onsdag 30 november 2011

Har du företag eller tänker starta företag? Då behöver du lära dig internetmarknadsföring!

Vi erbjuder ett professionellt online marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa dig som företagare att lyckas med försäljning på Internet. Vill du bli din egen framgångsrika marknadsförare i ditt egna företagande och lära dig snabbt och smidigt att synas på internet? Vill du kunna jobba hemifrån och endast via internet?

Nu kan du utbilda dig till Internet Marknadsförare och göra jobbet själv och lära dig driva trafik till dina tjänster och produkter

Utan att behöva ta till dyra tjänster som ska göra jobbet åt dig

Samtidigt då du får utbildning i hur du driver trafik kan du även slå två flugor i en smäll genom att tjäna otroligt bra med att marknadsföra detta koncept

Internet är den största sökenheten där konsumenterna letar efter den bästa produkt, kanske just din produkt.

Visste du att det finns nästan lika mycket marknadsföringsstrategier som produkttyper. Att lägga oerhörda summor på annonsering hos olika sökmotorer är kanske inte det första man gör som nyföretagare, när budget är begränsad.

   

Vill du få fler kunder till din affärsverksamhet? 

Vill du bli din egen framgångsrika marknadsförare i ditt egna företagande och lära dig snabbt och smidigt att synas på internet?

 

Med vårt koncept kommer vi att visa dig hur du kan få tusentals intresserade att hitta ditt företag och bli köpande kunder

Titta in och få mer information

 

KLICKA IN HÄR


 

Du kommer få all utbildning och bli expert inom internet marknadsföring inom 90 dagar. ( Du tjänar in vad all högskoleutbildning eller andra köpta tjänster inom internetmarknadsföring kostar)

Låter väl otroligt!

När vi kom i kontakt med systemet insåg vi vad vi hade haft brist i då vi startade vårt wellness företag.

Idag är vi evigt tacksamma över all den utbildning och den inkomst vi skapar

 

Är du seriöst intresserad av få hjälp med att komma igång , så tveka inte en sekund



 




PRO U , VD och grundare, Jay Kubassek, delar sin berättelse med Elite Marknadsförarna vid 10FOR10 i PRO: s Red Bank, NewYork högkvarter.

Vill du också komma i kontakt med PRO Elite och veta mer om hur du kan jobba hemifrån och tjäna de stora pengarna

Detta är inget MLM ( flernivå  försäljning )


Detta är för seriösa business inriktade entreprenörer - direktförsäljning på en nivå

PROU är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Det startades år 2006 I Kansas City, USA av Jay Kubassek och Aaron Parkinson. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen.
PRO Elite har blivit en ledande utbildningsplattform och företagande i världen för människor som vill starta en egen verksamhet 

http://www.internet-entrepreneur-arbetahemifran.com


Fördelarna av att jobba hemifrån

Spar tid och resor till/från arbetet
Bli din egen chef: Det fina med att arbeta hemifrån är att du själv kan bestämma när och var du ska arbeta, i alla fall med detta jobb
Mer frihet: Du kan välja arbetstid och arbetsmängd själv. När du arbetar självständigt hemifrån får du mer frihet.
Möjlighet att påverka din egen lön: Detta är verkligen en av de stora fördelarna med att arbeta hemifrån att kunna prestera lite bättre och själv påverka sin lön. Medan man är anställd får man lugnt vänta på löneförhöjning och inte allt för ofta den kommer, även om man har slitit otroligt länge för att visa framfötterna, dvs den prestation man har åstadkommit.

En framgångsrik entreprenör är den som tar till sig all kunskap som finns på vägen och även kan coacha andra i rätt riktning. Vill du också jobba hemifrån seriöst?

         Event i Las Vegas 2011


MME 8 Promo from Jay Kubassek

Vårt arbete är inte bara utbildning online även utbildning i Live
som denna i Las Vegas

En framgångsrik entreprenör är den som tar till sig all kunskap som finns
på vägen och även kan coacha andra i rätt riktning.

Vill du också veta hur man kan jobba hemifrån seriöst och bli framgångsrik
internet entreprenör, föreslår vi att du tar till dig all kunskap 
och om det här kan passa dig kan du titta på 

hemsidan

söndag 27 november 2011

Ett unikt system för den som vill ha ett framgångsrikt företag och jobba hemifrån


Det är ett känt faktum att det handlar om ca 97% av företag som går felfrekvens alltså som börjar på jobba på nätet, dvs. att de faller rätt fort ifrån. Merparten av tiden beror på dålig utbildning eller brist på utbildning. Ett annat skäl är kanske en tveksam produkt eller att ingen hittar produkten eller tjänsten. Skaparna av Pro Elite, Black Box har förstått detta och eftersom de även innan systemet skapades, kämpade på nätet själva och la ut åtskilliga tusentals kronor och satte sig i skuld så har de idag fått fram ett otroligt unikt system som hjälper alla i sitt företagande.För att bli framgångsrik idag med sitt företag behövs utbildning i internetmarknadsföring. Och det har Jay Kubassek uppfunnit för den som vill själv lära sig internet marknadsföring utan att ta dyra företag som ska göra jobbet åt dig. Nu kan du göra allt det själv för en betydlig lägre summa vad marknadsföringsföretag tar idag och ändå bli proffs på väldigt kort tid. I systemet får du de trendigaste marknadsföringsstrategier som är på marknaden just nu och du får regelbunden ny utbildning att gå vidare med din marknadsföring på nätet.



Så för att sätta stopp för den höga felfrekvensen, skapades ett system som vem som helst kan arbeta med och bli oberoende ekonomimskt och framgångsrik av internet marknadsföring. Genom att ta beslut direkt kan man börja med en framgångsrik online-verksamhet när som helst. Skaparna av Pro Elite Black Box såg framgången i systemet att den skapar av sig själva. Det visas sig flera pristagare och de stora producenterna i deras affärsmöjligheter har idag blivit oberoende inkomsttagare och att de generera fler affärer med Pro U, Black Box.
Alla ville veta hur de gjorde det. Så de dubblerade sina system och gjort den tillgänglig för alla.

