutom kan du också tjäna pengar när ett PRO U Medlemskap säljs ($ 110,00-$ 250,00), samt försäljning av relaterade affiliate-produkter du sätter upp i ditt online system och som kommer att skickas direkt till din kund. Alltså du tjänar provision på alla utbildningsprodukter.


Hur finansierar PRO min verksamhet om jag inte har möjlighet att betala direkt?
 
PRO U hjälper till  finansiering med ett så kallat avbetalningssystem upp till 12 månader för människor som lever i en tajt ekonomi och har svårt att finansiera en egen verksamhet  med eget kapital eller från bank. Denna avbetalning kan betalas med intjänad provision från dina webbsidor och dras varje månad. Du får också tillgång till utbildningen och kan åka på utbildnings event på olika exotiska platser i världen.

När får jag utbetalt mina pengar när kunder har köpt produkter?

PRO betalar ut din provision två gånger per månad för all försäljning  vad dina webbsidor genererar.

Ju mer trafik du kan driva till dina webbsidor, desto mer försäljning gör du

PRO erhåller alla verktyg för att starta så du enbart behöver fokusera på en sak och det är marknadsföring. Du får all utbildning i online systemet på hur du marknadsför

PRO:s produkter betalar ut $150-$16000 i provision per sälj till dig direkt till ditt konto i online systemet


Det bästa med PRO:s online verksamhet är att du behöver:

Inget produktlager
Inga anställda,
Ingen lokal att hyra
Inga höga månads kostnader.


Självklart kan du se varför denna affärsmodell är revolutionerande att driva genom din dator.

Att arbeta hemifrån via din dator ger en otrolig frihet som du aldrig vill vara utan
Och du kan jobbar var som helst i världen, bara du har en dator och internetuppkoppling



PRO erbjuder produkter med hög kvalitet och som har hög efterfrågan på marknaden

PRO hanterar all leverans av produkter samt uppföljning med kund

PRO placerar alla dina webbsidor under deras system och underhåller dem åt dig

PRO ger all support och kundservice samtal

PRO har callcenter som hjälper till med försäljning för den som inte vill göra jobbet själv

PRO har även ett unikt spårningssystem - därmed vet du varifrån dina försäljningar sker

Och mycket mera till ....

Stort Värde för den som har bestämt sig att bli framgångsrik  - Inga bindningstider - 365 dagars garanti

Du måste helt enkelt prova själv


För att komma i kontakt med PRO och Lyssna till Jay Kubassek grundaren av PRO U och med det få mer information erbjuder dig att ta del av Applikation Kit på hemsidan http://onlinebusiness-global.com/thankyou2_lifestyle

och få tillgång till att bli student och få studera detta i lugn och ro och få hemskickat informationsmaterial


Vi glömde att berätta att du kan göra dina webbsidor helt personliga och vi hjälper till på alla sett om du behöver tips och råd. 

Vi delar vår kunskap med dig
Så här är en av våra webbsidor:  http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=bg

måndag 27 augusti 2012

Att jobba bara via Internet

Att jobba hemifrån är allt vanligare idag. Fler och fler talar om att skapa balans i sin tillvaro.
Att få vara hemma med sin familj är något som fler och fler eftersträvar.

Det samhälle som vi lever idag kräver så mycket av oss, så många bränner ut sig. Genom alla krav som sätt på individen, som hon tillslut inte kan uppnå. En del som då kommer i den här situationen har svårt att sova bra, vaknar mitt på natten och funderar och funderar och vrider sig för att försöka somna om.

Men som sagt alla hamnar ju inte här. Det är bara en viss procent som känner att de har hamnat fel i sin arbetsroll. 

Att jobba hemifrån kräver också planering och målsättning, precis som vilket annat jobb där man är t ex. anställd. Skillnaden är att du kan gå hem på den tid du har i ditt arbetsschema och kanske kan stänga dörren utan att behöva tänka mer på jobb den dagen mer. 

Att arbeta hemifrån kräver mycket av dig men som sagt om du pratar med de som arbetar hemifrån så kan vi slå vad om de flesta säger att det är friheten som gör att de jobbar hemifrån och de tjänar mycket mer än vad de hade gjort om de är anställda. 

