tisdag 31 januari 2012

Vår nya video! Vill du också jobba hemifrån seriöst?

Att hitta jobb som man jobba hemifrån är inte alltid det enklaste


Men det är några punkter som är bra att tänka på under tiden man letar:



  • Vad är man intresserad av?
  • Planlägga sina mål
  • Hur är efterfrågan av tex tjänsten eller produkten som man tänker erbjuda?
  • Vem hittar produkterna eller tjänsten - Hur kan man göra för att synas mer?
  • Behöver man lära sig mer om Internet Marknadsföring?
Då vi började jobba hemifrån och bara på Internet och bestämde oss att jobba bara med marknadsföring eller rättare sagt med bara internet marknadsföring. Då vi började  visste vi knappt något om hur man marknadsförde sig på internet. Förutom facebook och annonser.

Det är ju så oändligt mycket mera och den utbildningen fick vi då vi började jobba med PRO U har gett oss en otrolig utveckling och de framgångsrika företag som vi länge drömt om. Att bara få den friheten att vara mer med våra barn och kunna leva vårt liv efter våra principer är guld värt

Online Kurser som hur man lär sig sälja är några exempel av våra kurser 
Kundservice och allt inom business linjen du kan tänka
Personlig utvecklingskurs - om varför du gör det gör

Och alla dessa marknadsföringsstrategier och verktyg vi har fått med oss i bagaget och regelbundet får vi nya utbildningar att utvecklas vidare med

Det bästa med online systemet är att man kan marknadsföra vilken produkt man vill, antingen egen eller de som finns i systemet. Det är stor efterfrågan efter våra produkter eftersom vi är just nu i ett utbildningssamhälle och fler och fler vill lära sig det online. PRO U finns redan i över 200 länder så marknaden är stor för den som vill bara jobba på internet och jobba med seriösa online kurser och utbildningar. 

Här behöver man inte sälja  till vänner bekanta eller folk ute på gatan, ha lager hemma eller hyra kontor.

Du kan jobba var du vill i världen bara du har dator och internetuppkoppling
Det du lär dig i systemet att driva trafik så andra hittar just det du erbjuder och alla dessa otroliga utbildningar

Hur börjar man med detta då?

Jo först gör man en Gratis Applikation Kit för att se om det passar. 




Vår nya video! Vill du jobba hemifrån seriöst! Jobba hemma och tjäna pengar online




Ha en fortsatt bra dag!

söndag 29 januari 2012

Satsa på egen online verksamhet och arbeta bara på Internet och jobba hemifrån seriöst



Vår historia började med att vi behövde förbättra vår ekonomi, för att vårt friskvårdsföretag gick inte alls som vi hade tänkt oss. Vi gjorde ändå allt som tex, marknadsförde oss på mässor, delade ut reklam hade homepartys och stod och i affärer och visade våra produkter. Vi gick även in i olika butiker och marknadsförde oss och allt detta gjorde vi under 1 års tid. Visst i början gick det hyfsat bra, som bäst hade vi 30-35 kunder som ville göra nåt åt sin hälsa. Men idag är vi faktiskt glada över att det blev som det blev att många gav upp så lätt och att vår sponsor inte hade tid att coacha oss. För när det var igång ordentligt så var vi väldigt stressade och vi jobbade både på dagar och kvällar och kvällar var ju inte så roligt att alltid behöva åka iväg och väga någon eller någon som ville ha nya produkter. Det fanns inga vardagkvällar som vi var lediga på den tiden och barnen blev ju lidande att en av oss alltid var borta. Och dessutom gjorde vi stor förlust i vår ekonomi med höga lån. Vi köpte hem produkter för 70.000 kr för att få 50 % på all försäljning. Och efter hand lånade vi lite till för att fylla på. Det gick aldrig riktigt runt för vi hade räkningar till reklam, telefonräkn, etc...Så nu bak efter tackar vi ängeln som fanns där med sin annons på facebook om " att sliter du i ditt jobb" Mitt prick, så vi började titta på konceptet och på den vägen blev det.