Black Box skapades. Det förfinats och förbättrats under åren till vad det är idag, en komplett nyckelfärdigt marknadsföring system som har förändrat livet för människor i över 200 länder ger dem möjlighet att arbeta hemifrån och skapa sina dröm inkomster. För under $ 200, ca 1400 kr får du ett system som har tagit hundratusentals dollar för att skapa och du eliminera alla utgifter för försök och misstag när man börjar ute på nätet. När man investerar i Pro UBlack Box så är det en mycket lägre kostnad vad ett nystartat företag kan generera när det gäller t.ex. en butik, bilfirma, etc.. kan kosta och hundratusentals kronor att köpa.
Ovanpå detta, om det är en franchise, har du franchiseavgifter, bankräntor på ditt lån, stora hyreskostnader varje månad, lager, anställda för att hantera, verktyg och så vidare.Det är en av de många fördelarna med Pro U,  Black Box-system som t.ex. att du har egna webbhotell, ett callcenter som hjälper dig med försäljning, utbildning i affärsbusiness och internet marknadsföring och fullt stöd, personlig handledning, full tillgång till använda back-office, försäljning sidor, allt som ständigt uppdateras för att upprätthålla en toppmodern online system
Du kan lätt spendera tiotusentals kronor och få stora skulder och ha flera år att gå på en handelshögskola för att lära dig marknadsföring som man kan behärska snabbt med den färdighet som finns Pro Elite Black Box. Och på en väldigt kort tid bli expert inom internet marknadsföring och bara jobba på internet och den är redan tillgängliga till över 2 miljarder människor i världen och antalet växer med över 220 miljoner varje år att det aldrig funnits en bättre tid än just nu att starta din online-verksamhet med Pro Elite Black Box.

För mer info och för att komma igång med Pro U









Glöm inte att detta är inte bara för den som redan är företagare,

utan har du ingen produkt så har du allt i ett komplett system för att få ett framgångsrikt företag och vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån och starta din egen online verksamhet med bli proffs i internet marknadsföring , så gå in på






http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg














Generera fler affärer med Pro Elite, Black Box









PRO företagsledare samlas för att dela sina kunskaper inom internet marknadsföring

lördag 26 november 2011

Så enkelt kan du komma igång på mindre än 5 minuter och tjäna pengar inom 30 dagar och jobba hemifrån seriöst.



Vill du blir din egen och jobba bara på internet med ett online system, .En affiliate produkt som vi kallar Black box.








Detta är startpaketet för att bli medlem i PRO

I systemet får du först utbildning. Du lär dig internet marknadsföring, de trendigaste marknadsstrategierna som finns idag. Du får tillgång till hela marknadsföringssystmet, utbildning, online verktyg och olika resurser du behöver för att marknadsföra online, callcenter som ringer dina leads, samt landningssidor( färdiga websidor) försäljningssidor, tillgång till att göra egna hemsidor, automatiserasd e-mail och allt detta kan du göra personligt. Live webinars online varje vecka och samt möjlighet till 3 event i Amerika varje år.



Welcome to the World of PRO

Det är omöjligt beskriva värde på allt som finns i Black Boxen. Du måste helt enkelt prova själv!




Du betalar medlemskap per månad och du binder dig inte till något, dvs att du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Du har även 1 års garanti om du inte tjänar in vad Black Boxen kostade.




Detta är ett amerikanskt sällskap, men TEAM SWEDEN som vi är medlem i har översatt det mesta på svenska. Både marknadsföringsträningen i vårt online ”back office” (som alla medlemmar har tillgång till) och webbsidorna som du kommer att använda dig av när du annonserar, finns på svenska. Det är oväsentligt var du bor i landet, du måste bara ha med dig din laptop/pc och vara online där du befinner dig, då kan du arbeta var som helst




Det du kommer att göra efter utbildningen är att driva trafik till den hemsida du får i systemet och så att andra hittar dessa onlineprodukter som är allt inom PRO Elite business.




PRO U är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen. Pro har utvecklat ett professionellt marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa entreprenörer att lyckas med försäljning på Internet. Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden. Samverkan inom Pro är unikt när det gäller försäljningssystem, produkter och den utbildning som finns för dem som önskar att bli en framgångsrik Internet entreprenör. Inkomstpotentialen är fenomenal!

Produkter för alla finns i systemet och dessa marknadsför du om du inte har egen produkt





Det är onlineutbildningar och live seminarier inom Ekonomi, Personlig utveckling, Affärsutveckling, Kundservice, Utbildning i Ledarskap, Internetmarknadsföring och affärsjuridik etc..

I systemet finns mallar på hur du ska göra.

Du ska driva trafik så andra hittar detta koncept och du har 9 inkomströmmar i systemet. Du har även möjlighet att utveckla dig vidare inom business,från elite marketer till master och marketing partner

Detta är inget MLM - Detta är inte heller ,svara på undersökningar, pengar spel eller telefonförsäljning





Detta är legitimt sätt att tjäna pengar och bör inte ses som en hobby verksamhet, men däremot ett företag som vill lyckas.




De flesta som börjar med PRO gör initialt vid sidan av sitt vanliga jobb



Så enkelt kan du komma igång på mindre än 5 minuter och tjäna pengar inom 30 dagar och jobba hemifrån seriöst.



Detta är ett Online System och utbildning plattform för den som vill ha makten att förändra sitt liv och sin inkomst och är seröst intresserad av vara internet entreprenör



http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg








Är du seriöst intresserad av att arbeta hemifrån? Lev livet nu medan du kan!