Friheten att stiga upp precis när du vill och börjar arbeta. Friheten att jobba när du vill och kan ta ut semester när du vill, utan att behöva fråga någon annan.

Då vi bestämde oss att arbeta hemifrån var den anledning av att vi ville bestämma själva över oss och ha den frihet att få vara mer med våra barn. 

Då vi började leta efter något som man kunde jobba bara via Internet så fann vi en dag detta koncept. En online verksamhet där vi hjälper privatpersoner att starta företag och de tjänar pengar under tiden de lär sig. Vi hjälper även företagare som vill lära sig mer om marknadsföring, försäljning, kundservice, juridik, personlig utveckling osv.. och all denna utbildning de får i online systemet ger dem möjlighet att lära sig driva trafik på nätet, så att kunderna hittar deras produkter på Internet och de får framgång i sitt företag. Vi hjälper även de som vill förändra sin tillvaro och byta yrke eller jobb och vill tjäna betydligt mycket mera än vad de har gjort då de var anställda. Eller så är det något som behöver extra arbete och behöver förbättra sin ekonom på snabbt och är beredda på att arbeta hårt och lära sig  hur man bygger upp en egen online verksamhet.

Lyssna till Jay Kubassek som grundade denna online verksamhet

och vill du veta mera detta titta in på vår engelska hemsida

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=bg

fredag 24 augusti 2012

Arbeta hemifrån och bara via Internet

Hej! Fredag igen och veckorna går fort och vi går mot slutet av sommaren

Idag har vi hunnit göra en hel del. Vi har jobbat par timmar på att  göra banners annonsering. Vilket är jätte roligt

Vi har också hunnit ta hand om vår hälsa och tränat och svettats :) 

Hur ser din dag ut? Gör du det du tycker är värd?

Att jobba bara via internet har gett oss en otrolig frihet. Och vi forskar nya idéer och delar med den kunskap till våra team medlemmar.

Just nu är vi inne på att jobba mycket med solo annonser och banners annonsering

Vi hade en period då vi filmade

Här kommer smakprov på en av våra filmer

 






Du får chansen att starta upp en helt ny karriär, skapa ett unikt arbete och med det en underbar möjlighet till ekonomisk frihet och trygghet, på ett sätt som du kanske inte trodde var möjligt idag.



Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till en unik möjlighet att tjäna en otrolig inkomst genom att arbeta hemifrån och bara via Internet








Ha en bra fredag !!

Marjukka & Ulf

onsdag 22 augusti 2012

Att arbeta hemifrån - Målsättning och utveckling

Att få utvecklas och arbeta med något man brinner är något de flesta önskar. Att varje dag få möjlighet att utvecklas framåt av någon som ger support och coaching för att du ska framåt med dina mål och förverkliga det du drömmer om.

I PRO: s online verksamhet har du coaching och support av experter inom business världen.
Vi får 22 timmars webbutbildning i live som vi har möjlighet att vara med på om vi vill. Vi har även en egen mentor att tillgå då vi behöver någon som kan driva oss framåt. Dessutom har PRO  3 stora Event varje år som går i Amerika. Det bästa för dem som idag börjar med PRO är att då det bestämmer att satsa på Silverpaketet med 40% eller 25 % på alla försäljningar får event biljett till Amerika. 

Vi jobbar med en hel del med might som ingår i online systemet. I might får du videoutbildning varje gång och du bestämmer vad du ska göra på en 1 timme och jobbar intensivt den timmen. Det har bevisat att om du lägger upp ett mål att jobba tex 1 timme, då är du mer effektiv än om du jobbar en sådär 5-6 timmar. Alltså du får gjort mer på en kortare tid och att du har satt uppp mål på vad du ska göra. 

Amerikansk entreprenör, författare och prisad föreläsare i ämnet Personlig Utveckling. Jim Rohn ansågs av många vara en av världens främsta filosofer, vilket vi absolut håller med om



Citat om ledarskap

"The challenge of leadership is to be strong, but not rude; be kind, but not weak; be bold, but not bully; be thoughtful, but not lazy; be humble, but not timid; be proud, but not arrogant; have humor, but without fully." - Jim Rohn

Hur gör du för att lägga upp en bra arbetsplan?