 Idag jobbar vi bara på Internet. Vi säljer inget utan vi jobba bara med internet marknadsföring som vi har lärt oss i detta online system. Till saken hör också att vi kunde ha marknadfört vårt friskvårdsföretag och de friskvårdsprodukter vi hade genom systemet, men vi bestämde att bara jobba med kurserna, som finns i online systemet och marknadsföra dessa. I detta unika online system kan du marknadsföra vilken produkt du vill. Vi bestämde oss att att utveckla oss till internet marknadsförare och idag är vi på Elite nivå och ska vidare till nästa nivå. Och nu behöver vi inte ha produkter på lager eller försöka sälja till vänner eller okända utan nu har vi hittat det bästa som finns på marknaden och finns i över 200 länder och Jay kubassek som har uppfunnit online systemet är verkligen ett geni. 


Jo visst en viss skeptisk känsla finns i oss alla och de är tur det, för då tar man inte reda på om det är just så bra som det låter. Vi gjorde i alla fall det och hittade några svenskar som också jobbar med detta och har ett väldigt bra samarbete med dem. Vi är aldrig ensamma och får hjälp på alla sätt om vi kör fast. All utbildning finns i systemet, alla mallar och videos hur man går tillväga och så klart får du hjälp av oss. Vi visar alla steg hur man bli framgångsrik Internet entreprenör för den som beredd på att satsa på egen online verksamhet och arbeta bara på Internet och jobba hemifrån seriöst


Här har du möjligheten att Lyssna Till Jay Kubassek grundaren till PRO Elite / PRO U









[REV] What If? (with call-to-action tag ) from Jay Kubassek




Vill du veta mer om hur du kan komma igång . Du har möjlighet att göra en applikation Gratis för att se om det passar dig. Vi rekommenderar verkligen att göra det. Vi gjorde det och blev så överaskade av hur bra konceptet är och vilken otrolig inkomst potential här är denna business. 


Du är välkommen att lämna intresseanmälan:

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

onsdag 25 januari 2012

Välkommen till vår blogg! Vill du också jobba hemifrån seriöst?

Välkommen till  vår blogg och få information om hur du komma och jobba med PRO U och jobba hemifrån seriöst

PRO:s uppdrag är att inspirera och ge människor möjlighet att förverkliga sin fulla potential.
Vi tror att alla som har lust, oavsett hans eller hennes förutsättningar kan skapa ett liv i sina drömmar.PRO U state-of-the-art omfattande direkt marknadsföring lösning ger verktyg, utbildning, konferenser, coachning och en levande virtuella samfundet att stödja entreprenörer.


PRO:s vision

På PRO, föreställer vi oss en värld där de allra flesta människor är fria att göra vad de vill, när de väljer, med de människor de vill. De kan försörja sig själva ekonomiskt genom arbete som är meningsfullt och givande. De svarar på någon annan än sig själva, deras familjer och deras samhälle.


Vad är PRO?

PRO har blivit främsta i affärer och företagande utbildningar i världen med medlemmar från mer än 200 länder.
PRO-medlemmar får över 10 timmar i veckan av levande ledarskap och marknadsföring utbildning samt tillgång till utbildning arkiv och verktyg. Vi erbjuder också ett team av affärscoacher och para ihop nya medlemmar med en "Marketing Partner", en veteran och framgångsrik PRO medlem som själv stänger din försäljning för dig.


Hur PRO fungerar?

Pro fungerar som en gemenskap av transparent vägledning. Vi ger dig en plan för hur man skapar ett framgångsrikt företag på nätet, och verktyg för dig att genomföra det. Vår gemenskap är en plats där problem löses gemensamt och får erfarenheter som gynnar alla.


Är PRO  rätt för dig?

De människor som får ut det mesta av våra tjänster har några saker gemensamt:
  • De är mycket engagerade i att den process som de föresatt sig att utföra. De följer en plan som gör deras prestationer förutsägbar. De följer igenom.
  • De tror på att göra det rätta. Det handlar inte om det snabbaste resultatet, det handlar om att göra det rätta.
  • De vet att det handlar om att vara långlivade, oavsett omständigheterna. Det handlar om att kontrollera vad som kan kontrolleras och att ta fullt ansvar för sina handlingar.
  • De är optimister. De ser den bästa sidan av alla och varje situation.
  • Dessa är de människor som får ut det mesta av vad vi gör. Om du tror att detta är hur du agerar, är PRO för dig. Om inte, så du kan kämpa lite med några av de saker som vi lär.
Om du vill ha ett online-företag från hemmet, men vet inte var du ska börja eller vad man ska göra först, sedan Blackbook visar dig hur.
Ger dig information
I denna ultimata affärs plan får du en steg-för-steg en färdplan för att starta eget givande online-verksamhet







Här kommer ett litet smakprov från PRO  event


World of PRO Rev 2 from Jay Kubassek

tisdag 24 januari 2012

Vill du också veta mer om hur du kan börja jobba med PRO U

Visst har vi dagar som ibland kunde bara glömmas bort och när vi mår som bäst plötsligt har vi glömt hur det egentligen kändes


Men dagarna som man vill glömma får inte vara allt för många , då är det dags att se över sin situation


Timbuktu  har verkligen gjort en kanon bra låt om hur det kan vara när allt är grönt




Om varje dag var som denna skulle jag vilja leva i 1000 år....sjunger han och det så det ska få vara den mesta tid vi lever


eller hur?