Är det rätt tid nu - Idag pratar vi mycket om tid



Rätt tid är nu, men tar vi nytta av den på rätt sätt. Använder vi tiden för att göra precis vad vi vill. Eller gör vi saker som andra tycker att vi ska göra eller lyssnar vi till oss själva.


Tiden brukar mätas i mycket, som tex i pengar. Så har du pengar och rikedom så har du också tid eller ?


Eller är det kanske det är mer viktigt att det är meningsfullt? Vad tycker du?
Är ditt liv meningsfullt? Har du en dag full av meningsfulla timmar? Vad är meningsfullt för dig? Gör du något bra för dig själv och dra nytta av din tid i det ögonblicket och njuter av det samtidigt?

Vi tycker att tid kan mätas på olika sätt, t.ex.
* Meningsfullhet
* Förverkliga drömmar
* Utnyttja det – att vara närvarande


Att något är meningsfullt kräver att du uppfinner det.
Tänk på vad du gillar att göra! Att göra något, kräver också att man ibland måste investera i något. '
För att ta vara på dagen innebär också att du ska njuta av den samtidigt som du skapar den
Att mäta tid med pengar är ingen vinst, men mäta däremot tid med att leva.
Det är den största anledningen till att vi bestämde oss för att börja arbeta hemifrån och få den frihet och tid att spendera mer tid med familjen, spendera tid till våra hobby, resa mer och att utveckla mer av denna verksamhet vi gör idag.
Idag har vi hjälpt många att skapa sin dröm livsstil. Skulle du våga satsa ditt liv med att göra det du drömmer om? Är du seriöst intresserad av att arbeta med Pro Elite och skapa din dröm inkomst och är du seriöst intresserad av att arbeta hemifrån, så vi är här för att stödja dig



Välkommen till World of PRO från Jay Kubassek
Lev livet nu medan du kan


Tänk på hur många timmar och den tid vi spenderar på att drömma. lstället är det ju bättre att lägga alla dessa timmar i verklighet, då kan du skapa det du drömmer om och få det liv du vill i verkligheten och inte bara i drömmen.



Vi finns för att inspirera och ge människor möjlighet att förändra sin situation så att de kan leva ett liv de själva väljer.

Vi tror på dig att skapa din egen framgång. Vi tror att alla som har lust, oavsett hans eller hennes förutsättningar kan skapa ett liv i sina drömmar. Vårt enda syfte är att ge dem som är klara med utbildningen, system, verktyg och resurser som krävs för att installera och driva ett framgångsrikt företag som uppfyller dem.

Vår vision är en värld där varje person som väljer kan vakna upp till sin egen potential och börja leva, andas och skapa det liv av sina drömmar.


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=100Millionaires?t=bg

torsdag 24 november 2011

Vi erbjuder ett unikt online affärssystem och du kan arbeta bara på Internet - Arbeta hemifrån



Är du trött på ditt jobb? Vill du förändra och göra det du drömmer om?



Arbeta hemifrån

Vi erbjuder ett online affärssystem och du kan arbeta bara på Internet


Vill du förändra ditt liv?Vill du vara din egen chef och arbeta hemifrån?



Föreställ dig att vi kan visa dig ........

• Hur kan du skriva din egen lön och tjäna pengar genom att arbeta hemifrån

• Hur du kan äga din egen lönsamma online verksamhet
• Hur¨du kan ha ett arbete som är tillfredsställande för dig


Du får fullständig utbildning för att starta din egen online-verksamhet och du kan skapa din dröm inkomst.Ingen försäljning krävs. Systemet är helt automatiserat. Detta är en noggrant testad metod som har visat sig vara lika effektiv över hela världen. Finns idag i över 140 länder.Detta är inte MLM eller inte pengar spel. Detta är ett legitimt sätt att tjäna pengar och bör inte ses som en hobby, utan ett företag som vill lyckas.Arbeta med unika världsledande online produkter (kurser) inom business linjen och som kunderna söker över hela världen.












tisdag 22 november 2011

Att våga förändra kan innebära stora möjligheter - Att jobba hemifrån öppnade en ny väg

Dagens ämne handlar om hur det att lämna bakom sig det som har varit en trygghet, men också kan ha varit slentrian


Att lämna något man har gjort i all evighet och som också har blivit den trygghet är inte alltid det lättaste. Framförallt är det väl rädslan som griper taget när man börjar funderar på att förändra något. Tankar som "nej det här vågar jag aldrig "eller "så här har jag ju alltid gjort"


Att ta steget ut i det okända kan både vara skrämmande, ljuvligt och spännande på samma gång.


Hur det än blir och vad man än bestämmer sig, så är det en resa man gör. En resa i personlig utveckling. Väljer man att stanna kvar i det gamla har man också gjort ett val och det betyder inte att det behöver vara sämre utveckling för det utan tvärtom kanske ger nya perspektiv.


Då vi bestämde oss för att göra något nytt, utöver vårt friskvårdsföretag visste vi inte heller vad det skulle leda till. Idag är vi otroligt glada att vi fick kontakt med en sådan underbar entreprenör som hjälpte oss med att komma igång med detta koncept. Idag hjälper vi andra som vill förändra sin livssituation och söker jobb via internet. Vi vet att det är så många MLM företag ute på marknaden idag och vill man verkligen inte jobba med sådant så rekommendera vi att komma till vårt Team och få information om hur man kan komma igång och tjäna de stora pengarna. Då mena vi verkligen de stora pengarna. Från 5 till 6-7 siffriga summor. Egentligen tycker vi inte om att snacka pengar, för pengarna är resultatet av allt vårt jobb. men också något vi kan ge våra barn, hjälpa andra som behöver vård, skola etc...
Vi har idag också den möjlighet att kunna spendera på otroliga resor, hobbyn etc...
När vi bestämde oss att ta oss ut i Internet Djungeln och bara jobba på internet öppnades en helt ny väg för oss och framförallt vilka underbara kontakter vi har skapat av detta. Ibland kommer tankar över tänk om vi inte hade hittat detta, då hade vi kanske fått bli anställda igen. Att få ha de här friheten över väger allt .