Vi jobbar några timmar på förmiddagen och några timmar på kvällen. Vi jobbar helt hemifrån så behöver åka iväg tar vi bara arbetsverktyget med,  alltså datorn

Att arbeta hemifrån kräver målsättning och vilket i sin tur ger utveckling

Vill du också komma i kontakt med detta online verksamhet och jobba med unika utbildningsprodukter och marknadsföra dem och online systemet och tjäna den dröm inkomst du önskar? För att kunna få mer information hemskickat och titta närmare på konceptet ber dig att skriva in dig och göra en Applikation kit

Detta görs på vår hemsida

http://goprou.com/effectivebusiness/mySW-IB.htm?t=bg

Den personliga utveckling och styrka som PRO har gett oss går inte att beskriva med ord
Vi oerhört tacksamma att vi för snart två år sedan hittade detta via en norsk business partner. 

Ta vara på varje stund och gör något du drömmer om. Dagarna kommer aldrig tillbaka utan nya kommer hela tiden, titta framåt hela tiden. Titta bakåt på det som var bra och ta lärdom av det som var mindre bra.



Vi önskar dig en super bra dag!

Marjukka & Ulf

måndag 20 augusti 2012

Internet ger stora möjligheter

Att Internet är en av de största arbetsplatser går inte att undgå idag. Det finns inte många företag som skulle kunna vara utan Internet. Nej tvärtom, från Wellness till Bilfirmor och allt annat. Det alla gemensamt behöver är kunskapen av Internet Marknadsföring. Företagen får sina hemsidor uppbyggda, men vem hittar produkterna om inte man syns högt på Google.

Alltså alla som jobbar på Internet med någon tjänst behöver veta hur man driver trafik till sina produkter och tjänster.

Att Jay Kubassek visste att det var något som behövdes för att utvecklas som företagare går inte heller att undgå. Han byggde upp ett online system som vem som helst kan arbeta med och bygga upp egen otrolig inkomst.

Samverkan inom PRO är unikt och när det gäller försäljningssystem, utbildning och produkter


Jay byggde upp online system med all utbildning i internet marknadsföring och kurser inom försäljning, personlig utveckling, juridik,kundservice,  affärsutveckling och mycket mera till......

Och webbutbildningar live, videomallar till marknadsföring, verktyg och strategier till hur du bygger upp ett framgångsrikt företag på Internet, hemsidor som du kan göra personliga, automatisk email utskick till kunder,  som du kan göra personliga och mycket mera till

Värdet i Online systemet går inte att mäta, man måste själv prova för att förstå hur mycket det finns att  ta till för att ranka upp sitt företag och skapa en  framgångsrik internet verksamhet.

Är du beredd att ta ditt livs utveckling? Vill du göra något Nytt? 
Vill du få support och coaching till att bygga upp ett framgångsrikt Internet verksamhet?

Vill du arbeta hemifrån och bara via Internet?

Få tillgång att studera i Lugn och ro på PRO:s Business Modell



genom att göra en Applikation Kit


 http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg


Internet ger stora möjligheter för den som vill bygga upp en framgångsrik verksamhet

fredag 17 augusti 2012

Kan man jobba bara på internet, hur tjänar man pengar, hur mycket tjänar man, osv.....

Vi får dagligen olika frågor,  som  t. ex om det kostar att arbeta hemifrån, eller hur gör man, eller kan man jobba bara på internet, hur tjänar man pengar, hur mycket tjänar man, osv.....

För det första är inget  gratis. Det går inte att starta eget utan att det kostar. 
Klart man kan ju bli anställd och jobba för nåt företag och kanske också får jobba en hel del på Internet. Som t.ex., kundbokare, telefonförsäljare, telefon intervjuare..osv.....

Att få tjäna det man är värd är nog det alla önskar. För att kunna göra det är egen verksamhet att eftersträva. Då kan man lägga upp arbetet efter egen planering och sätta egna mål.

Frågan på hur gör man när man jobbar med vårt koncept, på bara Internet. Med vårt koncept får du all utbildning om hur du ska driva trafik på Internet och på olika sätt så kunderna hittar konceptet. Du kan jobba med en egen produkt och få utbildning om hur du ska få uppgång på din produkt eller så jobbar man bara med online produkterna som finns i online systemet.