Då vi hittade PRO U, blev allting grönt...visst låter det otroligt.....






Vill du också  veta mer om hur du kan börja jobba med PRO U och arbeta hemifrån seriöst


Lämna namn, email och gör Gratis Appikation för att få veta mer


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

Internet Income Exposed Guide

FREE! “Internet Income Exposed Guide Reveals The Most Profitable Online Business Models The Average 'Newbie' Can Safely Begin Now…”


*This is a free service and credit card is Not required.


DOWNLOAD FREE NOW


GRATIS! "Internet Resultat Exposed guide, avslöjar mest lönsamma online Affärsmodeller.......


FÅ DITT GRATIS EXEMPLAR 

Stegen Som Förklarar Hur Du Kan
Börja Tjäna Pengar Med Din
Egna Online Verksamhet



* Detta är en kostnadsfri tjänst och kreditkort behövs inte.










LADDA NER NU!!

Det är bara du som kan vinna då du beslutar vad du vill göra

Idag ska vi fortsätta att prata om våra drömmar


Vad är det som hindra att förverkliga drömmar?
Vad är det som hindrar att just du som drömmer om något stort inte vågar
ta steget att göra det?


Hur som helst så är det mycket som kan hindra
vänner, bekanta, familj , rädsla etc...


När det handlar om människor som kanske finns i ens närmaste omgivning
så är det oftast så att de är lika rädda för det okända som kanske du också är


De har oftast inget bra att komma med för de känner inte till det
och då är det lättare att vara negativ och slå bort det.


Vår Jantelag har förstört mycket för de som försökte bygga upp något, medan andra drog ner det med snabba ryck. Du får ju inte vara bättre - var det inte så Jantelagen var


Nu är det andra tider och inte ska väl Jante styra någons liv


Är du beredd på förändring och vill förverkliga dina drömmar , så ska du inte tveka en sekund?


Det är bara du som kan vinna då du beslutar vad du vill göra


Nu undrar du säkert vad är det vi jobbar med?


Vi jobbar bara på Internet och vi jobbar med internet marknadsföring
Vi jobbar i ett system där vi får all utbildning och vi hjälper andra igång att förverkliga sina drömmar. Vi har 9 inkomst strömmar i vårt system ,  inkomsten är verkligen fenomenal. Vi lär oss driva trafik till våra hemsidor och produkter som finns  i online systemet
Vi utvecklas dagligen med nya startegier och har webinarutbildningar varje vecka och flera event om året som ligger i Amerika


Vi älskar verkligen vårt jobb hemifrån och fått en enorm frihet
Internet var det bästa uppfinning för oss som inte vill sälja varor till bekanta och vänner , dvs jobba med MLM


men den som jobbar med MLM har också nytta av vårt system, alla kan jobba med detta som är över 18 år och kan skriva på en dator


jobba hemifrån seriöst var vår stora dröm och den har vi skapat genom att gå med i PRO


Här kommer en videos vi gjorde för ett tag sedan eller rättare sagt vår första video







Hur skulle det kännas om du fick allt du drömde om? Titta in på vår hemsida


http:/goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=blogg


 för att få information. Tänk dig om du fick bestämma din...egen tid. .Du behöver inga förkunskaper med att bli internet entreprenör. Du har marknadsföringsutbildning. Unika produkter och kurser köper...kunderna och du får din förtjänst på produkterna (Hög provision på produkterna) Enorm marknadspotential! 


Vad tror du om detta? Jobba hemifrån- Jobba online på Internet . Gratis Black Book av Jay Kubassek  om du inte vet men måste ha mer information


 http://goprou.com/effectivebusiness/?site=BBookJay?t=youtube

måndag 23 januari 2012

En dröm har vi alla inom oss |Kan vara allt ifrån att vilja resa mer, arbeta hemifrån...