Detta var lite hur vår business började. Att våga förändra kan innebära stora möjligheter om man är beredd på att jobba stenhårt från början som vi gjorde. Då kan vi också garantera att det kommer bli resultat. Idag vill vi bara ropa ut ett glädje tjut för framgång och det är ju så här livet ska få vara när man jobba hemifrån.


                                                             Klicka In Här

Finn en bättre väg!! Jobb Hemifrån Seriöst! Är du seriöst redo att starta eget på Internet

Vill du kunna jobba hemifrån och få friheten att bestämma din egna arbetstider?
Vill du kunna jobba hemifrån seriöst och tjäna en otroligt bra inkomst?

Detta är Inget MLN,inget sälja till vänner, inget lager, inget svara på undersökningar, inget pengarspel , ingen telefonförsäljning etc...


Finn en bättre väg!!
Detta är ett verkligt seriöst affärssystem för business inriktade entreprenörer.
Är du seriöst redo att starta egen på Internet verksamhet, visar vi hur du går tillväga


KLICKA IN HÄR







måndag 21 november 2011

Med Pro U, Black Box, kan du snabbt få din framgångsrika företag och skapa din dröm inkomst på rekordtid och du kan arbeta hemifrån när du vill och var du vill



Pro U är en plattform för att skapa välstånd hemifrån


Med Pro U Black Box, kan du snabbt få din framgångsrika företag och skapa din dröm inkomst på rekordtid. Vad du behöver vara medveten om att det krävs hårt arbete och tålamod.




Pro U Black Box skapades inte bara för nybörjare internet marknadsförare men också för veteraner som har kämpat i åratal för att bygga ett framgångsrikt företag på nätet men har misslyckats med att få alla komponenter i marknadsföringen och att göra precis rätt .





Vi har några av de mest kända marknadsförare idag som började använda Pro U Black Box utbildning och marknadsföring plattform. Dessa människor fortsatte sedan därifrån till skapat sina egna nischer och mycket framgångsrikt företag. 'Även idag Pro U Black Box lockar 7 siffriga. marknadsförare eftersom de ser värdet i en sådan professionell och väl genomtänkt system som utbildar nya marknadsförare som vet någonting om internet marknadsföring och förvandlar dem till 5 till 6 siffra  på en månad som medelinkomsttagare.






Verksamheten presenterades i Robb Report,

Home Business Magazine,

USA Today och Entrepreneur Magazine bara för att nämna några.








Människor i över 200 länder använder Pro U Black Box att skapa välstånd hemifrån, och folk starta företag från hemmet under en rad olika skäl bland annat att spendera mer tid med familjen, inte mer pendling i tät trafik arbeta i timmar eller kollektivtrafik , tillfredsställelsen av att kunna skapa en varaktig verksamhet för dig själv, att inte behöva sälja din tid oavsett din chef tycker din värd att göra honom eller henne rika på din bekostnad, mer tid att göra vad du vill och kunna tjäna en inkomsten ditt värde.


Så hur kan du skapa sådana enorma inkomster med Pro U, Black Box? Tja  vi säljer  
bara topp produkter som efterfrågas, unika och mycket värdefulla de har skapats av ekonomiska professorer, flera författare bästsäljande och Fortune 500-utbildare, kända personer . Världsledande produkter är med Pro U Black Box. Online kurser i affärs business .

Människor världen runt söker dessa världsledande produkter som är skapade av kända författare och professorer. Detta är inte som att sälja piller, juice, choklad, smink etc.. där du måste spendera pengar på lager och sedan försöka sälja det till familj och vänner eller någon annan du kan få tag på.




Dessa världsledande produkter är informations baserade produkter. Nu kanske någon undrar varför i all världen sälja informations produkter? Jo just nu vi lever i informationsåldern som de kallar det och folk kommer alltid köpa utbildning, särskilt nu när du kan utbilda dig hemifrån, plus det finns aldrig någon inventering eller lager att ta itu med som MLM till exempel.






Pro U är den snabbast växande hem affärssystem idag och hjälper entreprenörer att snabbt få sina finanser utan att behöva sälja. Callcenter gör det åt dig så att du kan koncentrera dig på din utbildning och din marknadsföring




Vi lär ut steg för steg hur du kan skapa dig ditt framgångsrika företag och samtidigt få arbeta hemifrån

söndag 20 november 2011

Pengar är resultatet av din VARFÖR. Vad är din VARFÖR?




Simon Sinek har skapat fram kursen WHY ( Varför)



Varje person, verksamhet och organisation på jorden vet vad de gör. Alla vet vad de gör ,men väldigt få vet varför de gör vad de gör.

Varför får man ur sängen varje morgon? Varför finns ditt företag eller din organisation? Och, viktigast av allt, varför skulle någon annan bry sig?

Den ledare som inspirerar drivs inte med vad de gör, de drivs med varför de gör det. Dessa ledare tänker, agerar och kommunicerar från insidan ut av The Golden Circle.

Pengar är inte ett VARFÖR, det är resultatet av din förmåga att inspirera andra. Med andra ord är pengar resultatet av din VARFÖR. Vad är din VARFÖR?

"PRO VARFÖR" är en kraftfull multimedia kurs som kommer att guida dig på en resa att upptäcka din Varför.





Vår träning Plattform PRO skapar en miljö som gör att du lär dig snabbt och enkelt, och ger dig självförtroendet att sätta dina nyinlärda färdigheter för att arbeta.


Processen att lära sig ditt VARFÖR är ca överväger ditt förflutna och undersöka de gånger då du var i balans så att du kan identifiera mönster och upprepa dem. Detta är anledningen till att studera varför är alltid en process av upptäckt, inte uppfinning. Den VARFÖR kommer från inom en organisation eller från dess grundare. Upptäcka VARFÖR kommer från att blicka tillbaka och hitta den naturliga beteende mönster när det var enkelt och kör på bästa sätt. VARFÖR dyker upp i tider när din passion går höga, är energi lättillgänglig och framgången är garanterad. Pengar är inte ett VARFÖR. Pengar är ett resultat.