På frågan om man kan jobba bara på Internet är helt klart ja när det gäller PRO. Det är själva friheten genom att man kan ha dator med sig, var man än är och jobba när man vill.

Och till sist hur tjänar man pengar och hur mycket. I PRO tjänar man pengar genom Applikation, online systemet, olika utbildningsprodukter, osv... ....man har 9 inkomstströmmar på olika vis.
Och hur mycket man tjänar är beroende på hur mycket tid man lägger på att driva trafik och vilken nivå man själv är beredd på att vara på. Man kan vara på 10 %, 25 eller 40 % . När vi började med PRO, så sa vi direkt, ska vi tjäna bra på detta då är det 40 % som gäller, alltså silvernivå med 40% på försäljningar. Nu är det så att man behöver inte sälja själv utan det gör callcenter åt oss och det är otroligt bra för vi får koncentrera oss på det vi är bra, just internet marknadsföring. 

I online systemet får du olika utbildningar, videomallar hur man driver trafik marknadsföringsstrategier, live- utbildningar, 22 timmars webbutbildningar varje vecka av olika framgångsrika entreprenörer och utbildare , hemsidor, automatisk e-mail utskick till kunderna som du kan göra personliga om du vill

Vill du komma i kontakt med detta koncept och få mer information om hur man går tillväga
( Obs! Det finns ingen bundenhet utan man kan avbryta när man )

Vill du också kunna jobba på Internet och tjäna vad du är värd?

Här kommer en video som ger dig mer info om PRO U. Ge dig tjänsten och tiden att lyssna på denna video

Lyssna till Jay Kubassek , grundaren av PRO U


 
PRO U Business Plan from Jay Kubassek

Här kan du anmäla ditt intresse:  http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownsite9?t=blogg


Ha en bra helg!! 
Marjukka & Ulf
 

torsdag 9 augusti 2012

Samtidigt som du är ett steg före och hela tiden har du också en otrolig utveckling i detta

Tänk att få jobba med något du aldrig tidigare gjort eller kanske helt enkelt brinner för. Alltså tänk att få jobba med Internet Marknadsföring

Marknadsföring förknippas mycket med dem som är webbdesigners och som ringer upp företagare för att hjälpa till att bygga hemsidor eller hjälpa dem med domännamn

Men en sak är vi säkra på att de flesta webbdesigners vet inte hur du ska driva trafik till din hemsida. De förslår säkerligen dig att lägga upp marknadsföringen på Google och tar betalt för det för att de gör jobbet åt dig och vad kostar inte detta otroliga summor som du inte ens är beredd på.

Alla som funderar jobba med något eget  bör idag ta en utbildning i Internet Marknadsföring för att lära sig på olika sätt att synas på Internet. Det finns otroliga vägar att gå och utvecklas för att lära sig om Internet Marknadsföring. I PRO:s Online system har du hela konceptet och får regelbunden utbildning och nya strategier att tillgå. Internet är en färskvara och förändras hela tiden och i PRO: s online system får du det trendigaste verktyg att tillgå om du vill lära dig Internet Marknadsföring.

Det som vi tycker är så otroligt häftigt med detta marknadsföringssystem är att du behöver inte ha egen produkt utan marknadsför dessa utbildningar som finns i online systemet  ( Internetmarknadsföring, Försäljning, Kundservice, Ledarskap, Juridik, Personlig utveckling och mycket mera till) och får stora förtjänster av dessa.  Och det som vi också tycker är så himla bra att vi får vara på Internet som brinner för och kan bara ta med vår laptop och ha internetuppkoppling , så kan vi jobba var vi vill. Och när vi är ute och reser är det oftast wifi på hotellen, så då har vi koncept med oss och kan jobba när vi vill, vilket ger en otrolig frihet.

Vi har ett otroligt område, alltså hela världen när det gäller Internet. Idag är alla på Internet och något som de flesta företagare inte kan , det är just det att driva trafik till sina produkter. Några har börjat göra det genom Facebook, men det finns så många andra sätt. 

Det är där du kommer in , som har möjlighet att lära dig det mesta inom Internet Marknadsföring kan hjälpa en stor befolkning till hur de går tillväga att få utbildning i detta.