Måndag och ny vecka. Hur ser din vecka ut? Är den precis så utvecklande, som en perfekt arbetsvecka ska vara?


Idag ska vi ta upp det här med drömmar och om vi förverkliga det vi drömmer om.


En dröm har vi alla inom oss. Vi kanske inte direkt vill prata om den eller så gör vi tvärtom bara pratar om den, men förverkligar den aldrig. Det är så mycket som hindrar att våga förverkliga det vi drömmer om


Det kan vara ekonomi, familj & vänner, rädsla att misslyckas etc....
Hur det än är så är det viktigaste att tänka på vad är det man vill själv. Kanske någon kan dela din dröm med små doser så att du kan få börja lägga upp lite små delmål att komma närmare drömmen.
Inte vill man sitta där i en ålder då man inte längre kan eller orkar och tänka att gud jag skulle gjort det och det när jag var ung. nej det är väl ändå trevligare om man kan minnas tillbaka och tänka och känna sig frid med sig själv att känna att man gjorde de man verkligen ville med sitt liv. Livet är ju så mycket mer.


När vi bestämde oss gå med PRO U var det mycket som spelade en roll. Först var det att vi behövde förbättra vår ekonomi och sen det här med frihet att vi kunde få vara mer med våra barn och dessutom få hjälpa andra i liknade situationer och allt detta har gått i uppfyllelse för vi bestämde oss att våga förverkliga våra drömmar. 


En dröm kan se olika ut. Det kan vara allt ifrån att vilja resa mer, arbeta hemifrån, vara mer med familjen, segla jorden runt, bygga det nya huset eller skapa en konst ateljé  etc......


Hur det än är så är det verkligen viktigt att följa sitt hjärta och känna vad är det man vill göra.


Välkommen till PRO Världen!









Vill du veta mer om PRO Klicka in här

torsdag 19 januari 2012

Om du vill ha ett online-företag från hemmet?

Om du vill ha ett online-företag från hemmet, men vet inte var du ska börja eller vad man ska göra först,  Blackbook visar dig hur. I denna 100-sida ultimata affärs plan får du en steg-för-steg färdplan för att starta eget givande online-verksamhet. Är du redo att hoppa ur sängen varje dag, entusiastisk att arbeta? Efter att en flera miljoner dollar genombrott, Jay Kubassek jämfört anteckningar med andra framgångsrika företagare. Han erbjuder nu Blackbook som viktig checklista för högeffektiv entreprenörer. Du kommer att älska Online Marketing 101 snabbkurs liksom "gjort-för-dig" moment som ska få din verksamhet igång idag, inte imorgon




Tryck på länken för att gå vidare
 Om du vill ha ett online-företag från hemmet,




End The Commute/Business Opportunity from Jay Kubassek

onsdag 18 januari 2012

" Hur tankens kraft påverkar vårt val "Behöver du byta inriktning, eller vill starta eget på bara Internet, överväg och titta närmare på PRO U business

Dagens ämne vi tänkte ta upp är, hur tankens kraft påverkar vårt val i det vi väljer att göra. Det vi vill säga att med tankens kraft kan vi åstadkomma otroliga framsteg. Tankens kraft är verkligen mäktig. Väljer vi att tänka att det här går inte. Då blir det också så. Men väljer vi däremot att tänka att det är oerhört bra, då blir det så istället.


Ofta tänker vi på det vi inte vill ha och vad är det som sker i just det skedet jo då vi lagt all energi på det vi inte vill ha, har gjort att vi glömt att vara närvarande och vi sjunkit en längre bit ner och självförtroendet har sjunkit en del. Under hela den processen har mycket tid gått åt spillo, stället för att verkligen tänka ut det vi verkligen vill göra.  


Även då vi startar nya projekt och när vi hamnar i så kallad stagnation, dvs att vi inte kommer nån vart och kan lätt tänka att det går inte och vi ger lätt upp. I det skedet bör vi fokusera på vad det var från början, vi ville nå med det här projektet. Det är då också nya idéer blommar upp och upplevelsen av aha kan infinna sig.


När vi hamnar i det negativa hjulet är det bra att ha någon att få axla sina små orosmoln. En så kallad mentor är aldrig fel vad man än tar till att göra.