Så  är du redo att skapa balans, inspiration och framgång i ditt liv? Ja? Sedan det första steget för dig att upptäcka din VARFÖR. ( WHY)

Denna kurs kan vi entreprenörer ta del av eller bara marknadsföra den så andra hittar den


Vill du också veta mer om hur du kan komma igång med PRO U och vilja jobba hemifrån och var du vill bara du ar internet uppkoppling

Anmäl dig på

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

10 saker som kan göra dig lycklig

Skrivet av Marcus Frödin och Stefan Olsson


" Lockande drömmar, menings- och lustfyllda mål
Att ha drömmar och mål som passar just dig, som ger dig både mening och glädje i vardagen i det du gör är något visat sig göra människor lyckligare.

(förresten, har du tänkt på att ett riktigt motiverande mål nästan alltid är någonting som du inte har gjort förut? Det är någonting som sträcker dig utanför det som du har gjort hittills, det är någonting som får dig att utvecklas, att bli mer. Inte bara att få mer!  Det är en härlig känsla att vakna på morgonen och veta att du är på väg att fortsätta dagen i ritktningen mot dina drömmar och mål!)


Var proaktiv i det du gör
Ta initiativ. Agera. När du är kreativ, ger förslag på förbättringar, hjälper andra och tar mer ansvar verkar det som att du blir lyckligare inte bara i jobbet, utan också i livet i stort. Det är roligt att göra och bidra!


Möjlighetsfokusera, le och rör dig mer
Lyckliga människor letar efter och ser därför mer möljigheter. De använder både tanken och kroppen på sätt som stärker dem. Ett enkelt sätt är att le, pröva nu direkt får du se! Motion, eller vilken form av kroppslig rörelse som helst (gärna tillsammans med andra), aktiverar lycko-endorfiner som redan finns inom dig och gör dig mer lycklig.


Undvik jämförelser med andra
Människor som fokuserar på sina egna personliga resultat och utveckling verkar vara lyckligare än de som ständigt jämför sig själv med andra ... Vem jämför du dig med och varför inte dig själv?


Prioritera saker och pengar mindre, människor mer
Människor som prioriterar saker och uppgifter före människor tenderar att vara olyckligare än de som prioriterar människor före materialla saker (och pengar är en sådan sak). En god vän till oss säger att den valda sanningen "Människor är viktigare än saker" har betytt otroligt mycket i hennes liv sedan hon införde den.


Sök energi och glädje
Lyckliga människor verkar ha stödjande vänner, kollegor och familj, och dessutom en eller några människor som de är väldigt nära (behöver inte vara partners, utan även andra). Vilka ger dig energi och vilja tar, och vilka ska du prioritera mer från och med nu?


Säg tack, och mena det!
Människor som skriver ner eller säger vad de är tacksamma för upplever ofta en större lycka (ett bra tips är att köra tacksamhetsövningen i kapitel 8 av Må bra under tiden du lyckas för att se hur det påverkar just dig). Tack för att du läser det här!


Ge mer
Många beskriver det som den ultimata känslan att kunna ge och bidra till andra. Om det så är några givande ord, handlingar eller saker till någon annan, så pröva att ge mer - och lägg märke till hur det känns för just dig.


Acceptans
Acceptera att vissa saker bara är som de är. När du gör det ..., och verkligen rensar dig själv på saker du tidigare stört, irriterat eller beklagat dig över, så kan du börja slappna av och skapa utrymme för att må bättre. Och det är en oerhört skön känsla som absolut bidrar till att känna lycka i livet. Kanske till och med en förutsättning.


Uppskatta ögonblick i vardagen
Pröva att uppleva med alla dina sinnen ett ögonblick i vardagen och uppskatta det precis som det är, så kommer du att märka hur ditt tillstånd kommer att förändras. Lyckliga personer verkar leva i det här  tillståndet oftare än andra ".










Den lycka du vill nå, det är bara du som vet hur du ska nå den


Lycka finns över allt ,det är bara att gripa till den när den finns där


Att vara närvarande skapar verklig lycka


Vad är lycka för dig ?






Verklig lycka är för oss när vi har gett inspiration och vägledning och  personen hittar sin väg till framgång.
Lycka är även att kunna få så många timmar av livet att kunna umgås med våra barn. Lycka är även det lilla i vardagen .......Lycka är även att kunna gå vidare och utvecklas, även om det har varit en tid av dalar......Lycka är också att ta lärdom av det som varit...hur det än har varit.....


Ha en skön helg!

fredag 18 november 2011

Med den 7 siffriga Formula är vi glada att få förknippas med Pro Elite systemet



Pro U , systemet har genom åren erbjudit professionell utbildning för entreprenörer och för tusentals vanliga människor. Många av dessa personer har gått vidare till att bli experter på sina områden samtidigt som miljontals dollar i processen. De har också ett av internet mest effektiva och framgångsrika gemenskap baserad utbildning på plats


Med den 7 siffriga Formula är vi glada att få förknippas med Pro U systemet, eftersom det har visat sig vara den ledande utbildningen plattform som alla seriösa företagare söker framgång av. Även detta system har lockat många yrkesverksamma från företagsvärlden och det hjälper också många vanliga människor att skapa sina egna framgångsrika livsstilar och skriva egna framgångar med 6-7 siffriga summor som efterföljd


Som vi brukar säga så är inte pengar allt, men det är ett val vi gör. Vi gör ett val att ge våra barn den trygga framtid och den härliga livsstil att få njuta av som t.ex. få resa, få extra besök på bio, restaurang, bad m.m. Vi gör också ett val att hjälpa dem som behöver stöd och bättre livssituation. Vi har fått denna möjlighet och detta är vi mycket tacksamma över. Det finns inte många affärsmöjligheter som ger så mycket stöd för sina medlemmar som PRO U.


