måndag 9 maj 2011

Ett unikt marknadsföringssystem

Vi arbetar med ett unikt marknadsföringssystem och hjälper människor som vill starta eget, jobba online. Är du en person som är beredd på att jobba hårt i början, då kommer du också få resultat snabbt. Du kanske behöver bygga upp ditt företag och lära dig att marknadsföra det på internet och har du ingen produkt finns här redan många unika produkter att kunna sälja. Här får du ett unikt och populärt affärssystem dvs online program

SFM  erbjuder en unik uppsättning av DEA online produkter som har kommit långt i alla de kriterier som krävs för en hållbar och lönsam direktförsäljningsverksamhet. Högt värderade produkter. Enkelt uttryckt, om inte produkterna eller tjänsterna har en tillräckligt hög prislapp finns det inget sätt att tjäna en massa pengar på att sälja dem. De flesta marknadsföringsföretag har detta mest grundläggande problem – det tar för lång tid att skapa betydande intäkter, eftersom den underliggande produkten är billig och alltför många enheter måste säljas.

Ingen försäljning till “Vänner och Familj”. Detta är antagligen den största anledningen att de flesta väljer SFM framför andra affärsmöjligheter. Detta bidrar till flera fördelar: dels blir din livskvalitet bättre eftersom dina vänner inte känner att du försöker att sälja på dem, det andra att du inte begränsas av hur många personer du känner eller hur stort nätverk du har.

Direktmarknadsföring (inte MLM ). Direktmarknadsföring innebär att den person som säljer produkten får provision, vilket innebär att de människor som tjänar de stora pengarna är de som säljer massor av produkter. Multi Level Marketing (MLM) modellen tenderar att uppmuntra till att “luta sig tillbaka och vänta på inkomster från andras arbete” medan direktmarknadsföring motiverar människor att sälja, sälja, sälja.
Enorm marknadspotential. Internet är i särklass det bästa sättet att nå väldigt många människor världen över, så hur bra är det att sälja en produkt som inte tilltalar många människor? SFM / DEA säljer tjänster som kan intressera nästan vem som helst i världen och är en fenomenal affärsmöjlighet.

FÖR MER INFORMATION OM DETTA ONLINE PROGRAM --- KLICKA IN HÄR

söndag 8 maj 2011

Hittade drömjobbet

En dag kom vi på vad vi ville göra med all den tid vi hade över. Vi ville hitta ett jobb som jag kunde arbeta ifrån datorn. Vi ville också tjäna mer än att vara anställd. Så en dag hittade vi en annons och klickade in där. Det var en norska som berättade hur härligt jobb hon hade och friheten och hur mycket hon reste och kunde göra så mycket med sin familj. Och kunnat betala tillbaka sin skulder. Då blev vi överträffade och var tvungen att se vad detta kunde innebära. Om vi var beredd på att jobba stenhårt från början så skulle det ge oss en mycket inkomst och på den vägen är det när vi hittade drömjobbet på Internet

Du kanske går i samma tankar och undrar vad här kan vara?

För mer information får du gärna se vad det är vi jobbar med

Titta in på

Hemsidan Här