Då vi kom i kontakt med PRO U, vilket är ganska länge sedan nu, hade vi många visioner. Först och främst skapa vårt framgångsrika företag och ge våra barn en otroligt bra levnadssituation och framtid och hjälpa andra som är i svåra situationer och allt detta har vi jobbat fram och är mäktigt stolta över. Men visst har det funnits dagar då vi har fått kontakta vår team - coach, för att utveckla oss framåt. Utan honom hade vi lätt kunnat ge upp. Nu tror han otroligt mycket på oss och har gett oss det vi nu kan lära vidare till andra som vill komma in i PRO U teamet. Vi har också hela tiden haft fokus på det vi ville från början, dvs vara ekonomiskt oberoende och hjälpa andra att få ett likvärdigt liv som vi har fått.


Bara detta att vi inte behöver stiga upp i ottan för att ta oss till ett jobb. Ingen chef som bestämmer över oss. Utan det vi själva som måste ha piskan där. Men visst vi har jobbat dagar som har inneburit många timmar, framför allt i början. Det krävs rätt mycket av en i början. Är du en person som skulle kunna driva eget på Internet och jobba hårt i början, då har du möjligheternas unika online system att jobba med. Inget lager, inget sälja till vänner och bekanta.



PRO U Online Systemet går till så här:

I online systemet får du först utbildning. Du lär dig internet marknadsföring,de trendigaste marknadsföringsstrategierna som finns idag .Du får tillgång till hela marknadsföringssystemet, utbildning,  online verktyg och olika resurser ni behöver för att marknadsföra online, callcenter som ringer era leads när det är dags att sälja ,om ni inte själv vill sälja, samt landningssidor( färdiga websidor) försäljningssidor, tillgång till att göra egna hemsidor, automatiserad e-mail och allt detta kan du göra personligt.  Live webinars online varje vecka av teamet och samt möjlighet till 3 event i Amerika varje år och olika utbildningar att själv utvecklas vidare och även marknadsföra dessa vidare till andra
 
Det är omöjligt beskriva värde på allt som finns i online systemet. Du måste helt enkelt prova själv! Det du kommer att göra efter utbildningen är att driva trafik till de hemsidor du får i systemet och så att andra hittar detta och dessa online produkter som är allt inom PRO U business.
 
PRO U är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategier i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen. Pro har utvecklat ett professionellt marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa entreprenörer att lyckas med försäljning på Internet. Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden. Samverkan inom Pro är unikt när det gäller försäljningssystem, produkter och den utbildning som finns för dem som önskar att bli en framgångsrik Internet entreprenör. Inkomstpotentialen är fenomenal!
Produkter för alla finns i systemet och dessa marknadsför du om du inte har egen produkt
Det är online utbildningar och live seminarier inom Ekonomi, Personlig utveckling, Affärsutveckling, Kundservice, Utbildning i Ledarskap, Internetmarknadsföring och affärsjuridik etc..
 
I online systemet finns mallar, hur du ska gå tillväga med din business och svensk översättning ochi du får aven hjälp av oss och teamet ( Loyal 9 Revoltion )
 
Det som är viktigaste i det hela är att du ska driva trafik så andra hittar detta koncept både i Norden och övriga världen, för många vill jobba hemifrån och vill tjäna pengar, många vill även stärka sitt eget företag med bättre ekonomi eller byta karriär etc..... Och dessutom får du otrolig utveckling och kan själva ta del av utbildningar som finns i systemet och leda andra till utveckling. Du har även 9 inkomst strömmar i systemet, både passiva och aktiva. Du har även möjlighet att utveckla dig vidare inom business, till master och marketing partner.




Vi är en stark Community med det bästa av det bästa när det gäller försäljningssystem, utbildning, unika produkter och en ersättningsplan som får dig att skapa fantastiska resultat. Missa inte detta tillfälle! 
Både marknadsföringsträningen i vårt online ”back office” (som alla medlemmar har tillgång till) och webbsidorna som du kommer att använda dig av när du annonserar, finns på svenska. Det är oväsentligt var du bor i landet, du måste bara ha med dig din laptop/pc och vara online där du befinner dig, då kan du arbeta var som helst.







Här kan du lyssna till en av våra toppsäljare i teamet / PRO Elite - PRO U






Behöver du byta inriktning, eller vill starta eget på bara Internet så överväg och titta närmare
på PRO U business


Fyll i namn och email på vår hemsida, då kommer du vidare och kan göra den Gratis Applikation Kit som ger dig möjlighet att se om detta koncept passar dig


Här har du vår hemsida: http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=Blogg