Många hårt arbetande människor har sett sina jobb försvinna, sina besparingar krympa bort gradvis, för att inte nämna deras hälso-och sjukvårdskostnader fortsätter att skjuta i höjden över sina tillgångar. Allt detta ekonomiskt kaos och förvirring har lett till att många människor söker efter att starta sitt eget hem affärssystem.


Denna gemenskap uppstod främst på grund av den förödande ekonomiska krisen som många människor går igenom. Det har varit ganska hård för många människor över senaste åren och vi måste låta dem veta att det fortfarande finns hopp



Den 7 siffriga Formula i samarbete med Pro U är ett av många sätt att ta fram det entreprenörskap inom dig. Även om detta system ger möjlighet att leva livet på dina egna villkor, kommer det att finnas vissa krav från din sida när det gäller din nivå av engagemang och hängivenhet. Dock vara säker på att du kan göra det om du så önskar.


Du välkommen till vårt team

torsdag 17 november 2011

People come into your life for a reason



När vi möter någon , finns där alltid en orsak till att personen kommer in ens liv just då.
Det är få gånger vi möter någon som ger oss det extra. Det extra som vi vill bevara för alltid. Men det finns också en orsak när någon är redo till att gå. Att gå vidare för då är allt mättat och fullständigt lärda av varandra. 
Då vi kom i kontakt med PRO U  var det en mening och det har vi förstått idag. Vi är så tacksamma att få hjälpa andra till en bättre livssituation. Hjälpa andra till bättre ekonomi. Men pengar är ju inte allt, utan det är ett val vi gör av olika orsaker.
Den här videon är verkligen underbar och den får en till att tänka till
Hoppas du har det bra!
Vill du på något sätt ha kontakt med oss för att få veta mer om PRO U ber vi dig anmäla dig på




Se hur Vi och tusentals människor, Har kunnat dramatiskt förändrat sina liv med PRO Elite ...


Tjäna pengar medan du sover!

Se hur tusentals människor precis som du kan,


Har dramatiskt förändra sina liv med PRO U

 

Har du letat efter arbeta hemifrån koncept, för att du vill skapa extra inkomst eller vill ändra din livsstil? PRO U Direkt Marketing Inkomstmöjlighet kan vara ditt svar?

 

 

"Det finns en stark kraft i de flesta, men rädslan för det okända håller oss tillbaka. Vi tror starkt på att du kan nå mycket längre och skapa resultat som du inte kan föreställa dig själv. Vi kommer att bevisa det för dig! "

 

Det är aldrig lätt att ta det första steget, eller att veta vem du verkligen kan lita på i dessa dagar, men kom ihåg .... Vi är här för att hjälpa till. Våra möjligheter har prövats och testats gång på gång. Lita på att vi vill att du ska lyckas med vad vi erbjuder och lär eftersom vi alla förtjänar en möjlighet att prova. Vi erbjuder enkel, inga spetsfundigheter, ärliga råd och stöd till dem som verkligen vill ha det.

Lär dig hur du kan arbeta med oss i vår primära verksamhet och få utbildning och handledning av oss

 

Få mer information från oss  & PRO U

 



ANMÄL DITT INTRESSE HÄR!!

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg




MÖT JAY KUBASSEK 

GRUNDAREN TILL PRO U





End The Commute/Thank You Page from Jay Kubassek

tisdag 15 november 2011

Tiderna förändras och trenderna förändras....men var är jobben...kan jag starta eget i dagens ekonomi?

Dagens ämne som jag tänkte ta upp är just hur snabbt allting förändras. Om man bara titta på Internet idag och jämför 5 år tillbaka så har många företagare kommit med Facebook för att marknadsföra sina tjänster. Tittar vi på Twitter så har det också ökat, men mest utomlands. Vad som fortfarande inte har nåt ut till en hel del är att de måste också driva trafik till sina tjänster på andra sätt. Visst det är bra och använda sig av både Facebook och Twitter, men det finns så många otroliga sätt att gå tilväga för kunna marknadsföra sig.
Nu tänkte jag inte avslöja mina hemligheter utan tänkte faktist marknadsföra min hemsidor där du som letar efter ett nytt arbete eller rättare sagt vill starta eget och en av de hemsidor är denna http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg


Att tiderna har förändrats det märks verkligen, arbetslösheten har inte direkt minskat. Och att våga starta eget i dagens ekonomi är inte tal om för många. Bankerna lånar inte ut och många vågar inte sätta sig i stora kreditlån med höga räntor. hur gör man då? Jo vi har skapat lösningen för dem som vill komma igång på lågstartkostnad , mycket mindre än vad en IPhone kostar. Låter väl otroligt att kunna starta ett företag för en sån billig summa och inte ens behöva installera produkter, alltså inte ha lager och desutom kunna bara jobba på Internet. Och dessutom inget MLM som många arbeta hemifrån koncept är idag. Nej ett otroligt online system och troligt fina marknadsföringskurser att marknadsföra och själv ta del av , alltså ett utbildningsplatform för den som vill lära siga allt inom marknadsföring på Internet och samtidigt coacha kunder som behöver hjälp i systemet.