Samtidigt som du är ett steg före och  hela tiden har du också en otrolig utveckling i detta

Vi har jobbat med detta i snart 2 år och fortfarande så brinner vi och älskar vi vårt jobb

Om du har läst och följt vår blogg och känner att det här skulle vara intressant så erbjuder vi dig göra en Gratis Applikation och se om detta skulle passa och du får all information och kan logga in på PRO:s sida när du vill och läsa om konceptet


Här kommer du till Applikationen


Welcome to the World of PRO from Jay Kubassek ( Founder of PRO U )



" We exists to inspire and empower people to change their circumstances so they can live a life of their choosing.

We believe in you creating your own success. We believe that anyone with desire, regardless of his or her circumstances, can create a life of their dreams. Our sole purpose is to provide those who are ready with the education, systems, tools, and resources required to setup and run a successful business that is fulfilling to them.

We envision a world in which every person who chooses can wake up to their own potential and begin to live, breathe, and create the life of their dreams. "

onsdag 8 augusti 2012

Skulle du vilja ha mer frihet och bestämma över dig själv

Idag ger vi dig som letar efter något som ger enorm utdelning och vill skapa dröm inkomst på nätet ,att göra en Gratis Applikation för att se om detta skulle kunna passa

Är du bered? Är du bered att ta steget att arbeta bara via internet?

Om du har drömmar , hur skulle du vilja förverkliga dem?

Skulle du vilja resa mer
Skulle du vilja utvecklas mer
Skulle du vilja ha mer frihet och bestämma över dig själv
Skulle du vilja vara mer med familj och vänner

Skulle du vilja ha mer tid till dina egna fritidsaktiviteter

Om något av det här stämmer in på dig så ska du inte tveka att titta på PRO:s Business



Här kommer du till Applikationen

http://goprou.com/effectivebusiness/thankyou2?th=1&thankyou=Free
















Ha en bra dag!

Marjukka & Ulf

tisdag 7 augusti 2012

För den som har möjlighet och vill bygga upp en Internet verksamhet

Vi har aldrig sett någon annan business verksamhet fungera som PRO

Varje sekund kommer det in Leads. Helt otroligt!!!

Det bevisar att det säljs otroligt mycket över hela världen

För den som har möjlighet och vill bygga upp en Internet verksamhet ska verkligen titta på detta
koncept vi erbjuder. Här har du möjlighet att tjäna otroliga summor på utbildningsprodukter

Kan du inte Internet Marknadsföringen får du all utbildning i online systemet och av oss. Vi hjälper dig igång och du bestämmer precis hur du vill arbeta. Det är dina ideer som är värdefulla och du ska helt klart göra det du drömmer om

Vill du veta mer om hur du går tillväga 

Gå in på vår marketing partners sida och läs mer om konceptet http://goprou.com/effectivebusiness/thankyou_rashkin?chl=1?t=bg

Ha en bra dag!


Marjukka & Ulf


måndag 6 augusti 2012

Kan du tänka dig skaffa dig en internet livsstil och jobba var du vill med din dator ?


Upptäck Hur Du Kan Arbeta Var Du Vill Med Din Dator & Telefon

För att komma igång med denna online verksamhet krävs startkapital som vilket annat ny företag, men inte alls i de stora belopp som tex när man ska bygga upp en affär, bilfirma, restaurang etc...

utan ett betydligt mindre start kapital, beroende på hur mycket man vill tjäna på sina försäljningar

Arbeta hemifrån och få den frihet du drömmer om!

För att veta mer om detta, titta in på hemsidan och följ alla steg



HEMSIDAN


Kan du tänka dig skaffa dig en internet livsstil och jobba var du vill med din dator och telefon?

En Internet Livsstil med ett stort värde

 Att få jobba med denna frihet och bestämma sina egna arbetstider är guld värt

Ännu en gång vill vi påminna dig att titta mer än 2 gånger på det du hittar på internet

Allt är inte seriöst, så var observant

Då vi bestämde oss att arbeta med PRO läste vi igenom noga och förstod snabbt att

här fanns möjlighet att bygga upp ett framgångsrikt internet verksamhet och på den vägen blev det

Idag har vi kunder och medarbetare från flera länder och jobbar en så där 20 timmar i veckan på detta


" WAKE UP with Jay Kubassek of PRO U " 


Här finns möjligheterna för den som vill utvecklas,  tjäna pengar .......