PRO U  som vi jobbar med har blivit en ledande utbildningsplattform och företagande i världen för människor som vill starta en egen verksamhet 
PRO kan användas till att marknadsföra vad som helst  och till vem som helst i hela världen. Många som startar upp har redan egna produkter eller tjänster de önskar att lära sig hur man marknadsför dem bäst och effektivast genom internet. Har man inga egna produkter har PRO det bästa produktlinjen i inom business linjen. Som medlem får du tillgång till en uppsjö av marknadsföringsstragerier inom internet marknadsföring och marknadsföring online


Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden. Samverkan inom Pro är unikt när det gäller försäljningssystem, produkter och den utbildning som finns för dem som önskar att bli en framgångsrik Internet entreprenör. Inkomstpotentialen är fenomenal!
Vill du veta mer om hur du kan komma i kontakt med detta ber vi dig göra en intresseanmälan på
http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg
Här är vad professorerna som har skapat fram PRO U Produkter 








Du ska lära dig Marknadsföring .....driva trafik... så kunderna hittar dessa unika produkter
Inget lager behövs, skickas direkt till kunden från Amerika
Du kommer få all utbildning, support och  en mentor

Simon Sinek

Simon Sinek teaches leaders and companies how to inspire people. He is leading a movement to find, celebrate and encourage the next generation of great leaders. He writes, consults and speaks all over the world about the concept of Why - the purpose, cause or belief that drives every one of us. Having a clear sense of Why is the one common factor that all great leaders, those able to inspire those around them, possess. 


Simon Sinek presenterar Why kursen i LAS Vegas

Brian Parsley

Brian Parsley, President of WeSkill, guides business leaders on how to increase sales performance, solidify customer loyalty and build profits. Along with being a recurring guest on FOX News, Brian is a management consultant for several fortune 500 thought leaders and the author of InspHired, which gives leaders the tools and steps to hire extraordinary individuals who produce results and remain loyal.



Brian Parsley Presents "Market Yourself and Succeed!" In Vegas from Jay Kubassek on Vimeo.

Charles Soule

A graduate of Columbia Law School, Charles has been practicing law for more than a decade. His practice focuses on assisting motivated business owners to experience continued success as their business grows. Prior to starting his own practice in 2004, he worked in the corporate/business department for Ropes & Gray, LLP, where he focused on private equity and venture capital transactions, mergers and acquisitions, regulatory compliance and other general corporate matters. He is a member of the New York State Bar.

David Bach

David Bach has helped millions of people around the world take action to Live and Finsh Rich®.  He is the author of eleven consecutive national best-selling books, including two consecutive No. 1 New York Times bestsellers, Start Late, Finish Rich and The Automatic Millionaire.   In all, his FinshRich books have been published in more than 18 languages, with more than 7 million copies in print worldwide.






Frank Wagner

Frank Wagner, a full-time leadership consultant since 1981, believes leadership is found at the intersection of character and commitment. Frank's leadership training specialty is behavior, with an emphasis on commitment, teamwork, influence across organizational boundaries, coaching, and faster strategic planning and execution. The author of The Power of Total Commitment and The Coaches Playbook, Frank works extensively with both "for profit" and non-profit clients, including Apple Computers, Citibank, and the Red Cross.

lördag 12 november 2011

Vad är PRO? Vill du jobba hemifrån seriöst?





Vill du också komma med det bästa arbeta hemifrån konceptet.
Då menar vi verkligen det bästa. Tjäna otroliga súmmor 5-6 -7 siffriga summor.
Det finns inget på marknaden som är som detta. Vill du slippa MLM då är du på rätt koncept
Är du som vi, rädd för att detta är oseriöst. Vi tog reda på allt och det visade att vi hade helt fel. Detta är det mest legitimata business som finns på Internet Marknaden.


 • Både PRO och de företag vi företräder har ett helt rent register enligt Better Business Bureaus (BBB).
• Bolaget har aldrig haft ett underbyggt klagomål enligt BBB.
• Inget av företagen har någonsin undersökts eller blivit sanktionerade av Federal Trade Commission (FTC).
• Inga åtgärder av myndigheterna har någonsin vidtagits mot något av bolagen, inte heller finns det några pågående utredningar.
• Båda företagen är baserade i USA.
• Ersättningsmodellen liknar de som används inom försäkringsvärlden, fastigheter, och bostadsobligationsföretag. Ledare som rekryterar och utbildar ny personal får provision när deras team lyckas med en försäljning. Men den största provisionen går till den person som genomför försäljningen. Du belönas för ditt hårda arbete.
Vill du förändra din livssituation som vi gjorde. Vi hjälper dig på alla sätt
http:/goprou.com/effectivebusiness/?site=100Millionaires?t=bg

torsdag 10 november 2011

Jobba hemifrån seriöst och med PRO U

Hej igen! Det var ett tag sedan! Vi har haft fullt upp med vår nya engelska hemsida


Nu är det nästan färdig


Du får gärna titta in   http://www.onlineconsultingim.com/


Här kommer information ifrån en av våra toppsäljarna i teamet




Vill du veta mer om hur du kan komma igång med ett jobba hemifrån seriöst och med PRO U ber vi dig
gå in och göra en anmälan på


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=blogg

onsdag 2 november 2011

Jag har drömmar !!" Jag vill göra något men vet inte vad"

Alla har vi någon gång fått stanna upp och börja fundera över vårt liv. Oftast bottnar funderingarna i " Jag vill göra något men vet inte vad"

Några punkter som är rätt bra att ta sig an i det skedet

1. Fundera på vad man är bra på och vad man tycker om att göra. Är man nu tex, bra på skriva, så kanske skribent är ett alternativ eller så är man bra på lyssna och coacha människor, då kan alltifrån konsultarbete till terapeut vara alternativ. Men som sagt detta är bara några exempel, men det är viktigt att lyssna inåt och se vad är det man är bra på

2. Har man nu bestämt sig vilken riktning man ska gå, då måste man börja titta på, ska jag vara anställd eller ska jag starta eget. I det första, dvs om man ska vara anställd, måste man börja skriva CV och den ska ju innehålla allt det viktigaste om dig som person och dina utbildningar , arbets erfarenhet etc. som är intressant för jobbet och arbetsgivaren.
Ska man starta eget ska man sätta dig ner och skriva ner allt man vet som man själv kan göra och det man är inte så bra på eller inte kan rekommenderar vi att man överlåter  till nån annan eller utbildar sig. Ska man starta eget som tex konsult, måste man titta på vilka utbildningar som kan vara bra och för att få den utveckling som krävs. Ja sen är det allt det här med skatteverket, dvs skaffa F-skattsedel, företagsnamn, och eventuellt gå en starta eget kurs via dem etc... och allt den här informationen finns på skatteverkets hemsida hur man går tillväga som företagare.

3. Ja nu har vi kommit en bit och då måste man ha några mål vad ska allt det här leda till och var vill man vara t.ex om ca 1 år. Kan jag dela in målen i små delmål för att beta av dem i bra takt. Se målen som framgång är det viktigaste med hela processen.

4 . Att ha någon att bolla idéer med är också bra. Det som kanske är tveksamt, att göra kanske någon annan ser i ett annat perspektiv och kan få upp dolda talanger, dvs att man kan utveckla sig vidare. Det är också bra att ha någon att axla sina motgångar ,tex dagar som inte flyter som de ska. Det kan vara alltifrån att kunder ger återbud  eller svårt att hitta nya kunder.
Men som sagt detta är inget som varar för evigt utan se det som en lärdom, att kanske titta tillbaka vad kan man förändra som kan bli ännu bättre.

5. Nu har du jobbat ett bra tag och utvecklats till tex en framgångsrik entreprenör eller kommit upp dig till en bättre position som anställd. Och allt flyter på riktigt bra och du trivs som fisken i vattnet

 Då är det viktigt att man inte glömmer var man började ifrån och här i detta skede bör man se möjligheten att hjälpa andra som också har hamnat där man sjäv en gång var.
Team work kallas det , även om man är anställd eller entreprenör att kunna stödja och samarbeta med varandra och hjälpa varandra till framgång ger den bästa livskvaliten

Slutligen vill vi berätta att i vårt team har vi stora utvecklingsmöjligheter och kan bolla ideér med varandra. Vi har årliga stora konferenser i Amerika, där vi lär oss bli ännu proffsigare internetmarknadsförare och så har vi online webinars varje vecka och detta är vi evigt tacksamma för,  att vi kan utveckla oss vidare och skapa hela tiden den framgångsrika företaget som vi drömde om för bara par år sedan.


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg.

tisdag 1 november 2011

Ledare sitter inte runt att tycker synd om sig själva



Michael, PRO Marketing Partner , berättar om hur ledare skiljer sig från "den vanliga" människor i att när de möter motstånd, de inte bara kasta sina händer i luften - nej, de omfamnar oppositionen som en utmaning.
Utmaningar driva Ledare i handling. Varje utmaning hjälper att flytta Leader till nästa höjdpunkt.
Oppositionen bekräftar bara ledarens medfödda behöver för att lyckas. Så istället för att förbanna världen och skrek "varför jag?", Frågar de sig själva, "Vad är bra med detta" problem "?" Och "Hur kan jag vända detta till min fördel?"
Michael fortsatte: "De personer som du ser upp på scenen vid evenemang ... de som samlar in priser och bonusar ... de är inte annorlunda än du. Den enda anledningen att de är där uppe och du inte är, är att de har lagt ned mer arbete än du, misslyckades flera gånger, upplevt mer smärta. Det var allt. Det är den enda skillnaden. "
"Sätt i arbetet, vara villiga att misslyckas vid behov, och välkommen smärtan. Om du gör detta, jag lovar att snart kommer du upp scenen också. "
Ledare sitter inte runt att tycker synd om sig själva. När de faller, får de upp igen och fortsätta. Och när de misslyckas, väljer de att visa sina misslyckande som en möjlighet att börja om igen mer intelligent.
För ett par år sedan, efter att ha förlorat en stor summa pengar i en misslyckad företagsprojekt - istället för att krypa upp i ett hörn för att dö - Jag gjorde ett medvetet beslut för att visa den som en lärande erfarenhet.
Det var en dyr läxa för säker, men jag visste att jag inte kunde gå tillbaka och ändra mina förhållanden eller de val jag hade gjort, så jag kan lika gärna använda den till något positivt.
Och jag kan försäkra er om att lektionen hjälpte mig att göra klokare val i min verksamhet från det pekar framåt!
Samma sak när jag började med min nuvarande bolag: I början jag saknade fokus och erfarenhet, och så jag var över hela kartan, försöker den här saken, den saken ... Då ska jag äntligen lyckats slipa på bara ett par marknadsföringsmetoder och göra dessa fungerar för mig.
Visste att sakta ner mig de första månaderna av min verksamhet så långt som finansiella belöningar var oroliga? Visst. Men jag skördade andra belöningar, jag förvärvat expertområden att jag inte skulle ha fått hade jag inte gått igenom den oerhört brant inlärningskurva.
Resultatet blev att jag blev mer värdefull på marknaden: Det gjorde fler människor vill arbeta med mig eftersom jag nu hade den kunskap och de färdigheter jag inte hade förut ...
Eftersom jag hade mer att lära dem, kunde jag också bättre hjälpa dem. Vilket, på lång sikt, har också gjort mig mycket mer lönsamma än om jag hade gått den "snabbt och enkelt" väg. (Ironiskt, är inte det?)
Vad som är fel i ditt företag eller ditt liv kan du idag för att skapa något positivt ...?




Detta var några ord från en framgångsrik entreprenör och PRO U Marketing partner



Ibland måste man ramla ner en stund för att åter ta sig fram - Det är så du också kan analysera och se tillbaka och frågasätta det som inte gick så bra...
vad kan jag göra som kan bli bättre till nästa gång?

Vi måste få säga det åter igen att vi har ett otroligt givande arbete och vilken frihet och vilken personlig utveckling det skapar hela tiden.

Som PRO U  Partners som vi är har vi aldrig tråkigt utan detta var det mest givande arbete vi skapat för oss själva och minst vi får jobba hemifrån

Med detta vill vi avsluta och önska dig en fortatt bra dag!