Hur du kan skapa en Internet Livsstil och få kontakt med en världs känd entreprenör och mentor

onsdag 1 augusti 2012

Hur internetmarknadsföring skapar nya möjligheter att jobba hemifrån



" Internet har skapat enorma möjligheter för vanliga människor att börja jobba hemifrån. Det är idag ingen konst att starta ett eget företag och erbjuda produkter och tjänster. Fler och fler blir entreprenörer och eftersom att internet växer i sådan hastighet blir kunskaper om internetmarknadsföring allt viktigare. Det görs i genomsnitt 22 000 Google-sökningar på ordet ”jobba hemifrån” varje månad. Runt om i Sverige ser folk de fantastiska möjligheterna som entreprenörskapet ger.
 
Tänk dig själv: Friheten att bestämma själv, kunna komma och gå som man vill, ett eget företag, att vara sin egen chef."

Läs hela artikeln här: http://www.svenskpress.se/articles/view/hur-internetmarknadsforing-skapar-nya-mojligheter-att-jobba-hemifran

Träffa skaparen av detta unika internet marknadsföringssystem
Träffa Jay Kubassek

Vem är Jay Kubassek? 




Jay Kubassek är VD för PRO U samt en professionell talare och tränare

Jay gick från ung grabb att sälja ljuddämpare på Kansas City Midas butiken till entreprenör. Vad han är mest känd för är att öppna ögonen och sinnen människor runt om i världen till möjligheten att en entreprenör genom att lära exakta principer som han lärde sig av sina mentorer.
Mer om Jay: s entreprenörskap egenmakt och utbildningsföretag, PRO U

Jay företag, PRO U, ger expert utbildning och egen makt till entreprenörer runt om i världen. PRO U samarbetar med några av världens mest respekterade entreprenörer och företagsledare till leverans på normalt utom räckhåll för de flesta individer och organisationer. Genom att erbjuda mentorskap, strategier, system, verktyg, marknadsföring och en spännande och levande gemenskap till nästa generation av entreprenörer PRO U uppfyller sitt uppdrag att hjälpa dig att skapa den framtid du vill leva.

PRO är en mentor plattform för privatpersoner, företagare och små affärsmän som vill öka sin effektivitet och resultat. PRO U ger levande, personligen, och virtuella mentorskap i varje aspekt av entreprenörskap inklusive:

Internet Marketing, Personal branding, framgång tankesätt, Allmänna entreprenörskap uppsättningar skicklighet, Fortune 500 bästa praxis inom försäljning, service, personal branding, kommunikation, konfliktlösning, och Business ledarskap.
Att hjälpa människor att skapa ett "Internet Lifestyle"  Vad är detta?

Sedan 2004 har Jay Kubassek mentor och utbildat över 30.000 personer i över 190 länder hur man skapar en "Internet Lifestyle" med en mycket enkel online-verksamhet modell som kallas "affiliate marknadsföring." Med lite mer än sina befintliga kunskaper, resurser, en Internet- anslutning, mobiltelefon, privatpersoner lära sig att främja en mängd olika produkter online med sin egen "BlackBox" virtuell marknadsföring system.

PRO U medlemsförbund med marknadsföring systemet paras med en redan framgångsrik, professionell marknadsförare med minst 7-siffror personliga inkomster på nätet. De är också ges tillgång till privat community för framgång sinnade och befogenhet företagare som garanterar varje person har de tre kritiska komponenter som krävs för att skapa en Internet livsstil.

Han har nått över 1,5 miljoner människor med sitt budskap om företagsamhet, personligt inflytande och självtillit och är på ett uppdrag att vakna miljoner mer till möjligheten spänning, och frihet att skapa en Internet-Lifestyle

Unika produkter att marknadsföra  eller dina egna eller både och - Här finns en otrolig möjlighet för den som vill bara arbeta på Internet

För att komma i kontakt med PRO U och få arbeta med ett världsledande online system eller få ytterligare information
====>  http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg